Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Het Shiseido Pressed Powder Doorschijnend Poeder zorgt voor een perfecte teint. Het compacte poeder is eenvoudig in gebruik en universeel geschikt. Ongeacht het huidtype en de huidskleur zorgt het poeder met zijn transparante karakter altijd voor een natuurlijk resultaat. Het helpt om een gelijkmatige kleurtoon te ondersteunen. Tegelijkertijd absorbeert het overtollig talg en versterkt zo de huid. Zo kan het uiterlijk van poriën verfijnd worden. Dit is ideaal voor een vette en gemengde huid die sneller glanst, vooral in de T-zone. Maar ook normale tot droge huidtypen profiteren van het allround product Shiseido Pressed Powder. Het verbetert de houdbaarheid van romige en vloeibare make-upproducten zoals funderingen of camoufleersticks.

Het poeder ondersteunt de perfecte verbinding met de huid en minimaliseert de bezinking van de producten in fijne lijntjes en rimpels. Dit maakt het ideaal voor vrouwen die zich geen zorgen willen maken over hun make-up in het dagelijks leven of bij speciale gelegenheden. Als belangrijke stap in de make-uproutine verbetert de Shiseido Pressed Powder de draagtijd en houdbaarheid van klassieke producten. Ook op de oogleden kan het een gelijkmatige basis vormen waarop de oogschaduw beter vasthoudt. Als laatste stap kan de Shiseido Pressed Powder zelfs een afdichting of een matte lipstick aanbrengen. Dit maakt het mogelijk om bestaande lipproducten een nieuw uiterlijk te geven.

De zeer vlakke poederdoos bevat een spiegel en een poederdons zodat hij altijd gebruiksklaar is. In overeenstemming met de hoge productkwaliteit van Shiseido is het Shiseido Pressed Powder ook dermatologisch getest en wordt het goed verdragen. Bovendien is het niet comedogeen. In tegenstelling tot veel andere poederproducten is de huid mat maar niet uitgedroogd. In plaats daarvan wordt een natuurlijk ogend, zijdezacht resultaat gecreëerd. Hierdoor kan de huid verder ademen en ziet er niet maskerachtig uit. De zeer fijne textuur van Shiseido Pressed Powder weegt niet op de teint, maar optimaliseert alleen het uiterlijk. Zelfs fijne rimpels en meer kunnen optisch worden verborgen en verzacht. Het Shiseido Poeder is daarom een goede aanvulling voor vrouwen van alle leeftijden.

Het design

Het Shiseido Pressed Powder wordt geleverd in een praktische en compacte poederdoos. Het slanke design in zwart kunststof is elegant en tijdloos. Enerzijds is het matte oppervlak een goede representatie van het matte Shiseido Pressed Powder, anderzijds is het goed bestand tegen vingerafdrukken en vuil. Binnenin bevindt zich een spiegel waarmee u onderweg de teint kunt controleren. Een kleine poederdons met bedrukt Shiseido logo kan ook gebruikt worden. Aan de bovenzijde bevindt zich ook een zeer discreet logo.

Het zeer platte blikje van Shiseido Pressed Powder kan ook zonder ruimtegebrek in klauwen en kleinere tassen worden opgeborgen. De compacte poeder is de ideale metgezel voor lange dagen of feestavonden.

Het assortiment

De Shiseido Pressed Powder Translucent is een universele helper voor een perfecte make-up. Transparante poeders zijn ideaal voor vrouwen van alle huidtypen, kleuren en leeftijden. De transparante kleur past zich aan elke huidskleur aan, zodat er geen extra kleuraanpassing en -selectie nodig is. Ze zijn ook compatibel met alle stichtingen. Vooral vloeibare en romige producten kunnen overdag of 's avonds in fijne rimpels en lijntjes bezinken. Het geperste poeder Shiseido Pressed Powder helpt bij het fixeren en verbetert de duurzaamheid. De formule absorbeert talg en houdt de teint mat. Het kan niet alleen worden gebruikt voor de vette en gemengde huid, maar ook voor alle dames die willen genieten van lange perfect passende make-up.

Enerzijds kan het worden gebruikt in het hele gezicht of alleen in meer problematische gebieden. De gebieden aan kin, neus en voorhoofd hebben meestal de neiging om eerst ongewenste glans te ontwikkelen. Het transparante poeder helpt om dit te voorkomen of om bestaande glans te matten. Dankzij de kleurneutraliteit verandert het de nuance van de make-up niet, maar creëert het een egale tint. Het uiterlijk van poriën kan ook visueel worden verminderd. Onder de ogen helpt het om afdekproducten zoals concealer te plaatsen en op zijn plaats te houden. Vooral hier is altijd veel beweging en zelfs jongere dames hebben zeer fijne lijnen, die de draagtijd van make-up negatief kan beïnvloeden.

Het praktische poeder kan ook een vetvrije basis vormen voor make-up op de oogleden. In de rimpels van het ooglid komt minder oogschaduw terecht en ook de kleur van de potloden, mascara en co. van de eyeliner wordt verminderd. In het praktische blik met geïntegreerde spiegel en kleine, handige poederdons is de Shiseido Pressed Powder Translucent ideaal om de weg op te gaan. De ongecompliceerde formule kan op elk moment gebruikt worden om de look te vernieuwen. De samenstelling is dermatologisch getest op compatibiliteit en is niet comedogeen.