Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u uw huid op een zachte manier een frisse en goed gebruinde teint wilt geven, moet u vertrouwen op de producten uit de Clinique True Bronze serie. Het is een fijn poeder dat een aangenaam huidgevoel geeft en een uitstekende bescherming biedt tegen droogte en slechte milieu-invloeden. Het poeder voedt en beschermt de huid met plantaardige stoffen en zorgt voor een gladde, egale, natuurlijke en stralende teint. Tegelijkertijd wordt de huid gematteerd en krijgt ze een zonnige en frisse uitstraling. Het olievrije poeder heeft een opmerkelijke anti-aging werking waardoor oneffenheden, lijntjes en rimpels merkbaar worden verminderd. Clinique's lichte en zijdezachte poeder geeft de huid een natuurlijke en verleidelijke bronstint die lang aanhoudt. Dankzij de meegeleverde borstel is Clinique True Bronze gemakkelijk aan te brengen en zijn er vele variaties en tinten om uit te kiezen. Vooral neus, kin, voorhoofd en wangen kunnen worden beschermd tegen sterk zonlicht en zijn voorbereid op het looiproces. Het poeder is goed verbleekt en bereikt een licht dekkend vermogen. Tegelijkertijd blijft het bij alle weersomstandigheden lang plakken zonder te versmeren of van kleur te veranderen. Voor meerdimensionale effecten kunnen afzonderlijke gebieden, zoals het gebied onder de jukbeenderen, sterk worden verduisterd. Dankzij de kleurvarianten Pressed Powder Bronzer 02 Sunkissed en Pressed Powder Bronzer 03 Sunblushed kan het compacte poeder van Clinique perfect worden aangepast aan uw eigen huidskleur. Alle producten uit de Clinique True Bronze serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn zacht voor de huid, parfum-, olie-, parabeen- en sulfaatvrij. Kliniekpoeder is ook geschikt voor mensen met een allergie. Ontdek de producten uit de Clinique True Bronze zorgserie voor een natuurlijke teint en discreet gebruinde huid.

Het design

De producten van de Clinique True Bronze serie bevorderen een natuurlijke bruining en beschermen de huid voor een lange tijd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het poeder van Clinique overtuigt met zijn zachte en lichte textuur. Het creëert een frisse, gladde en egale teint. Het looiproces wordt specifiek ondersteund, waarbij een uitstekende anti-aging werking tegelijkertijd lijntjes, oneffenheden en rimpels bestrijdt. Ook het verpakkingsdesign van deze serie kan schitteren. Clinique poeder is verkrijgbaar in compacte en elegante potten. De kleuren wit en brons associëren een zonovergoten teint en passen perfect. In combinatie met de meegeleverde borstel maken ze een gerichte dosering en een nauwkeurige applicatie mogelijk. Na het aanbrengen worden de blikken schoon en veilig afgesloten met een deksel. De Clinique True Bronzen verpakking is handig en compact. Hij past comfortabel in elke broekzak en is ook geschikt voor op reis en onderweg. De producten van de Clinique True Bronze serie zijn te herkennen aan de elegante kroezen en het Clinique logo.

Het assortiment

Als u uw huid in de zomer goed wilt beschermen, maar ook een natuurlijke bruining wilt bereiken, moet u vertrouwen op de producten uit de Clinique True Bronze serie. Dit poeder uit Clinique heeft een compacte maar fijne textuur. Het bedekt de huid van het gezicht en beschermt haar langdurig tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De vochtbarrière wordt versterkt zodat de huid altijd van voldoende vocht kan worden voorzien. Clinique powder ontspant en voedt de huid ook met plantaardige actieve ingrediënten en zorgt voor een matte afwerking. Dit resulteert in een gladde, egale en natuurlijke teint. Opvallend is ook het uitstekende anti-verouderings effect, dat lijntjes, rimpels en oneffenheden vermindert na een korte aanbrengingstijd. Het poeder ondersteunt specifiek het looiproces en zorgt voor een natuurlijke, frisse en langdurige bruining. Poedervormige poederbronzer 02 Sunkissed uit de Clinique True Bronze serie is ideaal voor het intensief en gelijkmatig bruinen van enkele prominente gebieden. Pressed Powder Bronzer 03 Sunblushed zorgt daarentegen ook voor een lichte en subtiele bruining over grote oppervlakken. De dermatologisch geteste producten van Clinique zijn zacht voor de huid en ook geschikt voor de allergische en gevoelige huid. Het poeder bevat geen parabenen, sulfaten, olie of parfum. Het is gemakkelijk en flexibel aan te brengen. Met de meegeleverde borstel wordt het gelijkmatig over de hals en het gelaat verdeeld en vervaagd. Individuele gebieden die in het bijzonder aan de zon worden blootgesteld, kunnen speciaal worden behandeld. Kaken, kin en voorhoofd zijn ook gezond en discreet gebruind. Ontdek het unieke bruiningspoeder uit de Clinique True Bronze serie voor een vlekkeloze teint en een fijne bruining.