Meer informatie:

Het concept

Shiseido - 150 jaar zoektocht naar het ideaal van vrouwelijke schoonheid. Shiseido - dit is alles voor een vrouw die zichzelf wil presenteren als aantrekkelijk, ongebruikelijk en elegant. In één woord: Shiseido is cosmetica "op zijn mooist". Shiseido Luminizing Satin Face Color is een serie exclusieve rouge voor dagelijks gebruik. Deze blushers zorgen voor een onmiskenbaar langdurige teint. De hoogwaardige rouge van Shiseido Luminizing Satin Face Color laat het gezicht van elke vrouw stralen.
Overdag zorgen de natuurlijke zachte kleuren voor een frisse uitstraling, 's avonds zorgen de intensievere kleuren voor een indrukwekkende uitstraling. Deze blushers benadrukken de schoonheid van een jonge huid en zijn ook ideaal voor een volwassen, veeleisende huid. Shiseido Luminizing Satin Face Color - dit zijn bijzonder fijne poeders die zacht en zacht aanvoelen op de huid en gemakkelijk aan te brengen zijn met een kwast. De foundation wordt 's ochtends aangebracht en vervaagt overdag niet. De kleurintensiteit blijft enkele uren behouden.
De fluweelzachte afwerking zorgt voor een natuurlijke, gezonde teint. Deze innovatieve gezichtsmake-up maakt een vrouw er aantrekkelijk en verzorgt haar huid dag in dag uit, want naast de gebruikelijke actieve ingrediënten bevat de Shiseido Luminizing Satin Face Color blusher serie de innovatieve stof Super Hydro-Wrap Vitalizing DE. Dit actieve ingrediënt beschermt de huid tegen uitdroging en voorziet haar van het dringend noodzakelijke vocht. Alle producten uit de Shiseido Luminizing Satin Face Color serie zijn dermatologisch getest en allergie-neutraal. Alles bij elkaar hebben ze een gemeenschappelijk doel: vrouwen mooier maken en hun vrouwelijke facetten op de voordeligste manier benadrukken.

Het design

De Blusher Shiseido Luminizing Satin Face Color worden verkocht in een klassiek elegante verpakking versierd met het gestileerde beeld van een camellia. De camellia is al 100 jaar het handelsmerk van het populaire Japanse cosmeticalabel. De rechthoekige, compacte verpakking ziet er op het eerste gezicht eenvoudig uit, terwijl de kleine doos met zijn filigraandetails boeit bij nader inzien.
Het ligt comfortabel in de hand en kan gemakkelijk geopend worden. Deze elegante verpakking past perfect in een koppeling of andere damestas. Met de meegeleverde zachte borstel kan de blush eenvoudig op de contouren van het gezicht worden aangebracht. Zo heeft de serie ook visueel veel te bieden en schittert hij in een betoverende uitstraling.

Het assortiment

De Blusher Shiseido Luminizing Satin Face Color biedt een stijlvolle dame de kans om zichzelf als creatief te presenteren en voor elke gelegenheid een individuele make-up te creëren. Met verschillende kleuren, zowel discrete klassieke looks en originele en opvallende composities voor glamoureuze optredens kunnen worden gemaakt.
Het bijzondere van de Shiseido Luminizing Satin Face Color blushers is de mogelijkheid om driedimensionale effecten te creëren. Met de discrete, heldere markeerstift Verlichten Satijn Gezichtkleur WT905 Groot Beelwit en de luxueuze Verlichten Satijn Gezichtkleur BE206 Zachte Beel goud kunnen de gezichtscontouren effectief en zacht worden benadrukt. De subtiele tint van Luminizing Satin Face Color PK107 Medusa en Luminizing Satin Face Color PK304 anjer is perfect voor dagelijks gebruik en geeft het gezicht een frisse teint.
Lichtgevende Satijn Gezichtkleur RD103 Paaltje en RS302 Theeroos hebben een effectief en nobel effect. Deze poeders zijn ideaal voor een avondoptreden. Zeer bijzondere hoogtepunten uit de serie Shiseido Luminizing Satin Face Color zijn de kleurrijke Rouges Luminizing Satin Face Color RD401 Orchidee en Luminizing Satin Face Color OR308 Starfish. Alle blushers kunnen met elkaar worden gecombineerd, de intensiteit van elke kleur kan door gelaagdheid nog verder worden verhoogd.
De oosterse wortels van Shiseido zijn nog steeds voelbaar in de filosofie van het merk. Sinds 1872 combineert Shiseido de modernste technologieën, de kennis van Aziatische recepten, oude tradities en de westerse levenshouding van de moderniteit. De focus ligt niet alleen op schoonheid, maar ook op een uitgebreid gevoel van welzijn op alle leeftijden. Alleen de harmonie van lichaam en geest produceert ware schoonheid. Shiseido Luminizing Satin Face Color is gemaakt volgens dit principe en onderstreept de natuurlijke schoonheid van de teint met fijn afgestelde nuances.