Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Shiseido is een Japanse fabrikant van luxe cosmetica die huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten produceert. Het bedrijf werd in 1872 opgericht door Arinobu Fukuhara. Shiseido was de eerste apotheek in Japan die in westerse stijl werd ontworpen en is nu een van de oudste ondernemers in zijn soort ter wereld. Vandaag de dag zijn er zo'n 29.000 mensen in dienst, 1.000 in onderzoek om voortdurend state-of-the-art producten te ontwikkelen. Vandaag de dag zijn de onderzoekscentra van het merk gevestigd op veel verschillende locaties over de hele wereld.
Fukuhara was zeer vertrouwd met westerse technieken en combineerde deze met de oude Japanse traditie. Zo was Shiseido het eerste bedrijf dat tandpasta ontwikkelde. Shiseido, een luxe merk in persoonlijke verzorging en cosmetica, was ook een pionier in de productie van poeder. Reeds in 1906 werd het eerste huidpoeder, een huidskleur, gepresenteerd. In 1917 werd een gezichtspoeder in zeven verschillende kleuren op de markt gebracht, in 1918 waren er al 21 parfums van dit luxemerk en het productgamma, en dus ook het succes, groeit vandaag de dag nog gestaag. 2008 bedroeg de jaaromzet van Shiseido vijf miljard euro.
De Shiseido poriënvereffeningscorrector is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met vergrote poriën en behandelt hen. Na het aanbrengen heb je een gelijkmatige, perfecte look die uren aanhoudt. De actieve ingrediënten in de Shiseido poriënvereffeningscorrector zijn onder meer ijzeroxiden, natriumcitraat, citroenzuur, titaandioxide, bariumsulfaat, natriummetabisulfieten, micaleisteen, zinkoxide en aluminiumhydroxide. Het bevat ook aluminiumdistearaten, eucalyptus en titaandioxide. Net als veel van dergelijke producten bevat de Shiseido poriënvereffeningscorrector veel siliconenverbindingen. Volgens Shiseido is de Corrector niet comedogeen.

Het design

Een goed product is slechts de helft zo goed als het lijkt als het ontwerp van de verpakking en de keuze van kleuren zijn ontworpen zonder liefde. De Shiseido poriënvereffeningscorrector biedt niet alleen veel voor de huid, maar ook voor het oog. De Shiseido poriënvereffeningscorrector is verpakt in een langwerpige, maar zeer smalle buis. Het glanst in diep zwart en is zeer eenvoudig.
Maar de Shiseido porie verzachtende Corrector. De buis straalt niet alleen elegantie en stijl uit, maar onderscheidt zich ook door functionaliteit - hij maakt een nauwkeurige dosering van de Shiseido poriënvereffeningscorrector mogelijk. Het ontwerp is mooi vormgegeven en praktisch.

Het assortiment

De Shiseido Pore-Smoothing Corrector serie bestaat alleen uit dit ene product en zorgt ervoor dat de huid er in enkele seconden gladder en mat uitziet. Als u gasten ontvangt op korte termijn of naar een spontane afspraak moet, maar ook gewoon tussendoor. Met de Shiseido porie egalisatiecorrector gebeurt alles zeer snel, direct na het aanbrengen is er een aanzienlijke verbetering in het uiterlijk van de huid.
Deze porieraffinagebasis wordt gebruikt voor een normale en gemengde huid. Het product heeft een make-upbasis die de poriën verfijnt, oneffenheden in de huid in evenwicht brengt en de glans van de huid controleert door mattende poederdeeltjes toe te voegen. Shiseido porie egalisatiecorrector belooft ook een egale teint. De Shiseido poriënvereffeningscorrector kan worden gebruikt als basis voor poeders en de gebruikelijke dagverzorging en werkt nog steeds op volle kracht.