Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u uw lippen wilt verzorgen en een intense kleur wilt geven, moet u zeker kiezen voor de producten uit de Clinique Chubby Stick Intense serie. De nieuwe lippenstiften van Clinique overtuigen met een sterk dekkend vermogen, kleur en verzorging. Een geslaagde mix van verschillende pigmenten zorgt voor grote kleurnuances van helderrood tot fijne rosé. De lippenstiften hebben een delicate textuur die de lippen niet belast. In plaats daarvan worden de lippen gevoed met mangozaadboter, sheaboter en luxueuze oliën. Het resultaat is een zijdezachte, gladde en soepele afwerking. De lippen zijn volledig beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Antioxidanten hebben ook een opmerkelijk anti-aging effect. Oneffenheden en droge en broze plekken worden in een mum van tijd gerepareerd. Zo kunt u altijd genieten van volle, volle en sensuele lippen. Dunne, brosse en gevoelige lippenhuid wordt beschermd en opgebouwd. Het is perfect beschermd tegen wind en weer.
Alle producten van de zorgserie Clinique Chubby Stick Intense zijn dermatologisch getest en ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Clinique hydraterende lippenstiften zijn altijd gemakkelijk en flexibel in gebruik. De pen wordt aan de onderkant gedraaid om het product bloot te leggen. Dit bespaart u de noodzaak om het potlood te slijpen. Door te printen kunt u een andere kleurintensiteit en opaciteit bereiken. Ook nuances en overgangen slagen probleemloos. Clinique Chubby Stick Intense maakt indruk met intensieve en gevarieerde kleuren. Deze serie omvat de Moisturizing Lip Colour Balm 13 Boldest Bronze, Moisturizing Lip Colour Balm 14 Robuuste Rouge, Moisturizing Lip Colour Balm 16 Opgestapelde Poppy en Moisturizing Lip Colour Balm 20 Fullest Fuchsia. Als u uw lippen wilt verzorgen en in een verleidelijke kleur wilt onderdompelen, moet u nu voor een van deze potloden kiezen. Perfecte lipverzorging en make-up met Clinique Chubby Stick Intense.

Het design

Clinique Chubby Stick Intense is een nieuwe serie lippenstiften met een sterke dekking en intense kleuren. De potloden zorgen voor een glanzende, zijdezachte, gladde en egale afwerking. Ze verzorgen de huid van de lippen en beschermen haar langdurig tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Met Chubby Stick Intense kunt u grote kleurnuances bereiken. Maar ook de verpakking is bijzonder aantrekkelijk. Dit zijn slanke pennen, die ook uitwendig in de betreffende kleur worden gehouden. De pennen van de kliniek worden door een draaiend mechanisme aangedrukt. Dit bespaart verscherping. Na gebruik worden ze veilig en schoon afgesloten met een zilverkleurige dop. Alle Clinique pennen zijn handig en compact. Ze passen perfect in uw bagage en kunnen ook zonder problemen onderweg gebruikt worden. De verleidelijke lippenstiften uit de Clinique Chubby Stick Intense serie zijn te herkennen aan de slanke sticks en het Clinique logo.

Het assortiment

Als u zich wilt trakteren op een speciale lippenmake-up, moet u ook de producten uit de Clinique Chubby Stick Intense serie gebruiken. Deze slanke pennen bieden een zachte en zijdezachte textuur die niet kleeft of uitstrijkt, maar zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Opvallend zijn ook de kleurintensiteit en ondoorschijnendheid van deze nieuwe potloden. Ze laten de lippen glanzen en zorgen voor een gladde, gelijkmatige en zijdeachtige afwerking. Karitéboter, mangozaadboter en luxueuze oliën voeden de lippen zachtjes. Kruiden actieve ingrediënten bereiken een opmerkelijke anti-aging effect dat onmiddellijk reparaties droge, gebarsten en oneffen gebieden. Bij elke toepassing krijgt u volle, volle en sensuele lippen. Clinique lipsticks beschermen de lippen met een fijne film tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Het verzorgings- en make-up-effect blijft de hele dag behouden.
Alle producten van de Clinique Chubby Stick Intense serie zijn dermatologisch getest en ook aanbevolen voor de gevoelige lippenhuid. De dunne, brosse en gevoelige huid wordt gehydrateerd en herbouwd. Het blijft beschermd tegen wind en weer. De toepassing is eenvoudig en veelzijdig. Het product wordt blootgesteld door een geavanceerd roterend mechanisme. Dit betekent dat de pennen zonder slijpen gebruikt kunnen worden. Door de druk kan men opaciteit en kleurintensiteit naar wens variëren. Overgangen en nuanceringen slagen dus zonder problemen. Bijzonder indrukwekkend is het kleurenpalet in deze serie, van fijn rosé tot felrood. Clinique pennen kunnen in veel verschillende nuances en tinten gebruikt worden. Het Clinique Chubby Stick Intense assortiment omvat Moisturizing Lip Colour Balm 13 Boldest Bronze, Moisturizing Lip Colour Balm 14 Robuuste Rouge, Moisturizing Lip Colour Balm 16 Verhoogde Poppy en Moisturizing Lip Colour Balm 20 Fullest Fuchsia. Optimaliseer uw lippenmake-up met de hydraterende en verzorgende lipsticks van Clinique Chubby Stick Intense.