Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

In de loop der jaren hebben medisch onderzoek en observaties van huidreacties op de effecten van zonlicht tot verbazingwekkende resultaten geleid, die momenteel worden weerspiegeld in het concept van de Shiseido Anti-Aging UV Care serie. De producten van de merkfabrikant zijn gebaseerd op een multifunctionele behandeling die meerdere effecten tegelijk bereikt.
De productontwikkelaars van Shiseido besteden speciale aandacht aan huidverjonging en in deze context vooral aan de haalbare effecten om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Dit hangt vooral samen met het licht van de zon. Te sterk en permanent zonlicht op de tere huid van gezicht, handen en hals kan niet alleen de genetische informatie van de huidcellen beschadigen, maar kan ook bijdragen tot immense uitdroging. Als het vocht dat uit de huid is verwijderd niet in voldoende mate wordt teruggevoerd, worden de cellen slap. Bovendien wordt een slap, gerimpeld reliëf gecreëerd door een te laag watergehalte in de gecompliceerde huidcellen.
De geselecteerde doelgroep voor Shiseido Anti-Aging UV Care bestaat voornamelijk uit vrouwen van wie de huid al de eerste tekenen van veroudering vertoont als gevolg van haar middelbare leeftijd. Jonge vrouwen kunnen deze hoogwaardige werkzame stoffen echter ook gebruiken als preventieve maatregel om de voortschrijdende veroudering te vertragen. Door de regenererende processen van de huid, blijven de structuren vitaal en optimaal gemodelleerd, zelfs op een volwassen leeftijd.
De wereldberoemde merkfabrikant van zeer effectieve en huidvriendelijke cosmetica Shiseido gebruikt de nieuwste ervaringen en technologieën om de huid langer mooi, stevig en jeugdig te houden. De actieve ingrediënten, die in de individuele assortimenten zacht worden verwerkt, dienen de huid ook als fontein voor gezondheid en jeugd en zijn ook medisch zinvol. De bewezen effecten van de Shiseido Anti-Aging UV Care serie zijn gebaseerd op verschillende ingrediënten en verschillende stappen en bevorderen ook de optimalisatie van de individuele zonnestraling.
Shiseido cosmetische producten bevatten alleen de beste en meest bewezen stoffen die bescherming bieden tegen UVB- en UVA-stralen en de huid versterken. SPF is bijvoorbeeld synoniem voor een groot aantal positieve factoren die worden gecombineerd in het zogenaamde Multi-Defense Sun Protection System. Onder de natuurlijke additieven die een gunstig effect op de huid hebben zijn voornamelijk extracten verkregen uit geselecteerde planten. Dit resulteert in de zeldzame Scytellaria Balcanensis werkzame stof in aanvulling op de zogenaamde Rose Apple Leaf. Deze ingrediënten worden aangevuld met een zeer nuttige natuurlijke stof, bekend als xylitol, die de vorming van gebarsten huid voorkomt.

Het design

Met het heldere, visueel aantrekkelijke en uiterst verleidelijke verpakkingsontwerp van Shiseido Anti-Aging UV Care blijft Shiseido trouw aan zichzelf en vertrouwt op traditie. De veelzijdigheid van kleuren maakt het buitengewone design van Shiseido's cosmetische innovaties zo aantrekkelijk. De producten van de Shiseido Anti-Aging UV Care lijnen onderscheiden zich met felle gele, oranje en azuurblauwe kleuren en onderscheiden zich van de andere lijnen.
De verpakkingsontwerpers van Shiseido Anti-Aging UV Care hebben gekozen voor veilige clipsluitingen om te voorkomen dat stoffen thuis of op het strand lekken. Ook de individuele collecties hebben een roterend einde. De licht afgeronde en vegen ontwerpen van de containers zien er modern en trendy uit. Op de voorkant van de Shiseido Anti-Aging UV Care-flessen werd de merknaam aangebracht met de beginletters schuin gedrukt.

Het assortiment

Het Shiseido Anti-Aging UV Care productassortiment van de Japanse cosmeticafabrikant Shiseido bevat een verscheidenheid aan producten die allround verzorging en een aantrekkelijke make-up bieden. Niet alleen voor het haar, maar ook voor het gezicht en eigenlijk voor het hele lichaam, biedt het Shiseido Anti-Aging UV Care assortiment van zonbeschermingsproducten precies de juiste artikelen, zoals de Anti-Aging UV Care Urban Environment UV Protection Cream Plus SPF 30 en de Anti-Aging UV Care Urban Environment Protection Cream Plus SPF 50.
De collecties zijn uitgebreid met de Shiseido Anti-Aging Suncare Protective Tanning Emulsion SPF 10, de Shiseido Anti Aging Suncare Protection Lotion voor gezicht en lichaam SPF 15 en de Shiseido Anti-Aging Suncare Protective Tanning Cream APF 10.