Het concept

Voor een allround succesvolle oogmake-up heb je een hoogwaardige mascara nodig. Shiseido Full Lash Volume Mascara heeft een fijne textuur en kan gemakkelijk worden aangebracht zonder te verzwaren, afbrokkelen of druppelen.
Shiseido mascara omhult elke wimper en beschermt deze effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan in meerdere lagen worden aangebracht en geeft de wimpers meer krulling, volume en volheid. Bovendien worden de wimpers uitgewaaierd en kunnen ze naar wens worden gedefinieerd.
De mascara van Shiseido is verkrijgbaar in expressieve kleurvariaties waarmee fascinerende effecten kunnen worden bereikt. Het effect duurt lang en is zelfs weerbestendig. Shiseido Volle Lash Volumemascara zorgt voor een natuurlijke, gladde en zachte afwerking. Let ook op het uitstekende verzorgende effect van Shiseido mascara. Het versterkt de wimpers van de basis tot aan de punten en stimuleert hun groei. Reeds na een korte aanbrengingstijd worden volle, elastische en lange wimpers verkregen.
De Shiseido Volle Lash Volume Mascara bevat een gebogen borstel voor het aanbrengen. Deze wordt meerdere malen in de tube gedraaid zodat hij doordrenkt is met de mascara. Breng de mascara dan gelijkmatig aan in zigzagbewegingen van de basis tot het puntje van de wimpers. Met de fijne borstel kan elke wimper naar wens perfect worden gedefinieerd en langdurig in vorm worden gebracht.
Gebruik voor een perfecte oogmake-up de Shiseido Volle Lash Volume Mascara, die is getest door oogartsen.

Het design

Met Shiseido Full Lash Volume Mascara creëert u in een handomdraai een fascinerende en expressieve oogmake-up. Shiseido mascara voedt, versterkt en definieert de wimpers voor een lange en betrouwbare fixatie. Maar ook het succesvolle verpakkingsontwerp is overtuigend.
Shiseido Full Lash Volume Mascara is verkrijgbaar in compacte zwarte buizen die veilig kunnen worden afgesloten met een dop. Als aanbrenghulp is in de dop een praktische gebogen borstel aangebracht. Shiseido mascara is eenvoudig en flexibel in gebruik, zodat u hem zowel onderweg als op reis kunt gebruiken.
Shiseido Full Lash Volume Mascara is te herkennen aan de zwarte buizen en het Shiseido logo. De compacte vorm maakt het ook gemakkelijk om te gebruiken tijdens het reizen of op de weg.

Het assortiment

Om een expressieve en stijlvolle oogmake-up te maken, heb je een hoogwaardige en verzorgende mascara nodig. Shiseido Full Lash Volume Mascara heeft een aangename consistentie die de wimpers perfect omgeeft zonder te brokkelen, te druppelen of te verzwaren.
De mascara beschermt de wimpers tegen schadelijke invloeden van buitenaf en verzorgt ze van de punt tot aan de haarlijn. De wimpers worden versterkt en krijgen na korte tijd aanzienlijk meer volheid, krulling en volume. Bovendien wordt de natuurlijke groei van de wimpers gestimuleerd, zodat lange en sterke wimpers kunnen worden verwacht.
De intense kleuren van Shiseido mascara verdienen een speciale vermelding. Met de kleurvarianten BK 901 Zwart en BR 602 Bruin kunt u de mascara perfect aanpassen aan uw eigen haarkleur. Shiseido Full Lash Volume Mascara is getest door oogartsen en wordt beschouwd als zacht voor huid en haar. Het effect is snel en duurt de hele dag.
De Shiseido Volle Lash Volume Mascara wordt met een geïntegreerde borstel aangebracht. Dankzij de gebogen vorm kunnen de wimpers precies van de basis tot aan de punten worden getrokken en naar wens worden gedefinieerd. De wimpers kunnen met het borsteltje losgemaakt en uitgewaaierd worden. Op deze manier wordt een gelijkmatige en fraaie uitstraling bereikt.
Met Shiseido Full Lash Volume Mascara kunnen zelfs veeleisende oogmake-ups eenvoudig en flexibel worden gerealiseerd. De slanke buizen met geïntegreerde borstels maken ook probleemloos gebruik tijdens het rijden of op de weg mogelijk. Perfectioneer uw oogmake-up met de Shiseido Volle Lash Volume Mascara.

De commerciële

Voor een open, intense look: Shiseido Volle Lash Volume Mascara.