Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De producten van de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie zijn de juiste keuze voor het vormen en geven van de wimpers een royaal volume. Deze mascara heeft een verlengend, verzorgend en volumeverhogend effect. Het overtuigt met een zachte textuur die de wimpers niet overbelast. Het geeft de wimpers eerder frisheid en verzorgt ze met plantaardige actieve ingrediënten. De wimpers worden versterkt en geregenereerd van de wortels tot aan de punt. Al na een korte inwerktijd krijgt u beduidend meer volume, momentum, elasticiteit, volheid en lengte. Met het meegeleverde borsteltje kunnen de wimpers naar wens gekamd en gedefinieerd worden. Vooral fijne en zwakke wimpers worden versterkt en opgebouwd. Clinique Chubby Lash Fatting Mascara maakt ze beter bestand tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Clinique mascara biedt ook een uitstekende dekking en kleurintensiteit. Het resultaat is een gladde, frisse en elegante afwerking. De mascara biedt een hoog draagcomfort en gaat zelfs in ongunstige weersomstandigheden lang mee. Alle verzorgingsproducten uit de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn ook geschikt voor contactlensdragers en mensen met gevoelige ogen. De textuur is bijzonder licht en goed verdragen. De geïntegreerde borstel maakt het mogelijk om de wimpers naar wens te definiëren en een weelderig en volumineus uiterlijk te creëren. Tijdens het aanbrengen wordt het borsteltje voorzichtig van de wimperverlengstukken naar de punten gegolfd. Voor de onderste wimpers houdt u het borsteltje gewoon verticaal. Dit zorgt voor een schone, snelle en nauwkeurige toepassing. De producten van de obesitas Clinique Chubby Lash Fatting Mascara geven de wimpers ook meer volheid, volume, kracht, krulling en elasticiteit.

Het design

De Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie biedt een karakteristiek en elegant verpakkingsdesign. Clinique mascara is verkrijgbaar in compacte zwarte flessen. Ze zijn te herkennen aan het witte opschrift en het Clinique logo. Als u de zilveren dop losdraait, zit er een geïntegreerde applicator in. Met deze fijne borstel kunt u de mascara naar wens doseren en gelijkmatig aanbrengen. De ideaal gevormde borstel zorgt voor een vegende en volumineuze look. De wimpers kunnen perfect worden gekamd en gedefinieerd zonder ze te verzwaren. Na elke applicatie wordt de applicator weer in de flacon geplaatst en wordt de dop goed gesloten. Het hele ontwerp staat voor eenvoudige elegantie, zodat de Clinique mascara snel een blikvanger wordt in de badkamer. Het compacte verpakkingsontwerp maakt de mascara ook ideaal voor reizen en reizen, omdat hij gegarandeerd in elke zak past.

Het assortiment

De producten van de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie zijn toegewijd aan de verzorging en styling van de wimpers. Ze bieden een aangename en lichte textuur die de wimpers niet overbelast. Kruideningrediënten zorgen voor een uitstekende verzorging en maken de wimpers beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen droogte. De mascara van Clinique overtuigt ook door zijn opaciteit en kleurintensiteit. Het is verkrijgbaar in tal van kleurvarianten in een range tussen de standaardkleuren 01 en 05. Echter, de donkere Toon 01 Jumbo Jet is bijzonder populair. Het verfrist vermoeide en slappe wimpers en geeft ze meer body, kracht, volume, glans en souplesse. De wimpers worden aanzienlijk elastischer en levendiger. Alle producten van de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie zijn flexibel en gemakkelijk in gebruik. Dit wordt verzekerd door de geïntegreerde borstel, waarmee de wimpers perfect gekamd en gedefinieerd kunnen worden. De wimpers zijn met zachte golvende bewegingen omwikkeld met mascara die niet kleeft of niet belast. Het biedt veeleer onmerkbare bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Hierdoor blijven de wimpers perfect in vorm, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Ze worden voortdurend voorzien van veel vocht en belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor worden ze versterkt en kunnen ze langer zijn. Clinique's lichtgewicht mascara herbouwt slappe wimpers en geeft ze een bounce, elasticiteit en volheid. Zo slaagt een moderne oogmake-up in perfectie. Voor de onderste wimpers kun je de Bottom Lash Mascara uit dezelfde serie gebruiken. Een speciale textuur en een speciaal gevormde applicator verzorgen en regenereren de onderste wimperlijn. Ook de grote kleurkeuze van de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie is aantrekkelijk. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de mascara perfect aan te passen aan uw eigen haarkleur. Ontdek nu 01 Jumbo Jet, Bottom Lash Mascara en de andere producten van de Clinique Chubby Lash Fatting Mascara serie voor een onvergelijkbare en professionele oogmake-up.