Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup onderstreept de natuurlijke glans van de huid en biedt een zeer natuurlijke, lichte look. Het is een nieuwe variant van de populaire Nog Betere Stichting. Terwijl het origineel een gemiddelde ondoorschijnendheid bereikt, in evenwicht brengt en corrigeert, heeft de lichtvariatie een transparante tot gemiddelde ondoorschijnendheid. Het is een make-up die licht weerkaatst en het een nieuwe frisheid geeft. Het is een vloeibare, zijdeachtige en zeer lichte textuur. Het kan ook rechtstreeks met de vingers worden aangebracht en gedistribueerd, wat het bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. De make-up bevat zeer fijne parelpigmenten die het invallende licht weerkaatsen. Ze fungeren als verzachters en helpen bij het afleiden van oneffenheden van de huid.

Tegelijkertijd creëren ze de zo populaire gloed, die de teint meer jeugdigheid en glans geeft. De hele textuur van de huid ziet er verfijnd uit met behoud van de natuurlijke uitstraling. Zelfs na langdurig gebruik kan de foundation positieve effecten hebben op de huid. Het is verrijkt met een vitamine C-derivaat. Het helpt om bestaande pigmentvlekken en verkleuringen langzaam te verlichten wanneer het continu gebruikt wordt. Vitamine E ondersteunt de strijd tegen oxidatieve stress en vrije radicalen, die de tekenen van huidveroudering kunnen versnellen. Daarnaast is er een breedbandige zonwering met SPF 15, die beschermt tegen UV-straling.

Salicylzuur is een zachte peeling voor de huid die de teint verfijnt en zuivert. Clinique nog beter gloei-lichtreflecterende make-up is geschikt voor alle huidtypen. In één laag is het resultaat vrij transparant, een gemiddelde dekkracht kan tweemaal worden bereikt. Indien gewenst kan de foundation worden aangebracht met de vingers, een kwastje of een spons. Naast het zeer brede en gevarieerde kleurenspectrum, dat voor veel verschillende huidskleuren de juiste tint biedt, onderscheiden de cosmetische producten van Clinique zich ook door hun compatibiliteit. Ze zijn parfumvrij en uitgebreid op allergieën getest.

Het design

Het ontwerp van de Clinique nog beter gloeilicht reflecterende make-up is gebaseerd op het originele nog beter. Het is een ovale fles van stevig plastic. Het onderste deel geeft de betreffende kleurnuance weer en is uitgebreid gelabeld. Het deksel is gemaakt van zilverkleurig, reflecterend metaal. Ter vergelijking: de Glow-versie is iets kleiner en breder dan de normale, nog betere make-up. Naast het gedetailleerde etiket zijn beide versies direct van elkaar te onderscheiden. Het compactere formaat is ook ideaal voor op reis. De transparante tot medium ondoorschijnendheid van Glow kan optimaal worden toegepast en kan daarom bijvoorbeeld ook na het sporten worden gebruikt.

Het assortiment

De Clinique Even Better Glow Foundation belooft een natuurlijke gloed en een perfect uitziende teint. Nog Beter staat voor een huid die verfraaid en discreet gecorrigeerd is zonder er onnatuurlijk uit te zien. Vooral de nieuwe Glow Foundation heeft een transparante tot medium opaciteit en is daarom ideaal voor zeer discrete looks. Ook de jongere dames of degenen die op zoek zijn naar een hele lichte dag make-up na het sporten, bijvoorbeeld, zullen blij zijn met de zijdezachte, gewichtloze textuur. De make-up bevat ook een aantal verzorgende componenten zoals vitamine E, een antioxidant die beschermt tegen externe omgevingsfactoren zoals vrije radicalen.

Salicylzuur werkt als een zachte peeling en maakt de huid nog zijdezachter. Een vitamine C-derivaat helpt pigmentvlekken en zonnevlekken bij langdurig gebruik te verminderen. De breedbandfilter beschermt tegen de vorming van nieuwe onregelmatigheden. Met SPF 15 wordt de huid in het dagelijks leven beschermd tegen schadelijke UV-straling en door licht geïnduceerde huidveroudering. Ook de ultrafijne parelpigmenten die het licht weerkaatsen zijn bijzonder. Ze leiden onvolkomenheden en onregelmatigheden af en herstellen de natuurlijke helderheid van de huid. Bij de kleurkeuze wordt rekening gehouden met zowel helderheid als ondertonen. Op deze manier ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. Indien gewenst of afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen natuurlijk ook andere teint producten zoals concealer zeer goed gecombineerd worden.

De Clinique nog beter gloeiende lichtreflecterende make-up CN 28 Ivoor heeft een lichtroze ivoren tint voor een bleke teint. Klinique Nog beter gloeilichtreflecterende make-up CN 52 Neutral is iets donkerder en geler. Nog beter gloeilicht reflecterende make-up CN 70 Vanille is ook iets donkerder en grijser. Er zijn ook vele variaties in het medium kleurenspectrum, waaronder Clinique Even Better Glow Light Reflecting Make-up CN 58 Honey, een tamelijk gouden beige. De letters kunnen worden gebruikt om de ondertonen nog preciezer aan te duiden, zodat WN staat voor warme kleuren. Clinique nog beter gloeilicht reflecterende make-up WN 12 Meringue is een zeer warme, lichtbeige toon. De donkerdere versie is nog beter gloeilicht reflecterende make-up WN 68 Brulee. De goed getolereerde en allergie geteste formule is geschikt voor alle huidtypen. Het kan worden aangebracht met de vingers, een kwastje of een cosmetische spons.

De commerciële

Voor een natuurlijke uitstraling. Klinique nog betere glans.