Meer informatie:

Het concept

De huid met onzuiverheden heeft veel problemen, één ding in het bijzonder: ze is bijzonder gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf en van binnenuit. Met het concept van drievoudige systeemverzorging biedt Clinique een programma aan met zowel grondige als milde ingrediënten om deze gevoeligheid tegen te gaan. De make-upserie Clinique Anti-Blemish Solutions omvat verduidelijkende en reinigende, verzorgende en voedende producten, maar ook make-upvarianten die de poriën blijven verfijnen en voorkomen dat onzuiverheden zich opnieuw voordoen tijdens de slijtageperiode.

De huidleeftijd speelt geen rol bij de effectiviteit van de zorgserie. De Acne-naar voren gebogen huid kan nog problematisch zijn zelfs bij een rijpere leeftijd. Bij regelmatig gebruik van Clinique Anti-Blemish Solutions make-up wordt het problematische uiterlijk van de huid verzacht en de teint weer egaler en stralender. Clinique Anti-Blemish Solutions wordt gebruikt door vrouwen van verschillende leeftijden. Het hoofddoel van de producten is onzuiverheden tegen te gaan, de huid te zuiveren en glad te maken. Daarnaast vindt de doelgroep ook een verzorging die pigmentvlekken en andere oneffenheden in de teint vermindert en afdekt. Vooral de vloeibare of poedervormige make-up texturen zijn niet maskachtig. De teint wordt eerder benadrukt door de verschillende kleuren.

Naast de doelgroep van vrouwen met gemengde huid, probleemhuid of pigmentvlekken, krijgen vrouwen met een zeer droge of vette huid ook balanceringsverzorging met Clinique Anti-Blemish Solutions make-up. Als de verschillende producten onzuiverheden niet tegengaan, voorkomen hun werkzame bestanddelen bijvoorbeeld een lelijke olielaag en een intensief hydraterende "dorstige" huid.

De verduidelijkende producten van Clinique Anti-Blemish Solutions Make-Up bevatten plantaardige ingrediënten met een desinfecterend effect. Dit voorkomt effectief bacteriële processen na het verwijderen van huidonzuiverheden. Op deze manier kan acute of chronische acne ook aanzienlijk worden verlicht en de huid wordt gegeven tijd om te regenereren.

Soortgelijke plantenextracten zijn verantwoordelijk voor de toevoer van vocht en zorgen voor een continu regenererende inhoud. Vooral de make-up producten van Clinique Anti-Blemish Solutions Make-Up zijn verrijkt met lichtechte pigmenten met een microfijne textuur. Bovendien controleren deze foundations en poeders een olieglans in de vette huid.

Het design

De kleine, handige fles van Clinique Anti-Blemish Solutions Make-up is gemaakt van transparant kunststof, waardoor de betreffende productkleur goed te herkennen is. Het merk kiest voor zilver als deksel, waardoor de overigens eenvoudige verpakking optisch elegant oogt.

Een gemakkelijk herkenbaar kenmerk van het verpakkingsontwerp is het dikke C als logo symbool. Het is bijna als een wapenschild boven de andere, zwarte inscriptie gerangschikt. De letter wordt verklaard door de merknaam in dun, groot lettertype tussen twee fijne lijnen.

Bij de Make-up van Clinique Anti-Blemish Solutions wordt dit eenvoudig gevolgd door de serienaam en de exacte artikelbeschrijving. Bij make-upproducten omvat de verpakking ook applicatoroplossingen voor punctueel of vlak aanbrengen op de probleemhuid of in speciale probleemgebieden.

Het assortiment

De Clinique Anti-Blemish Solutions make-up bevat onder andere goed getolereerde make-up voor een perfecte afwerking. Vloeibare Make-up 01 Vers Albast is een zeer lichte kleur met een rooskleurige zweem. De vloeibare make-up hydrateert en zuivert tijdens het dragen. Vloeibare Make-up 02 Verse Ivoor heeft ook een antibacteriële werking. De nuance is zeer geschikt voor een lichte teint. De textuur verfijnt de poriën en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Clinique Anti-Blemish Solutions Make-up bevat ook Liquid Makeup 03 Fresh Neutral, een frisse kleur voor een lichte en medium teint. De vloeibare textuur is gemakkelijk op de huid aan te brengen en dekt onregelmatigheden op betrouwbare wijze af. De huid ziet er gladder uit en regenereert. Liquid Makeup 04 Verse vanille, tovert een lichte zomerse bruining op de huid op. De make-up ondersteunt het genezingsproces van de onzuivere huid en zorgt voor een natuurlijke finish met middelmatige dekkracht.

Een donkerder tint onder de make-up van Clinique Anti-Blemish Solutions is Liquid Makeup 05 Fresh Beige. De textuur heeft ook een hydraterend en antibacterieel effect. Vloeibare Make-up 06 Vers zand verbetert het uiterlijk van de probleemhuid op lange termijn. Het laat de huid er fijner uitzien en geeft de teint een levensechte uitstraling. Vloeibare Make-up 07 Vers Goud is een warme nuance in een vloeibare, vederlichte textuur.

Ten slotte gebruikt Clinique Anti-Blemish Solutions Make-up het kleurenpalet van de poeders voor schoonheidsverzorging. Poeder Makeup 6 Ivoor is samengesteld zonder parfums en parabenen en wordt daarom goed verdragen, zelfs door de gevoelige of geïrriteerde huid. Poeder Makeup 9 Neutral bevat ook geen oliën of sulfaten. Alle nuances zijn compacte poeders met een matterend effect. Dit geldt ook voor Powder Makeup 14 Vanille, een mat compact poeder voor de vette, onzuivere en gemengde huid.

Poedersamenstelling 11 Honing zorgt voor langdurige pigmentatie in de poedervarianten van Clinique Anti-Blemish Solutions Make-Up. Antioxidanten garanderen een optimale bescherming tegen milieu-invloeden. Poeder make-up 15 Beige verbergt oneffenheden en pigmentvlekken en kalmeert irritaties. Poeder Makeup 18 Zand geeft een matte afwerking met gemiddelde dekkracht voor een gelijkmatig uiterlijk en een fijne porositeit.