Het concept

Shiseido Sheer and Perfect Compact is een nieuwe foundation die de huid niet alleen voorbereidt op de make-up, maar ook intensief voedt en regenereert. De foundation van Shiseido heeft een poederige textuur die bijzonder geschikt is voor de normale en gemengde huid. Shiseido Sheer en Perfect Compact biedt een hoge opaciteit en een matte afwerking. Bovendien is de huid glad, soepel en fris. Shiseido Sheer and Perfect Compact is verkrijgbaar in zes verschillende kleurvarianten die de betreffende huidskleur optimaal combineren en verfijnen. De foundation van Shiseido absorbeert olie en talg, reinigt de huid en creëert een lichte en zijdezachte teint. Bovendien wordt de huid met een fijne film beschermd tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. Het fascinerende effect van Shiseido Sheer en Perfect Compact houdt de hele dag aan. De poederige foundation smelt snel in de huid, waardoor deze natuurlijk en zacht aanvoelt. Daarnaast heeft Shiseido's primer drie soorten lichtverspreidende pigmenten die fascinerende make-up effecten creëren. Shiseido Sheer and Perfect Compact zorgt als gloeikracht voor een frisse en natuurlijke gloed. Het fijne poeder verwijdert schaduwen, oneffenheden, bleke huidskleur en vergrote poriën in een mum van tijd. Shiseido Sheer and Perfect Compact is dermatologisch getest en zeer gebruiksvriendelijk dankzij de poederdons die het bevat. Bijvullingen kunnen eenvoudig in de compacte behuizing worden geperst. Met Shiseido Sheer en Perfect Compact kunt u ook rekenen op een efficiënte make-upvoorbereiding en kalmerende huidverzorging.

Het design

De poederachtige foundation Shiseido Sheer and Perfect Compact bereidt de make-up optimaal met een sterk dekkend vermogen. Oneffenheden, schaduwen en andere storende factoren worden snel en betrouwbaar geëlimineerd. Daarnaast voedt en verfrist de primer de huid. De stijlvolle verpakking ontwerp verdient ook speciale vermelding. De Shiseido Foundation is verkrijgbaar in compacte koffers met een zwart deksel. De poederdons zijn eenvoudig en productief in gebruik. De koffers zijn gemakkelijk bij te vullen en door hun compactheid ook geschikt om mee te rijden en op de weg. De Shiseido Sheer en Perfect Compact serie is te herkennen aan de zwarte hoes en het Shiseido logo. De verpakking is praktisch en het gebruik van de producten is eenvoudig en ongecompliceerd. Dankzij hun compacte vorm zijn alle producten uitermate geschikt voor reizen en reizen.

Het assortiment

Shiseido Sheer en Perfect Compact wordt met name aangeraden voor een succesvolle voorbereiding van de make-up. Het is een poedervormige foundation die comfortabel en spaarzaam met een kwastje kan worden aangebracht. De Shiseido Foundation heeft een sterk dekkend vermogen en een matte afwerking. Het verfrist, reinigt en verzorgt ook de huid. Oneffenheden, bleke vlekken, rode huid of schaduwen rond de ogen worden betrouwbaar gecompenseerd. Het resultaat is een gladde, gladde en gelijkmatige afwerking. Shiseido primer absorbeert overtollig talg en olie en sluit open poriën. Dit zorgt voor een heldere, zuivere en soepele huid en een zijdeachtige glans. Met een onzichtbare film beschermt Shiseido Foundation ook effectief de gezichtshuid tegen schadelijke milieu-invloeden en vochtverlies. De fijne textuur van het poeder zorgt voor een aangenaam huidgevoel dat lang aanhoudt. Zo wordt de huid overal perfect beschermd en krijgt ze de kans om zich op een natuurlijke en snelle manier te herstellen. Shiseido Sheer en Perfect Compact past zich optimaal aan de natuurlijke huidskleur aan en verfijnt deze.
De Stichting Shiseido is verkrijgbaar in B40 Natural Fair Beige, O40 Natural Fair Orange, O60 Natural Fair Ochre, I20 Natural Light Ivory, I40 Natural Fair Ivory en I60 Natural Diep Ivory. Bereid uw make-up ideaal voor met Shiseido Sheer en Perfect Compact.

De commerciële

Breng de Shiseido Sheer en Perfect Compact aan.