Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Consistente zorg is voor een goed lichaam net zo belangrijk als lichaamsbeweging en gezonde voeding. Met Body Creator heeft Shiseido een verstevigende en vormgevende cosmetische formule ontwikkeld die elke vrouw dichter bij haar persoonlijke schoonheid brengt.
Een speciale verzorging ter versterking van de borst en decolleté, een anti-cellulite verzorgingscrème en een hydraterende, verstevigende lichaamscrème maken net zo goed deel uit van de Shiseido Body Creator serie als een verfrissend en verstevigend badtoevoeging en een verkoelende anti-cellulite gel. In de zomer wordt de Body Creator Aromatic Energizing Spray extra toegepast en voor mannen heeft Shiseido Men de verstevigende en versterkende Body Creator Gel in haar programma.
Het Body Sculpting Complex, kenmerkend voor Shiseido, combineert oosterse tradities en actieve ingrediënten met westerse hightech laboratoriumformuleringen. Met dit concept verovert apotheker Arinobu Fukuhara sinds 1872 de wereldmarkt vanuit Japan. Shiseido betekent "de deugden van de aarde prijzen". Trouw aan dit motto bouwde de drogist uit Tokio samen met zijn zoon Shinzu een filiaal op en later een distributeur van cosmetica in westerse stijl.
Nadat het bedrijf steeds populairder werd aan het Japanse hof en in de samenleving, lanceerde Fukuhara exclusieve parfums naast de verzorgingslijnen. De klassieke geur "Zen", een mix van bloemennuances met hout en amber noten, is gebaseerd op een strikt bewaakte creatie van traditionele ingrediënten.
Het Shiseido Body Creator verzorgingsassortiment bestaat ook uit een zeer effectief forum op basis van natuurlijke kruiden, het Sculpting Plant Complex. Bevestigende cafeïne- en kalk essences maken net zo goed deel uit van het Sculpting Plant Complex als het hydrateren van abrikozenolie, het gladstrijken van rijst en meidoornextract en het decongestiveren van de meloen. Het centrale werkzame bestanddeel van Sculpting Plant Complex bestaat echter uit Aziatische kruiden van de antioxidatieve traditionele Chinese kruidengeneeskunde HCT.
De luxueuze formuleringen uit de serie hebben ook hun eigen ingrediënten en geuren gekregen, gebaseerd op de vleiende fruit- en kruidencompositie "Advanced SML".
Het Body Creator Aromatic Bust Firming Complex verwent met een vleugje theeroos, jasmijn en perzik nuances, de Aromatic Firming Cream en de Cellulite Cream met grapefruit olie en specerijen. Citrusnoten zijn de verkwikkende geur van Aromatische beeldhoudende gel, terwijl het aroma van Energizing Spray wordt bepaald door een unieke samenstelling van venkel, dragon, grapefruit en peper.

Het design

De Shiseido Body Creator serie wordt geleverd in roze tot abrikozen potten en flacons om de fruitnuances aan te passen.
Het borstbevestigingscomplex glanst in de taps toelopende plastic pot met zijn schuine schroefdop, het Aromatisch beeldhoutconcentraat in het glinsterende en de Aromatische verstevigende crème in de witte pot. De Aromatische Beeldhoudende Gel is verpakt in een abrikooskleurige dispenserfles, de Aromatische Bad Essence in een witte met een roze dop. De witte abrikoos is de pompdispenser van de Bodysplashspray.

Het assortiment

Shiseido Body Creator is de vormende luxezorg die vrouwen helpt de natuurlijke schoonheid van hun lichaam te behouden. Shiseido Body Creator biedt de juiste formule voor elke probleemzone.
Het sculpting Plant Complex van Chinese geneeskrachtige kruiden, cafeïne en kalk essences, dat deel uitmaakt van de Body Creator serie, straft, stimuleert de microcirculatie van het bindweefsel en bestrijdt cellulitis. Abrikozenolie hydrateert terwijl het zoeteklaverextract de zwelling vermindert. Rijst en meidoorn extracten glad en laat de huid zacht en stralend.
De aromachologie van Shiseido heeft voor elke textuur in de serie specifieke geurnuances ontwikkeld, gebaseerd op de parfumformule "Advanced SML" van Kuroho kersenbloesemextract en Yuzu-fruit. Het Aromatic Bust Firming Complex met jasmijn, theeroos en waterlelie aroma, de Aromatic Firming Cream met een mix van pompelmoesolie en kruiden.
Het Aromatisch Beeldhouwwerk Concentrraat tegen cellulite tonen en verwennerijen met kruiden-, peper- en citrusaroma's, de Aromatische Beeldhouw Gel met kokosnoot extracten en cafeïne. Het badschuim Aromatic Bath Essence herleeft met cafeïne, peper, citrus- en kruidenextracten en de verstevigende Energizing Spray.
Uitgaande van beweging en bewuste voeding maken cellulitis- en contourrimpels nauwelijks kans met Shiseido Body Creator, zelfs niet in probleemgebieden.