Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Een gezonde bruine teint, zonder UV-stralen

Als u uw huid op een zachte manier een frisse en goed gebruinde teint wilt geven, moet u True Bronze vertrouwen op de producten uit de serieClinique . Het is een fijn poeder dat een aangenaam gevoel op de huid creëert en een uitstekende bescherming biedt tegen droogte en slechte milieu-invloeden. Het poeder verzorgt en beschermt de huid met plantaardige stoffen en zorgt voor een gladde, egale, natuurlijke en stralende teint. Tegelijkertijd is de huid gematteerd en krijgt ze een zonnige en frisse uitstraling. Het olievrije poeder ontvouwt een opmerkelijk anti-verouderingseffect zodat onregelmatigheden, lijntjes en rimpels merkbaar worden verminderd.

Dit lichte en zijdezachte poeder Clinique geeft de huid een natuurlijke en verleidelijke bronzen tint die lang meegaat. Dankzij de meegeleverde borstel is het Clinique True Bronze eenvoudig aan te brengen en kunt u veel variaties en nuances creëren. Vooral de neus, kin, voorhoofd en wangen kunnen perfect worden beschermd tegen sterk zonlicht en voorbereid op het bruiningsproces. Het poeder is goed verbleekt en bereikt een lichte opaciteit. Tegelijkertijd is het bij elk weertype lang houdbaar, zonder vlekken of kleurveranderingen.

Voor multidimensionale effecten kunt u individuele gebieden, zoals het gebied onder de jukbeenderen, in de schaduw zetten. Dankzij de kleurvarianten Pressed Powder Bronzer 02 Sunkissed en Pressed Powder Bronzer 03 Sunkushed kan het compacte poeder van Pressed Powder Bronzer 03 Sunblushed Clinique perfect worden aangepast aan uw huidskleur.

Alle producten in het assortiment Clinique True Bronze zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk, geurloos, olievrij, parabenen- en sulfaatvrij. Ontdek de producten uit het verzorgingsprogramma voor een natuurlijke teint en een discreet gebruinde huidClinique True Bronze .

Praktisch en chic design

De producten van de serie Clinique True Bronze bevorderen een natuurlijke bruining en beschermen de huid langdurig tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het geeft een frisse, gladde en egale teint. Het bruiningsproces wordt specifiek ondersteund, terwijl een uitstekend anti-aging effect tegelijkertijd lijntjes, onregelmatigheden en rimpels tegengaat.

Het verpakkingsontwerp van deze serie kan ook schitteren. Het poeder Clinique is verkrijgbaar in compacte en stijlvolle blikken. De kleuren wit en brons associëren een zonovergoten teint en passen perfect. In combinatie met de meegeleverde borstel maken ze een gerichte dosering en een nauwkeurige applicatie mogelijk. Na gebruik worden de blikken schoon en veilig afgesloten met een deksel. De verpakkingsvorm van het product Clinique True Bronze is handig en compact. Het past comfortabel in elke tas en is ook geschikt voor op reis en onderweg. De producten uit de serie Clinique zijn True Bronze herkenbaar aan hun elegante smeltkroezen en Clinique logo.

Voor een gezonde bruine teint

Als u uw huid in de zomer goed wilt beschermen, maar ook een natuurlijke bruine teint wilt bereiken, moet u True Bronze vertrouwen op de producten uit de serieClinique . Dit poeder Clinique heeft een compacte en delicate textuur. Het omhult de gezichtshuid en beschermt deze langdurig tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De vochtbarrière wordt versterkt zodat de huid altijd weer van voldoende vocht kan worden voorzien. Bovendien ontspant en voedt Clinique het poeder de huid met plantaardige actieve ingrediënten en zorgt het voor een matte finish. De teint is glad, egaal en natuurlijk. Opmerkelijk is ook het uitstekende antiverouderingseffect, dat lijntjes, rimpels en oneffenheden na een korte periode van gebruik aanzienlijk vermindert. Het poeder ondersteunt specifiek het bruiningsproces en helpt om een natuurlijke, frisse en langdurige bruining te behouden.

De Sunkissed Powder Bronzer 02 Sunkissed uit de serie Clinique is True Bronze ideaal voor het intensief en gelijkmatig looien van enkele prominente zones. Pressed Powder Bronzer 03 Sunblushed daarentegen produceert ook een lichte en discrete bruining over grote oppervlakken.

De dermatologisch geteste producten Clinique zijn zacht voor de huid en zijn ook geschikt voor de allergische en gevoelige huid. Het poeder doet zonder parabenen, sulfaten, olie en parfum. Het is gemakkelijk en flexibel aan te brengen. Met de meegeleverde borstel gelijkmatig over de hals en het gezicht verdelen en inmasseren. Afzonderlijke gebieden die in het bijzonder aan de zon zijn blootgesteld, kunnen speciaal worden behandeld. Wangen, kin en voorhoofd zijn dus ook gezond en discreet gelooid. Voor een vlekkeloze teint en een fijne bruine teint, ontdek het unieke bruiningspoeder uit de serieClinique True Bronze .