Meer informatie:

Het concept

Licht als veer en mat, moet dit een uitstekende make-up. De cosmetische serie Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 voldoet volledig aan deze vraag. Hoogwaardige mineralen vormen de basis voor een make-up waarvan het effect niet onderdoet voor dat van hoogwaardig poeder. De lichte formule bedekt de huid als een adem, maar verbergt tegelijkertijd één of twee onregelmatigheden. Alles wordt hier gedaan om ervoor te zorgen dat de teint in elk opzicht perfect is. Een gelijkmatige huiduitstraling is hiervoor natuurlijk een eerste vereiste. De Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 serie laat de droom van een egale teint snel uitkomen dankzij de fijne, olievrije textuur die zelfs in de kleinste rimpels niet afzwakt.

Aangezien er geen zichtbare kleur meer aanwezig is, zorgt deze make-up voor een zeer natuurlijke look, die er tegelijkertijd zeer goed verzorgd uitziet. Voor dit effect moeten veel verzorgende ingrediënten samenwerken, zodat de huid er niet alleen fris en gezond uitziet, maar dat ook is. De samenstelling van het gamma Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 werd daarom in de eerste plaats gecreëerd om de vochtbarrière van de huid te behouden. Zo drogen decoratieve cosmetica de huid niet uit. In plaats daarvan wordt een natuurlijk gevoel gecreëerd, alsof de huid niet is opgemaakt. Er is geen gevoel van spanning of de indruk dat bepaalde delen van de huid droog zijn. Clinique slaagt hier zelfs in met een olievrije formule, wat één van de redenen is waarom deze make-up ook in de zomer ideaal is. Een andere reden voor de bijna onbeperkte geschiktheid voor de zomer is de zonbeschermingsfactor 15, die door het traditionele bedrijf wordt gebruikt om de hoogst mogelijke bescherming tegen UVA- en UVB-stralen te garanderen. Op deze manier worden bescherming en zorg tot in de perfectie gecombineerd. Hierdoor is de Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 cosmetische serie geschikt voor alle vrouwen die er in elke situatie goed verzorgd en gaaf uit willen zien.

Het design

De Clinique Almost Powder Makeup serie SPF 15 cosmetica overtuigt niet alleen door zijn inhoud. Op het eerste gezicht merk je het coole retro ontwerp dat deze make-up zo prachtig onderscheidt van de concurrentie. Toegewijde ontwerpers zijn hier aan het werk geweest en hun inspanningen hebben geresulteerd in een poederkop die volledig buiten de mainstream valt. Bovendien heeft het hele concept van de verpakking zijn eigen kop, want hier komt een make-up die zich verstopt in een poederdoos en zijn eigen penseel meebrengt. En natuurlijk is er ook nog een kleine spiegel van hoge kwaliteit om onderweg de finishing touch aan uw make-up te geven. De compacte vorm is ook ideaal om te reizen en op de weg.

Het assortiment

De lichte formule van de Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 serie garandeert een onberispelijke teint. Daarom wordt deze make-up ook in een breed scala aan kleurnuances aangeboden. Dit is de beste manier om je eigen type te onderstrepen. En omdat deze make-up een uitstekende pigmentatie heeft, kan het zelfs de occasionele roodheid verbergen die vaker kan optreden bij hoge temperaturen. Er zijn kleuren beschikbaar voor een natuurlijke look die de teint een natuurlijke en frisse uitstraling geeft. Vrouwen met een zeer lichte teint kunnen ook genieten van de vele voordelen van de Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 serie.

02 Neutral Fair is een kleur die een prachtige ivoorkleur heeft die de lichte teint meer uitstraling kan geven. 01 Fair speelt ook in deze competitie, hier is het een lichte maar zeer warme beige, die frisheid brengt aan de hele make-up met zijn vleugje rosé. Ook in het medium kleurenspectrum overtuigt de lijn Clinique Almost Powder Makeup SPF 15. 04 Neutral is een warme zandtint, waarvan de mediumkleuring door de bijna onmerkbare rosé bijzonder aantrekkelijk is. En 03 Licht maakt ook deel uit van dit kleurenspectrum; in plaats van rosé wordt een delicaat vleugje geel gebruikt, waardoor deze kleur zeer aantrekkelijk is, vooral voor blond haar. En naarmate de zomer vordert, is het 05 Medium, deze prachtige nuance uit de Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 serie heeft ook een lichtgele component die deze make-up een bijzondere warmte geeft. De Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 serie wordt afgesloten met 06 Diep, dat zich in het donkerste spectrum bevindt. Hier vormen zand, rosé en geel samen een compositie die de zonovergoten huid in haar volle schoonheid laat schijnen.