Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara serie is nu verkrijgbaar voor een elegante en verleidelijke oogmake-up. Deze mascara overtuigt met een fijne en aangename textuur. Het druppelt, smeert of plakt niet. De wimpers zijn zacht verpakt en effectief beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Kruiden actieve ingrediënten voeden en verstevigen de wimpers. Wimpers worden snel elastischer, stuiterender en resistenter. Ook de sterke kleurintensiteit van deze mascara van Shiseido moet worden benadrukt. Verkrijgbaar in de kleuren BK 901 Zwart, BR 602 Bruin, Waterdicht BK 901 Zwart en Waterdicht BR 602 Bruin. Hiermee kunt u de mascara perfect afstemmen op uw eigen haarkleur.
Het flexibele borsteltje zorgt voor een eenvoudige en flexibele aanbrenging, waarmee de wimpers perfect kunnen worden opgetild en uitgedroogd. De wimpers zijn naar wens te definiëren en krijgen een volumineus uiterlijk. De uitgekiende opzetborstel kan 360 graden worden gedraaid en tot 30 graden worden gebogen. Dit betekent dat elk punt betrouwbaar kan worden bereikt. Het borsteltje wordt in zigzagbewegingen van de basis naar de punten van de wimpers geleid om de mascara gelijkmatig aan te brengen. Dankzij de lichte en veegbestendige formule blijft de Shiseido mascara de hele dag in vorm en trotsert hij wind en weer. Het is verrijkt met was voor een uitstekende hechting en dekkracht.
Met Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara creëert u in een handomdraai een multidimensionale wimpersblik die ook nog eens een intensieve kleur biedt. Alle producten uit de Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara zorgserie zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor gevoelige ogen. Met de Shiseido mascara kunt u eenvoudig, comfortabel en betrouwbaar stabiele, goed verzorgde en volumineuze wimpers oproepen. Daarom zijn de producten van deze zorgserie onmisbaar voor een professionele oogmake-up.

Het design

De producten uit de Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara serie geven de wimpers volume en krulling. Bovendien worden ze effectief beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Met deze mascara van Shiseido kunt u uw wimpers perfect definiëren en te allen tijde in vorm houden. Ook de intensieve kleur is indrukwekkend, waardoor de wimpers meteen een aantrekkelijke blikvanger zijn.
Bovendien scoort Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara met een elegant verpakkingsdesign. De producten van deze serie zijn verkrijgbaar in de vorm van een slanke zwarte pen met witte inscriptie. Aan de onderkant lijkt de schil van de mascara grijs. In de dop is een fijn penseel geïntegreerd, dat 360 graden kan worden gebogen en gedraaid. Het hele verpakkingsontwerp is compact gehouden, zodat de mascara comfortabel in elke zak past. Zo kunt u ze zonder problemen ook op reis of onderweg gebruiken. De mascara van de serie Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara is te herkennen aan de elegante zwarte covers en het Shiseido logo.

Het assortiment

Voor goed verzorgde en goed gedefinieerde wimpers heb je een effectieve en krachtige mascara nodig. De producten van de Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara serie hebben een bijzonder aangename textuur die niet druipt of kleeft. Hij zorgt voor een goed draagcomfort en houdt de wimpers te allen tijde soepel. Ze zijn gecoat met een fijne film die op lange termijn bescherming biedt tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. Shiseido mascara biedt ook een uitstekende kleurintensiteit en dekking. Dit zorgt voor een lange en betrouwbare grip, zelfs bij slecht weer.
De wimpers worden volledig verzorgd en geregenereerd met actieve ingrediënten op plantaardige basis. Je wordt gezonder, elastischer en energieker. De mascara zorgt voor meer body en volume. Dankzij het meegeleverde borsteltje kunnen de wimpers eenvoudig en flexibel worden gedefinieerd. Ze kunnen perfect worden uitgewaaierd en opgetild. Met de flexibele borstelkop, die 360 graden kan worden gedraaid, kunt u gemakkelijk elk punt bereiken.
De elegante en hoogwaardige kleuren van de Shiseido mascara zijn iets bijzonders. De kleurvariant BK 901 Black is ontworpen voor donker haar en dompelt de wimpers onder in een diep en fascinerend zwart. BR 602 Brown is de perfecte oplossing voor bruin en licht haar. De kleurintensiteit zorgt voor glans en een goed verzorgde indruk. De waterdichte versies van Shiseido mascara kunnen worden gebruikt voor een bijzonder sterke hechting en weerstand. De producten Waterproof BK 901 Zwart en Waterproof BR 602 Brown zorgen ervoor dat de wimpers ook bij regen en wind in vorm blijven. Alle producten uit de Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara serie zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk. Ontdek de mascara uit de Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara serie voor een effectieve en fascinerende oogmake-up.