Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het merk Lancôme werd in februari 1935 opgericht door de Franse parfumeur Armand Petitjean. In de eerste maanden werden vijf verschillende parfums op de markt gebracht. Daarna volgden gezichts- en lichaamspoeders en een paar lippenstiften, die echter minder goed verkochten dan de geuren van die tijd. Petitjean concentreerde zich daarom op de productie van parfums. Geleidelijk aan werd het label echter een prestigieus middensegment product, zodat cosmetische producten opnieuw werden uitgeprobeerd. In 1964, vijf jaar voor de dood van de oprichter, ging Lancôme uiteindelijk naar het Franse label L'Oréal.
De daaropvolgende jaren werden bijna uitsluitend bekroond door succes voor Lancome. Het submerk werd al snel het meest succesvolle merk van L'Oréal en uiteindelijk één van de meest succesvolle luxecosmeticaproducten ter wereld. Lancome wordt nu verkocht in meer dan 140 landen en heeft talloze tevreden klanten. Lancôme heeft altijd gestaan voor bijzonder verfijnde en hoogwaardige cosmetische producten. Iets wat de klanten van het label evenzeer waarderen als de geavanceerde klantenservice die het label biedt. Want wij zorgen altijd voor de wensen en ideeën van onze klanten.
Op de homepage van het bedrijf zelf kunnen ze daarom niet alleen vragen stellen en uitgebreide testen uitvoeren om het perfecte product voor hun behoeften te vinden. Regelmatige enquêtes betrekken ook klanten bij de creatie van nieuwe producten. De situatie is vergelijkbaar met de voortdurende verbetering van klassiekers en populaire reeksen. Lancom heeft een zeer groot klantenbestand, maar bestaat op dit moment voornamelijk uit vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. Ondertussen probeert het label echter steeds meer jongere vrouwen te bereiken.
Bijvoorbeeld door nieuwe en frisse creaties, maar ook door jongere reclame-uitingen. Op dit moment schijnt bijvoorbeeld Harry Potter-ster Emma Watson van de affiches van het merk, naast sterren als Kate Winslet en Julia Roberts. De Lancôme Visionnaire serumlijn is een uitgebreide anti-verouderingszorgingslijn voor de normale huid van meer dan 40 jaar, die op een slimme manier de nieuwste bevindingen op het gebied van gezichtsverzorging en anti-veroudering combineert. De Lancôme Visionnaire serie belooft eruit te zien als een diep verjongende behandeling die u ook visueel kunt zien.
De poriën worden kleiner, de teint steviger en gladder en de huid ziet er jonger en frisser uit bij regelmatig gebruik. Dit is ook te danken aan het feit dat de waardevolle samenstelling van Lancôme Visionnaire de regeneratie van de huid zelf stimuleert. Het geheim van de werking van het serum is de molecule met de melodieuze naam LR 2412, die de huid doordringt en rimpels helpt verminderen en onvolkomenheden corrigeert.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Visionnaire
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Lancome visionnaire
Deze creme heeft in korte tijd gezorgd voor een verbetering van mijn huidbeeld. Rimpeltjes worden minder en de huid wordt egaler, gladder en jeugdiger.

Het design

Lancôme overtuigt ook zijn vaste klanten en nieuwe ontdekkers met de cosmeticaserie Visionnaire. Met de Vissionaire-reeks focust Lancôme opnieuw sterk op esthetiek - de eerste indruk telt immers. Het hoogwaardige design van Lancôme Visionnaire is bijzonder stijlvol en elegant: de onderneming koos voor een donkere verpakking in de kleuren zwart, turkoois en zilver.
De kleurstijl wijst al op een zeer bijzonder cosmetisch assortiment, dat zich niet alleen door het cosmetische effect van Lancômes klassiekers onderscheidt. De stijlvolle kleurverlopen, die met lichtreflecties spelen en glanzende oscillaties vormen, lijken modern en tegelijkertijd zeer elegant. In overeenstemming met de naam "Visionary" lijkt het cosmetische assortiment een kosmisch product van de toekomst. Het ontwerp is zo vernieuwend als de naam van de serie belooft.

Het assortiment

De revolutionaire cosmetische lijn Visionnaire van Lancôme werkt met een nieuwe werkzame stof, LR 2412, die al jaren wordt onderzocht. Dit actieve ingrediënt is een molecuul dat zelfstandig in de huidlagen kan doordringen en vervolgens buitengewoon gericht zijn effectiviteit kan ontwikkelen. De microprocessen van het huidweefsel bevorderen de vernieuwing van de huid en dragen zo bij tot een jongere en frissere teint. Lancôme Visionnaire verfijnt de zichtbare poriën en vermindert kleine en grote rimpels - uiteindelijk geeft Visionnaire de huid meer egaliteit en glans.
De huidverzorgingslijn van Visionnaire biedt vier producten aan, in de eerste plaats de corrigerende dagcrème "Visionnaire Creme". Deze dagcrème, die geschikt is voor toepassing voor make-up, overtuigt door de combinatie van hyaluronzuur en het molecuul LR2414 De lichte textuur van de crème voorziet de huid van voldoende vocht en werkt dieper dan andere dagcrèmes. Regelmatig aanbrengen zorgt voor een stralende teint en soepelheid en frisheid.
Visionnaire Yeux Eye on Correction is de oogcorrectie van de zorgserie. Met behulp van de Hydra Blur technologie en een koelformule specialiseert het zich in het uiterlijk van de oogcontour. Dit vereist speciale aandacht, omdat de huid dun is en meestal de eerste kleine rimpels vormt. Ook hier overtuigt de lichte textuur de gebruiker.
De Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector is ideaal voor diegenen die hun huid 's nachts extra willen verzorgen. Deze corrigerende nachtverzorging heeft een innovatieve textuur bestaande uit oliemicrodeeltjes en werkt als een gel. Hierdoor biedt het bijzonder intensieve verzorging en versterkt het de elasticiteit van de huid. De verse gel hydrateert uw huid na de inspanningen van de dag en heeft 's nachts een kalmerend en verzorgend effect.
De geavanceerde huidcorrector van Visionnaire bevat al een geavanceerde formule die gebaseerd is op het revolutionaire molecuul LR 2414. Deze huidcorrector werkt bijzonder snel en reeds tijdens de eerste toepassing. Enkele pompbewegingen van de serumdispenser zijn voldoende om de geavanceerde huidcorrector op gezicht, hals en decolleté aan te brengen.