Meer informatie:

Het concept

De concealers uit het Shiseido Perfecting Stick concealer-gamma zorgen voor een gladde en onberispelijke huid. Dit zijn fijne pennen uitgerust met de unieke Bind- en Fit-Wax, die voor een onberispelijke en natuurlijke afwerking zorgt.
De concealer heeft een sterk dekkend vermogen en laat oneffenheden, onzuiverheden en huidirritaties volledig en betrouwbaar verdwijnen. Het zorgt voor een stralende, egale, gladde en onberispelijke afwerking van de hals, het gezicht en de decolleté.
De Shiseido Perfecting Stick Concealer is gemakkelijk te mengen en mengt zich onmiddellijk met de huid dankzij de romige textuur. De concealer van Shiseido laat een glad, zijdeachtig en aangenaam gevoel na. Het beschermt ook de huid van het gezicht tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden de hele dag door. De huid wordt intensief gevoed, geregenereerd en soepel gehouden met plantaardige actieve ingrediënten.
Met de vier verschillende kleurvarianten 22 Naturel Licht, 33 Naturel, 44 Medium en 11 Light kan de concealer van Shiseido perfect worden aangepast aan uw eigen huidtype. Vele tinten van lichte en donkere huidtinten kunnen worden gerealiseerd. De Shiseido Perfecting Stick Concealer is dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. De beste resultaten worden bereikt op een normale en onzuivere huid. In de voorbereiding van de make-up doet hij wat een gewone stichting niet kan.
De stick is eenvoudig en flexibel aan te brengen. De Perfecting Stick concealer van Shiseido is gelijkmatig verdeeld en gefineerd op gezicht, hals en decolleté. Terwijl de vloeistof- en crèmecondensator na de foundation wordt aangebracht, wordt de poedercondensator vóór de foundation gebruikt.
Profiteer van het sterke dek- en verzorgingseffect en perfectioneer uw make-up met de Shiseido Perfecting Stick concealer.

Het design

De Shiseido Perfecting Stick Concealer heeft een aangename romige textuur en een sterk dekkend vermogen. Het maakt oneffenheden, huidirritaties en onzuiverheden verdwijnen in een mum van tijd. Het beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en tegen uitdroging en verzorgt haar met plantaardige werkzame bestanddelen.
Maar ook het verpakkingsdesign van de Perfecting Stick Concealer van Shiseido is gelukt. Het is verkrijgbaar als zwart potlood. De inhoud kan naar buiten geduwd worden zoals bij een lippenstift. Doseren en aanbrengen is kinderspel met deze stick. Na gebruik wordt de handige Perfecting Stick concealer veilig en netjes afgesloten met een schroefdeksel.
De Shiseido concealer heeft een kleine en compacte vorm. Hij past comfortabel in elke broekzak en bewijst zich daardoor ook op reis en onderweg. De Shiseido Perfecting Stick Concealer is te herkennen aan de zwarte pen, het zilveren opschrift en het Shiseido logo.

Het assortiment

De Shiseido Perfecting Stick concealer zorgt voor een gladde, frisse en onberispelijke huid in een mum van tijd. Het is ideaal voor het bereiden van make-up omdat het een aangename romige textuur heeft en een sterk dekkend vermogen dat elke gebruikelijke foundation overtreft. De aanhechtende en passende wax van deze concealer vormt een fijne laag op de huid en beschermt deze effectief tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Hierdoor blijven de dekkracht en het verzorgende effect langer behouden.
De Shiseido Perfecting Stick Concealer zorgt voor een gladde, gelijkmatige, gladde en stralende afwerking. De huid is verfijnd en gelijkmatig gevormd. Huidirritaties, oneffenheden en onzuiverheden worden effectief en betrouwbaar verborgen. De romige textuur zorgt voor een aangenaam huidgevoel en versmelt snel met de huid. De huid van het gezicht wordt intensief verzorgd en geregenereerd door actieve kruidenbestanddelen. Dekkend vermogen en verzorgingseffect blijven de hele dag behouden.
Dankzij de vier kleurvarianten 22 Naturel Licht, 33 Naturel, 44 Medium en 11 Light kan de Shiseido Perfecting Stick Concealer perfect worden aangepast aan uw eigen huidskleur. Zelfs fijne nuances kunnen worden geproduceerd op een lichte of donkere huid. De concealer wordt eenvoudig en flexibel aangebracht door deze na het reinigen gelijkmatig aan te brengen op gezicht, decolleté en hals.
Door de handige en compacte vorm van de concealer van Shiseido werkt dit ook onderweg. Poederachtige concealer wordt gebruikt voor de foundation, vloeibare en romige concealer daarna. De Shiseido Perfecting Stick Concealer is dermatologisch getest en bijzonder huidvriendelijk. De beste resultaten worden bereikt op een onzuivere of normale huid.
Gebruik het verzorgende effect, de dekkracht en de lange levensduur van de Shiseido Perfecting Stick Concealer en optimaliseer uw make-up met de producten uit deze serie.