Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met de lippenstiftcollectie van Shiseido Rouge Rouge volgt het merk de filosofie van de elementen. Rood is dus een originele kleur die alle andere nuances hun vuur, leven en energie geeft. Een energiek concept van sensuele schoonheid ligt ook in de glanzende texturen die crèmig op de lippen liggen en letterlijk in de huid smelten. De Shiseido Rouge Rouge serie presenteert zich feilloos briljant in lichte, klassieke en verleidelijk donkere kleuren. De micropigmenten die hiervoor worden gebruikt worden gekenmerkt door een lange duurzaamheid, net zo elementair als de filosofie van rood, die door alle dingen en tijden loopt zonder te vervagen. Vrouwen met een voorkeur voor zuiver rood en een elegante glans op de lippen zijn de doelgroep van de lippenstiftenserie Shiseido Rouge.
Veel van deze vrouwen willen perfecte maar gemakkelijk te gebruiken schoonheidsverzorging. De goed dekkende lippenstiften voldoen aan deze eis door ook bij één toepassing precies en probleemloos het gewenste rode effect te bereiken. Lange houdbaarheid is ook belangrijk voor de doelgroep. Deze claim van Shiseido Rouge Rouge wordt ook vervuld met verschillende technologieën van optimale compatibiliteit. Zorgvuldigheid tijdens het dragen is immers een van de aangename effecten van de serie. Dit komt doordat de lippen gelijktijdig met het aanbrengen van de verf intensief vochtig en beschermend soepel worden.
De kleurbriljantie van Shiseido Rouge Rouge wordt gecreëerd door de levendige rode technologie van het merk. Er worden pigmenten gebruikt die zich combineren met de natuurlijke lippenkleur. Als er licht op de lippen valt, verhogen de lichtstralen de intensiteit van de rode tint nog meer. Het tweede complex van werkzame bestanddelen is de Fit

Het design

In lijn met het basiszorgprincipe richt de verpakking van de lipsticks van Shiseido Rouge Rouge zich ook op de essentie. De pennen met afgeschuinde punt zijn verborgen in een roterende hoes van zwart, rond plastic. Deze is gelabeld met de merknaam Shiseido in het thematisch dominante rood. Op elke plank staat alleen het kleurnummer voor het gemakkelijk terugvinden van het favoriete geluid. Het deksel over elke lippenstift van Shiseido Rouge Rouge is goed tegen uitdrogen en mechanische schade. Deze is net zo rond en eenvoudig vormgegeven als de mouw en ligt comfortabel in de hand in breedte, lengte en kromme. Door zijn nobele, puristische vorm is de lippenstift ook een blikvanger in elke badkamer of beauty bag.

Het assortiment

Shiseido Rouge Rouge heeft het schoonheidsideaal van het land van de opkomende zon gecombineerd met dat van de westerse modewereld in textuur en kleur. Deze variëteit omvat RD 501 Ruby Copper, een klassiek koperrood tot de zelfverzekerde avond make-up, RD 502 Real Ruby, een weelderige roodbruine in de facetten van een robijn. RD 503 Bloedsteen is bijzonder veelzijdig, een rijk donkerrood in de kleuren van de vlekken van een bloedjaspis. Shiseido Rouge Rouge RD 504 Rouge Rum Punch, een sterk violet met een levendige vleug roodbruin en RD 305 Murrey, een speels koraalrood met een discrete, vrouwelijke uitstraling, behoren als volgende nuances tot Shiseido Rouge Rouge. Maar kleur is slechts een deel van de zorgclaim van Shiseido Rouge Rouge. RD 306 Liaison, oranjerood van subtiele intensiteit en RD 307 First Bite, rood als jonge lippen en diep oranje als mediterrane klei bevatten bovendien huidvriendelijke wassen.
De kleurpigmenten van RD 308 Toffee Apple, een warm rood geïnspireerd op zoete, rijpe liefdesappels, liggen naadloos aan de schil vast en houden deze soepel. Tegelijkertijd zorgt hyaluronzuur in Shiseido Rouge Rouge urenlang voor intensief vocht, ook in RD 309 Coral Shore, een subtiel koraalrood met de neiging naar delicaat roze en RD 310 Burning Up, een fruitig, delicaat perzikroze. Opwindend aan de compositie van Shiseido Rouge Rouge zijn de kleurharmonieën tussen briljant zelfverzekerd en discreet ingetogen. Dit is duidelijk te zien in RD 311 Crime of Passion, een warm rood met een violette tint, RD 312 Poppy, een helder rood als de papaver in het zomerse licht en RD 713 Hushed Tones, een discreet roze-bruin met een warme uitstraling. De RD 714 Sweet Desire, delicaat en sensueel tegelijk in roodbruin met een vleugje rosé, de RD 715 Rose Crush, een sterk, verleidelijk rosbruin en de RD 716 Red Queen, een klassieke combinatie van roodbruin en rosé, zijn even intens of ingetogen - net zoals de stemming u brengt.