Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Slaap- en stressgebrek kan leiden tot lelijke kringen rond de ogen, zonlicht en hormoonveranderingen kunnen leiden tot lelijke pigmentvlekken op de huid van het gezicht, handen en decolleté. Zelfs formules die de melanineproductie in de huid beteugelen, kunnen ernstige pigmentstoornissen niet tegengaan. Shiseido heeft nu een formule gevonden voor extreme pigmentstoornissen en donkere kringen in het Even Skin Tone Care assortiment: Het Shiseido Even Skin Tone Care Intensief Ant-Spot Serum. Het serum kalmeert de donkere vlekken zichtbaar met uiterste precisie zonder de omringende gezichtshuid te beschadigen.
De oogcrème Shiseido Even Skin Tone Care Antidonkere Cirkels Oogcrème verheldert op efficiënte wijze donkere kringen rond de ogen met een analoge formule van werkzame bestanddelen. Het geheim van de Shiseido Even Skin Tone Care serie Even Skin Tone Care is de ontdekking van een eiwit dat celvernieuwing activeert en donkere gepigmenteerde huidvlekken regenereert. Dit eiwit in de Yomogi plant, een Aziatische mugwortsoort, stimuleert de microcirculatie van de huidcellen, heeft een schurend effect en verwijdert geleidelijk de donkere gepigmenteerde cellen uit de lederhuid. Yomogi heeft een anti-oxidatieve werking, verhoogt de vitaliteit van neuronale cellen en versnelt daardoor de celregeneratie.
Na tientallen jaren laboratoriumwerk heeft Shiseido uit het plantenextract het werkzame bestanddeelcomplex Spot D-N-A Target ontwikkeld, dat de pigmentvlekken identificeert en direct op het punt van herkomst doet verdwijnen. Ter gelegenheid van de 140e verjaardag van het bedrijf publiceerde Shiseido een reeks tests: 71 procent van alle proefpersonen vond al na drie maanden een aanzienlijke vermindering van hun pigmentvlekken, hun huidbeeld was al na 10 dagen stralend en glad. 8 van de 10 deelnemers zouden te allen tijde de voorkeur geven aan een behandeling met Zelfs huidskleurverzorging boven een laserbehandeling:
Na White Lucency, de anti-pigmentatie zorgserie met vitamine C en melanine remmers, heeft de traditionele schoonheidsapotheek uit Tokio zo nog een revolutionair concept ontwikkeld voor een heldere, egale teint. Al in 1872 stichtte apotheker Arinobu Fukuhara de eerste apotheek van Shiseido naar Europees model. In 1923 opende Shiseido nog meer winkels, in 1949 werd het bedrijf in de openbaarheid gebracht. Schoonheid van binnenuit door kwaliteit en oprechtheid - volgens dit motto heeft het bedrijf, dat samenwerkt met Harvard wetenschappers, al lang wereldfaam verworven op het gebied van schoonheidsonderzoek. Het beste bewijs: de serie Shiseido Even Skin Tone Care.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Even Skin Tone Care
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Wonderlijk
Wat een wondermiddel! Dat kan ik iedereen aanbevelen. Fantastisch om te zien hoe mijn huid is verbeterd. Beveel ik graag aan!
Commentaar van
Geniaal
Ik merk echt dat mijn huid al heel lang op zo'n product heeft gewacht. Het is aan dit product te danken dat mijn huid er heel mooi uitziet,

Het design

Voor laserprecieze toepassing van het Intensive Anti Spot Serum levert Shiseido het innovatieve product, de Shiseido Even Skin Tone Care serie, in een praktische pompdispenser. Zo kan het spaarzaam worden gedoseerd. De fles van de dispenser met zijn holle vorm en de edele kleur tussen wit en violet is al een lust voor het oog. De kleine kroes van de anti-donkere cirkels oogcrème overtuigt ook met gedurfde rondingen en een lichte metalen glans.
De edele inhoud van de Shiseido Even Skin Tone Care serie is, zoals gebruikelijk bij het bedrijf uit het Verre Oosten, stijlvol bekleed. Om ervoor te zorgen dat de Perfect Hydrating BB Cream SPF 30 tot de laatste druppel kan worden gebruikt, wordt de praktische tube ondersteboven in helder wit opgeborgen.

Het assortiment

Achter de veelbelovende naam Shiseido Even Skin Tone Care staat een productlijn die huidverkleuringen en pigmentvlekken effectief bestrijdt. Het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido concentreert zich met de drie producten uit deze serie op het minder zichtbaar maken van zowel de onbeminde donkere vlekken als de schaduwen van de ogen. Door intensief onderzoek heeft het bedrijf uit het Verre Oosten ontdekt dat het gebrek aan bepaalde eiwitten het vernieuwingsproces van de huid belemmert en zo de vorming van melanineophopingen net onder het huidoppervlak bevordert.
UV-straling speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de melanineproductie in het lichaam als beschermende maatregel. Daarom worden gezicht, hals, decolleté en handen vaak gekenmerkt door pigmentvlekken. Het Intensief Anti Spot Serum gaat deze tegen. Met de nieuwe formule ontwikkeld door Shiseido, helpt het het natuurlijke scrubproces van de huid te reactiveren. Het complex van werkzame stoffen bevat het extract van planten uit het Verre Oosten en ondersteunt de huid bij eiwitvorming en celvernieuwing. Het serum dringt met zijn hydraterende textuur diep door in het weefsel en wordt 's morgens en 's avonds na het reinigen aangebracht. Overdag is het aan te bevelen om na gebruik een extra product met lichtbeschermingsfilter te gebruiken.
De Perfect Hydrating BB Cream met zonbeschermingsfactor 30 maakt ook deel uit van de Shiseido Even Skin Tone Care productlijn. U kunt kiezen tussen de nuances Licht, Medium en Donker voor een optimale aanpassing aan uw eigen huidskleur. BB Cream is olievrij en niet comedogeen en beschermt de huid niet alleen tegen UV-stralen, maar verbergt ook grote poriën, hydrateert het gezicht en zorgt voor een egale teint.
De Shiseido Even Skin Tone Care Anti-Dark Circles Oogcrème helpt donkere schaduwen onder de ogen en onregelmatige pigmentatie in dit bijzonder gevoelige gebied tegen te gaan. Vitamine C en gepatenteerd kaliummethoxysalicylaat werken op pigmentvlekken in de sterk geconcentreerde formule. Tegelijkertijd verbetert de olie uit rijstzemelen en meidoornextracten de microcirculatie. s Ochtends en 's avonds wordt de Oogcrème hygiënisch met een spatel uit de kroes verwijderd. Lichte crèmes en zachte massering van de waardevolle ingrediënten verbeteren de effectiviteit aanzienlijk, zowel voor mannelijke als vrouwelijke gebruikers.