Meer informatie:

Het concept

Japan is altijd een land geweest dat veel belang hecht aan tradities. Vroeger werd deze liefde voor traditie echter veel sterker nagestreefd dan nu het geval is. In de 19e eeuw brak echter de samenleving uit. Sommigen stonden open voor nieuwe dingen uit het verre westen, terwijl anderen volledig gesloten waren. In 1872 voelde ondernemer Yushin Fukuhara hetzelfde toen hij in de hoofdstad Tokio de eerste apotheek in westerse stijl oprichtte. Aanvankelijk richtte Fukuhara zich op het aanbieden van medicijnen en verzorgingsproducten die een genezend effect beloofden. Hij importeerde echter geen goederen, maar vertrouwde op zijn eigen recepten. Hij putte enerzijds uit de traditionele wijsheid van de Aziatische geneeskunde, maar anderzijds ook uit de nieuwe inzichten van westerse culturen. Het welzijn van onze klanten heeft altijd centraal gestaan. En deze klanten kwamen al snel in de welvaart van Japan terecht. Vooral het koningshuis en de adel ontdekten al snel de goederen van Fukuhara. Fukuhara combineerde aangename texturen met aangename geuren en verrijkte ze met een hoog verzorgingsaspect. Zijn producten genazen niet alleen lichaam en ziel van ziekten, maar zorgden er ook voor in het dagelijks leven. De hele Japanse bevolking ontdekte al snel Fukuhara producten. Maar ze vragen ook om nieuwe manieren om zich mooier, beter verzorgd en gezonder te voelen. Fukuhara creëerde daarom het huidige label Shiseido en ging aan de slag met het samenstellen van verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Tot slot toonde de westerse wereld ook een toenemende belangstelling voor de mysterieuze wondermiddelen uit Japan.
Vandaag de dag is Shiseido één van de bekendste cosmetische merken ter wereld met haar exclusieve cosmetische en verzorgingsproducten. Vrouwen en mannen van alle leeftijden en culturen zweren bij producten uit het Japanse huis. Shiseido biedt nu niet alleen tal van verzorgings- en cosmeticaproducten voor verschillende smaken, maar ook voor verschillende huidtypen: voor de normale huid, voor de droge huid, voor de gevoelige huid of voor de gemengde huid. Elke individuele lijn bouwt op elkaar voort en heeft als doel het betreffende huidtype te geven wat het nodig heeft om gezond en mooi te zijn. De lijn Luminizing Satin Eye Color Trio is een van de cosmetische producten van Shiseido. De serie bestaat uit verschillende oogschaduwtrio's die kleurdromen op een natuurlijke en huidvriendelijke manier tot leven brengen. De trio's hebben hoog gepigmenteerde en duurzame kleuren die lang op de huid blijven.

Het design

De verpakking van de Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Eye Shadow is perfect voor onderweg. De praktische blikjes combineren alles in een kleine ruimte tot een geweldige oogmake-up. Het rechthoekige en zeer vlakke ontwerp past ook in kleine make-uptassen of avondhandtassen. De drie kleuren zijn naast elkaar gerangschikt in kleine pannen. Hieronder bevindt zich een smal compartiment met een penseelapparaat en een dubbelzijdige applicator met spons.
Zo kan de poederschaduw van de ogen worden gedabberd en gefineerd. Door de verschillende kanten mengen de kleuren zich niet en ondanks het miniformaat kan make-up precies worden aangebracht. Een royale spiegel in het deksel helpt bij een perfecte toepassing. De Shiseido Luminizing Satin Eye Color TrioCase kan goed worden gesloten zodat de applicators niet verloren gaan. Het glanzende, zwarte plastic ziet er nobel uit en is tegelijkertijd robuust en gemakkelijk te reinigen indien nodig. Binnenin is het logo van het merk Shiseido discreet gedrukt, terwijl aan de buitenzijde de gestileerde camelia, die al lang het logo van het Japanse merk is, te vinden is.

Het assortiment

Het Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio is verkrijgbaar in 15 verschillende kleurvarianten. Voor elke gelegenheid en elke look is er dus een passende set. Natuurlijk kunnen ze ook met elkaar gecombineerd worden. Maar ook oogmake-ups kunnen met een trio worden aangebracht. Ze bevatten elk drie op elkaar afgestemde kleurnuances, een miniatuur kwastje en een spons applicator met twee zijden. Samen met de spiegel in het deksel is de kleine pallet een betrouwbare metgezel om onderweg op te frissen of nieuwe make-up te creëren. De oogschaduwen worden gekenmerkt door hun intense kleur, zijdezachte textuur en langdurige formule.
Van natuurlijk tot dramatisch, er zijn verschillende kleurvariaties beschikbaar. De verschillende bruintinten zijn ideaal voor dagelijks gebruik en bijzonder veelzijdig. De lichtste versie is Shiseido Luminizing Satin Eye Color TrioBE 213 Naakt, die een lichte perzik tint heeft. BE 209 Voyage is iets donkerder, goudkleuriger en warmer. Nog donkerder en koeler is BR 307 Strate. Zo vinden vrouwen de perfecte naaktinten voor hun huidskleur en -type. De BR 214 In the Woods variant is licht roodachtig en met zandtinten. OR 302 Fire daarentegen heeft een oranje tint en wordt aangevuld met een donkerder grijs en crème. Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio GD 804 Opera biedt ook een gevarieerde kleurencombinatie. Van donkergroen olijfgroen en geelachtig beige tot delicaat lichtblauw, het trio past zowel in de trendkleuren van de herfst als van de lente. Het trio RD 711 Pink Sands is vrouwelijk met felroze, een discretere Mauveton en een rosé.
Eerder herfstig is de RD 299 met twee gouden tinten en een diepe auberginetint. PK 403 Boudoir beweegt ook in het paarse tot roodachtige spectrum. Het Shiseido Luminizing Satin Eye Color TrioVL 308 Boeket combineert van paars tot lila koelere nuances. Zomer en zeezicht is GR 412 Lido met donkergroen en twee lichte turquoise tinten. YE 406 Tropicalia nodigt u uit om experimenten te kleuren met violet, zonnegeel en lichtgroen. Het BL 310 Punky Blues trio met twee tinten blauw en een delicaat roze past in de denim trend.
Zoals de naam GR 305 Jungle suggereert, zijn er drie tinten groen in dit spel. Voor donkerdere Smokey Eyes, Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio GY 901 Sneeuwschaduw, die blauw en grijs en een lichte markeertoon bevat. Elk trio combineert een donkere, medium en lichte toon met verschillende looks. De verschillende tinten zijn ideaal voor het schaduwen van de ogen en het maken van veelzijdige oogmake-ups. Alle oogschaduwen van Shiseido zijn dermatologisch en oogheelkundig getest op hun tolerantie. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.