Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als u op zoek bent naar hoogwaardige deodorants die verfrissend en beschermend zijn, kijk dan eens naar wat Shiseido te bieden heeft. Shiseido deodorants gebruiken de bewezen werkzame stof Merging Fragrance om een blijvende frisheid en een gevoel van welzijn te garanderen. De aangename geur wordt gecombineerd met een intensieve antibacteriële werking. Op deze manier worden onaangename lichaamsgeuren effectief en blijvend geneutraliseerd. Het geurneutralisatiesysteem van Shiseido Deodorants geeft uren veiligheid en een goed gevoel.
Shiseido deodorants, roll-ons en pennen beschermen tegen transpiratie en geur. Of u nu sport of zonnebaden, shit is effectief gebonden en geneutraliseerd. Met innovatieve actieve ingrediënten hebben de sprays, roll-ons en sticks zelfs een preventieve werking die lang aanhoudt. De deodorantverstuiver droogt snel en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. De producten van de Shiseido Deodorants serie zijn flexibel en eenvoudig in gebruik. De sprays worden op een afstand van ongeveer 10 centimeter in de oksels gespoten. Een gerichte en goed gedoseerde toepassing is ook mogelijk met de stokken en rollen van dezelfde serie. De samenstelling en consistentie van de producten zorgen ervoor dat ze niet zo snel vervluchtigen en onafhankelijk van de weersomstandigheden handelen. Ook bij hoge temperaturen wordt een goede bescherming geboden.
De frisse en aangename geur van Shiseido deodorants, stokken en roll-ons is bijzonder merkbaar. Het onvergelijkbare geurmengsel heeft een verfrissend effect en zorgt voor een echt lentegevoel. Alle Shiseido deodorant producten zijn dermatologisch getest. Ze zijn zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypen. Voor de sprays is geen aërosol nodig. De beschermende werking voorkomt dat er zelfs onder ongunstige omgevingscondities geuren ontstaan. De spray laat geen witte film achter op huid of kleding. Roll-on, stick en spray zijn compatibel voor de huid en ontwikkelen een onnavolgbare geur, die zorgt voor een schone toepassing. Ook u kunt rekenen op Shiseido deodorants voor versheid en bescherming.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Deodorants
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Zekere beschermig
Dit product doet wat het belooft en biedt de hele dag een algemene bescherming en verzorgt tegelijkertijd de gevoelige okselhuid. Ik gebruik het iedere dag.
Commentaar van
Alweer Shiseido
Ik ben inmiddels een grote fan van Shiseido. Laat geen sporen achter en houdt mij de hele dag lekker fris.

Het design

Shiseido deodorants hebben een verfrissende en verkwikkende werking en voorkomen effectief langdurig zweten en lichaamsgeur. Ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. Het verpakkingsontwerp van Shiseido Deodorants Anti-Persiprants is puristisch en schoon. De crèmekleurige verpakking geeft de gebruiker een gevoel van reinheid en frisheid. De anatomische vormen garanderen gebruiksgemak en gebruiksgemak, en de sprays zijn verkrijgbaar in slanke beige flessen. U herkent ze aan het roodbruine opschrift en het Shiseido logo. De spuitkop maakt een gerichte, schone en nauwkeurig gedoseerde toepassing mogelijk. De spuitfles wordt vervolgens stevig en schoon afgesloten met een witte dop. De kleurencombinatie staat voor zuiverheid, elegantie en sportiviteit. Het eenvoudige en elegante verpakkingsontwerp wordt ook gebruikt door de stokken en rollen, die echter iets compacter zijn. Alle verpakkingen passen goed in de hand en vergemakkelijken zo het aanbrengen. Ze zijn licht en kunnen in uw bagage worden opgeborgen om ruimte te besparen. Shiseido sprays, stokken en roll-ons kunnen ook gebruikt worden op reis of op het strand.

Het assortiment

Sport, inspanning en stress laten hun sporen na. Bij hoge temperaturen heb je een effectieve en betrouwbare deodorant nodig. Het Shiseido Deodorants gamma combineert een verscheidenheid aan producten die antitranspirerend werken en geurremmend. De nieuwe sprays, roll-ons en sticks maken gebruik van het Geurneutralisatie Systeem van Shiseido. Daardoor voorkomen ze lichaamsgeuren en -zweet en bieden ze urenlang betrouwbare veiligheid. De consistentie is snel drogend, zacht en verfrissend. Dit zorgt voor een aangenaam huidgevoel dat lang aanhoudt. De geur van Shiseido sprays, roll-ons en sticks maakt ook een verfrissende en verkwikkende indruk. Het lijkt natuurlijk en niet kunstmatig, wat doet denken aan een uitgestrekte lenteweide.
Met de Anti Transpirant Deodorant Roll-on kunt u geur en zweet bestrijden zonder te sproeien. Het kan zeer selectief worden toegepast en bindt daardoor bijzonder efficiënt zweet- en geurdeeltjes. De Anti Transpirant Deodorant Stick overtuigt met zijn zijdezachte consistentie. Het kan gemakkelijk en spaarzaam zonder een film van vochtigheid worden toegepast. De stick voorkomt effectief transpiratie en lichaamsgeuren urenlang. Het geeft de huid ook een blijvende frisheid en vitaliteit.
De deodorant Natural Spray vervolledigt de serie Shiseido Deodorants. De spray werkt ook met het innovatieve geurneutralisatiesysteem. Het garandeert een betrouwbare en zachte bescherming zonder de huid te belasten of te irriteren. Daarom is de Shiseido spray ook geschikt voor de gevoelige huid. Met de spuitkop kan de deodorantverstuiver worden besproeid en goed worden gedoseerd. Het bindt en neutraliseert zweet en geuren urenlang op betrouwbare wijze. Alle producten in deze serie zijn vrij van huidirriterende en milieubelastende stoffen. Daarom verbranden of krabben ze niet wanneer ze aangebracht worden. De producten combineren een zeer effectieve en langdurige bescherming met een verfrissende en verkwikkende geur. Ontdek Natural Spray, Deodorant Stick en Anti-Perspirant Roll-on uit het Shiseido Deodorants assortiment voor frisheid en bescherming in perfectie.