Het concept

Als u op zoek bent naar een fundering die niet alleen een sterke dekking, maar ook een uitstekende verzorging biedt, moet u eens kijken naar de producten uit de Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact serie. Hiermee kunt u huidverzorging en make-up in één stap combineren. Het zijn verfijnde crèmes die de huid verwennen met een zachte en crèmige textuur en zo een aangenaam draagcomfort creëren. Met een medium dekkend vermogen verwijderen ze oneffenheden, huidirritaties, lijntjes en rimpels in een mum van tijd. De poriën worden gereinigd en verfijnd. Bovendien bieden Shiseido crèmes betrouwbare bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Ze bieden zelfs een bescherming tegen de zon.
Kruiden actieve ingrediënten en anti-oxidanten verzorgen de huid en initiëren de regeneratie ervan. Ze zorgen voor een natuurlijke afwerking en een gladde, egale en frisse teint. Dit resulteert in een onberispelijke teint die de hele dag aanhoudt. Advanced Hydro-Liquid Compact van Shiseido versterkt de vochtbarrière en maakt de gezichtshuid elastischer en resistenter. De Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact is eenvoudig en flexibel in gebruik dankzij de compacte behuizing en de absorberende spons. Na de gebruikelijke dagverzorging wordt de crème opgebracht met een droge spons als foundation.
Dit gebeurt van het midden van het gezicht naar de buitenkant. U kunt dan verder gaan met uw make-up. Alle producten uit de Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn uiterst huidvriendelijk en vertonen de beste resultaten op een normale huid, droge huid, gevoelige huid en gecombineerde huid. Alle stoffen die de huid irriteren en allergieën veroorzaken werden weggelaten. Shiseido crèmes zijn sulfaat-, geur- en parabeenvrij. In plaats daarvan gebruiken ze de innovatieve hydro-vloeistof technologie om de frisheid en soepelheid van de huid te verhogen. Ook u kunt vertrouwen op de fundering uit de Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact serie voor huidverzorging en make-upvoorbereiding.

Het design

De producten uit de Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact verzorgingslijn zorgen voor een gladde, egale en frisse teint en bereiden de make-up ideaal voor. Shiseido crèmes hebben ook een elegant verpakkingsdesign. Ze zijn verkrijgbaar in een compacte zwarte behuizing. De romige foundation kan nauwkeurig gedoseerd, verwijderd en met de meegeleverde spons aangebracht worden.
Na gebruik wordt de koffer stevig en netjes afgesloten met een inklikdeksel. Op het deksel ziet u het gestempelde Shiseido logo. De zwarte crème koffer is compact en handig. Hij past comfortabel in elke broekzak en is ook geschikt voor gebruik op de weg of op reis. Maar het bijzondere eraan is dat het bijgevuld kan worden. De crème kan direct uit de navulverpakkingen in de koker worden geperst. U kunt ook nieuwe kleuren gebruiken of verschillende kleurvarianten mengen.

Het assortiment

Vaak staat u voor de keuze om een voedende crème of een foundation te gebruiken. Inmiddels heeft Shiseido zorg en make-up gecombineerd. De Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact serie presenteert een luxueuze crèmeformule in een smaakvolle zwarte koffer. De delicate textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en zorgt voor veel vocht. Deze transparante crème zorgt voor een goede dekking en bereidt de huid optimaal voor op make-up. Huidirritaties, verkleuringen, lijntjes, rimpels en oneffenheden worden niet alleen verborgen gehouden, maar met behulp van actieve plantaardige ingrediënten merkbaar verminderd.
Het succesrecept van Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact ligt in de combinatie van verzorgende actieve ingrediënten en intensieve hydratatie. Dit houdt de huid soepel, fris en zelfs langer. Dankzij het hydro-vloeistofcomplex wordt een matte teint en een onberispelijk huidbeeld bereikt. Het Advanced Hydro-Liquid Compact van Shiseido vermindert de effecten van schadelijke UV-straling met een zonbeschermingsfactor. Over het algemeen wordt de huid resistenter en veerkrachtiger. Hyaluronzuur, antioxidant vitaminen, mineralen en glycerine zorgen voor de soepelheid en jeugdigheid van de huid. Daarnaast bevatten de crèmes kleurpigmenten die zich aanpassen aan de natuurlijke huidskleur. Met de zes kleurvarianten Natural Light Ivory, Natural Fair Ivory, Natural Natural Dieep Beige, Natural Dieep Ivory, Natural Dieep Ochre en Deep Ochre kunt u uw eigen huidskleur perfect combineren.
De tinten variëren van delicaat ivoor tot lichte bronzen tinten. Warm beige en betoverende oker tonen zijn ook bijzonder populair. Door gebruik te maken van de praktische navulverpakkingen kunt u ook de kleur veranderen of mengen zonder een nieuwe koffer te hoeven kopen. De Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact serie wordt geleverd met een handige spons. Het maakt een nauwkeurige dosering en het aanbrengen van de delicate crème mogelijk. Kleurintensiteit, bedekkend vermogen en verzorgend effect gaan lang mee, zodat de gezichtshuid er de hele dag fris, gelijkmatig en soepel uitziet. Bereid de huid optimaal voor op de make-up met de producten uit de Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact verzorgingslijn.

De commerciële

Breng Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact optimaal aan.