Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Shiseido is een Japans cosmeticabedrijf dat al in 1872 voor sensatie zorgde. Oprichter Yushin Fukuhara presenteerde de eerste westerse apotheek in Tokio. De toenmalige aristocraten en leden van de hoge samenleving waren enthousiast over de innovatieve producten van de farmacoloog. Vandaag de dag genieten mensen over de hele wereld van deze hoogwaardige artikelen. De merknaam Shiseido is synoniem geworden met elegantie, kwaliteit, verfijning en geschiktheid voor dagelijks gebruik.
De moderne zonnebrandmiddelen van het merk Shiseido zijn gebaseerd op intelligente technologie. Dit heeft geresulteerd in verzorgingsproducten die allround betrouwbare bescherming bieden tegen zonlicht en de huid zelf beschermen tegen extreme factoren. Shiseido Suncare is een succesvolle symbiose van innovatieve zonbescherming en eersteklas huidverzorging. De speciale ingrediënten gaan celbeschadiging tegen en versterken de barrièrefunctie van de huid. Het Shiseido Multi-Defense Zonwering Systeem onderscheidt zich hier in het bijzonder van. Aangezien oxidatie ook een kritieke factor is, worden andere technologieën gebruikt die onder meer voorkomen dat de barrièrefunctie van de huid zelf verzwakt en huidirritatie vermindert. De speciale werkzame stof xylitol helpt tegen de broze huid en maakt deze er weer jong en vitaal uitzien.
Om schade door UV-straling te voorkomen of te verminderen, bevatten de zonnebrandmiddelen van Shiseido een Rose Apple Blad-extract met antioxiderende eigenschappen. Het extract Scytellaria Baicalensis daarentegen doet de bindweefselcellen van de huid veel goed. De zonbeschermingsproducten van Shiseido behoren tot de populairste reisgenoten vanwege hun effectieve formuleringen, aangename texturen en een geur gebaseerd op aromachologie. Uiteindelijk profiteren mensen van alle leeftijden en van beide geslachten van de talloze voordelen van Suncare-producten.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Sonnenschutz
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Perfect voor de zomer
Een heerlijke zonneverzorging met aangename geur. De creme trekt snel in en de huid voelt glad en zacht aan. Laat geen vet achter.

Het design

Shiseido hecht niet alleen veel belang aan de aantrekkelijke samenstelling van haar exclusieve producten, maar ook aan de verpakking ervan. Alle Shiseido Suncare artikelen zijn voorzien van een kleurrijk design. Blauwe en gele elementen glanzen. Sommige Shiseido zonnebrandmiddelen worden gedomineerd door een heldere hemelsblauwe, terwijl andere producten worden gedomineerd door een sterk geel. De verpakkingsontwerpers hebben veel aandacht besteed aan de praktische hantering en hebben de klem en schroefdoppen dienovereenkomstig voordelig ontwikkeld. De elegant gebogen vormen zijn ook zeer elegant. Zoals gebruikelijk voor de hoogwaardige verzorgingsproducten van Shiseido zijn ook de zonwerende artikelen voorzien van de typische belettering. De twee "S" in de merknaam kantelen discreet naar rechts.

Het assortiment

Naast make-up-, haar-, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van hoge kwaliteit biedt het gerenommeerde Japanse merk Shiseido haar veeleisende klanten een zonnebeschermingsassortiment dat celveroudering effectief tegengaat en de gevoelige huid beschermt tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling. Populaire zonbeschermingsproducten zijn onder andere de Anti-Aging Suncare Very High Sun Protection Cream SPF 50 en de Shiseido Anti-Aging Suncare Extra Smooth Protection Lotion SPF 30.
Andere producten zijn onder meer Shiseido Anti-Aging Suncare Extra Smooth Protection Cream SPF 30, Shiseido Anti-Aging Suncare Sun Protection Lotion voor gezicht en lichaam SPF 15, Shiseido Anti-Aging Suncare Sun Protection Cream SPF 25 en Shiseido Anti-Aging Suncare Very High Sun Protection Lotion SPF 50. Als u waarde hecht aan een knapperig bruin uiterlijk, gebruikt u de Shiseido anti-verouderingszonzonbeschermingsemulsie SPF 10, de Shiseido anti-verouderingszonbeschermingszoningscrème SPF 10 of de Shiseido anti-verouderingszonsveroningsemulsie SPF 6.