Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Clinique heeft de perfecte oplossing om een ideale basis voor de Foundation te creëren. De producten uit de serie Clinique Superprimer zijn snel en eenvoudig aan te brengen en kunnen onder een vloeibare, compacte of poedervormige ondergrond worden aangebracht. Klinische primers zijn olievrij en hebben een aangename textuur. Ze geven de huid frisheid en soepelheid. Bovendien maken de primers de huid met siliconenpolymeren nog gladder en gladder.
De super primers van Clinique verwijderen betrouwbaar sporen van huidveroudering en huidirritatie. Door hun sterke dekkracht verdwijnen rimpels en lijntjes onmiddellijk. Kleurafwijkingen van de huid kunnen specifiek gecorrigeerd worden met Clinique's primer. Een variant verfrist de bleke en vermoeide huid met een lichtroze tint en laat haar er stralend uitzien. Een andere variant compenseert littekenverkleuringen, ouderdomsvlekjes en pigmentoneffenheden met een perzikkleurige noot. Rood kan ook worden gecorrigeerd met een superprimer in een lichtgele kleur. De huid kan lichter of donkerder worden gemaakt. Er zijn echter ook primers met universele tint verkrijgbaar. Clinique Superprimers zijn eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik. Ze worden zeer dun en gelijkmatig op de gezichtshuid aangebracht. Elk type Stichting kan dan direct worden gebruikt. De nieuwe primers uit de Clinique Superprimer serie zijn dermatologisch getest en worden ook aanbevolen voor de droge en gevoelige huid. De huidvriendelijke textuur is noch vettig, noch olieachtig. De primers zorgen in een handomdraai voor een frisse, egale, gladde en stralende teint. Ze ontwikkelen hun langdurige werking in combinatie met elke conventionele fundering. Ook u kunt bij de voorbereiding van uw make-up vertrouwen op de primers uit de Clinique Superprimer Care serie.

Het design

Primers uit de populaire Clinique Superprimer serie bereiden make-up perfect voor door huidirritaties, tekenen van veroudering en kleurverschillen te elimineren. De primers weten ook te overtuigen met een praktisch verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in compacte buizen voor nauwkeurig en zuinig doseren. Een betrouwbare sluiting zorgt voor een veilige en schone opslag. De kleine en ruimtebesparende buizen zijn ook de juiste keuze voor onderweg gebruik. De moderne primers uit de Clinique Superprimer serie zijn te herkennen aan de compacte buizen en het Clinique logo.

Het assortiment

Als de foundation niet voldoende dekkracht heeft om kleurverschillen, huidirritaties of tekenen van veroudering te verwijderen, is het tijd voor een moderne primer. De primers uit de reeks Clinique Superprimer voeden de huid met een aangename textuur, hydrateren haar en houden haar fris en soepel. Bovendien zijn ze olievrij en niet vet. Klinique superprimers kunnen worden gebruikt in combinatie met elke conventionele fundering, van poeder tot vloeistof tot compacte varianten. De krachtige primers van Clinique maken de huid glad, gelijkmatig, soepel en fris. Ze elimineren allerlei huidirritaties en laten lijntjes en rimpels verdwijnen. Bovendien zijn de verschillende varianten van de superprimer in staat om ongelijkheden in huidskleuren te corrigeren. Kleur Corrigeert Roodheid verwijdert roodheid en laat de bleke huid weer glanzen met een frisse roze tint. Kleurcorrecties Verkleuringen worden gekenmerkt door een lichte perziknoot en corrigeren in een mum van tijd ouderdomsvlekjes, littekenverkleuringen en pigmentafwijkingen. De Universele Gezichtsprimer daarentegen heeft een neutrale kleur en past zich daardoor aan elke huidskleur aan. Ook de eenvoudige en veelzijdige toepassing van Clinique Primers is overtuigend. Het is voldoende om ze gelijkmatig en dun op de gezichtshuid aan te brengen. Ze ontwikkelen onmiddellijk hun langdurige effectiviteit. Met zijn sterke dekkracht worden huidirritaties en kleurverschillen betrouwbaar geëlimineerd. Elke fundering kan direct na gebruik worden aangebracht. Ook u kunt bij de voorbereiding van uw make-up vertrouwen op de dermatologisch geteste primers uit de Clinique Superprimer serie.