Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het merk Clinique is waarschijnlijk bij de meeste mensen bekend om zijn zachte en natuurlijke productsamenstellingen - en Clinique is zeker niet het enige merk. In de jaren zeventig van de vorige eeuw was Clinique echter het eerste bekende huis dat verzorgings- en cosmeticaproducten aanbood die ontwikkeld werden door experts zoals dermatologen. Volgens deze gegevens waren deze producten reeds volledig vrij van parfum en andere chemische additieven. Daarnaast werden alle producten al getest op allergieën en waren daarom vooral gericht op mensen met een gevoelige en veeleisende huid. Het concept, dat toen nog vrij ongebruikelijk was, werd zeer goed ontvangen door klanten. Ze vonden elkaar al snel over de hele wereld en Clinique breidde haar productassortiment in de eerste jaren uit. Vandaag de dag biedt Clinique tal van huidverzorgingen en cosmetische assortimenten voor een breed scala aan huidtypen. Deze dekken niet alleen de meest uiteenlopende trends, maar zijn ook aangepast aan de speciale eisen die een droge huid, een gevoelige huid, een volwassen huid of zelfs een jonge huid kunnen stellen.
Clinique is nog steeds op zoek naar een doel vanaf de begindagen: Namelijk dat elke klant zonder lang zoeken en zonder moeite het perfecte product voor zichzelf en zijn/haar behoeften kan vinden. De nog betere lijn Clinique is gericht op alle huidtypen. Of het nu gaat om een droge, gevoelige, rijpe, jonge of normale huid, de lijn geeft haar altijd een perfecte en egale teint. Clinique biedt met deze reeks een hoogwaardige primer voor make-up. Dankzij de zijdezachte en vloeibare textuur is het uiterst gemakkelijk aan te brengen en bedekt het op betrouwbare wijze oneffenheden en onzuiverheden. De Clinique Even Better Foundation is vrij van olie, parabenen en sulat en is verfijnd met vele waardevolle ingrediënten zoals mineralen en vitamine C. De afwerking is mat en toch natuurlijk. Anderzijds biedt een innovatieve en geïntegreerde zonbeschermingsfactor 15 bescherming, die onder meer tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegengaat.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Even Better
4 of 5 sterren

4,66 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer
Goede creme om je huid te verzorgen. Ik smeer hem 's avnds om voor het slapen gaan en de volgende dag merk ik meteen het verschil.
Commentaar van
Ik had nog meer verwacht
Ik ben zeer tevreden maar had nog meer van dit product verwacht zoals het minder worden van de wallen onder de ogen na langer gebruik. Dat is helaas niet zo. Als concealer is het product zeer goed.
Commentaar van
Een heel goed product
Ik gebruik dit product al een tijdje. Ik gebruik het na de reiniging en de lotion 's morgens. Het maakt mijn huid lekker zacht. Het is niet vet, trekt snel in en geeft een fris gevoel. Na een dag zonder serum voelt mijn huid anders. Zeer ruw. Daarom ben ik erg tevreden met dit product.

Het design

Het prestigieuze en populaire Clinique huis heeft bewust een laag aanzien gehouden als het gaat om design in de Clinique nog Betere serie. Zoals bij de meeste producten richt het merk zich minder op een opvallend ontwerp dan op een aantrekkelijk en mooi ontwerp. Clinique houdt zich meer bezig met de producten zelf. Daarom worden de Clinique nog Betere producten geleverd in een licht afgeronde en handige container, die afhankelijk van de kleur van de primer iets lichter of donkerder kan zijn. Wat de verschillende kleuren en bakken echter gemeen hebben, zijn de elegante zilveren sluitingen en de elegante zwarte belettering. Beiden creëren contrasten die in je geheugen branden.

Het assortiment

De nog Betere lijn van de gewilde Clinique is, zoals de naam al doet vermoeden, nog gelijkmatiger en beter. Beter dan de rest of dan de aanbiedingen van de wedstrijd? Uiteindelijk moet elke klant zelf beslissen. Maar ook hier biedt het prestigieuze bedrijf een hele reeks hoogwaardige, werkzame stofrijke, verzorgende en beschermende primers. Door hun zachte samenstelling zijn deze niet alleen gericht op de meest uiteenlopende huidtypen, maar ook op de meest uiteenlopende huidtinten door meer dan tien verschillende nuances.
De Clinique nog betere lijn is beschikbaar in tinten zoals Makeup SPF 15 Evens and Corrects 01 Alabaster, Makeup SPF 15 Evens and Corrects 03 Ivory, Makeup SPF 15 Evens and Corrects 04 Cream Chamois, Makeup SPF 15 Evens and Corrects 05 Neutral, Makeup SPF 15 Evens and Corrects 06 Honey, Clinique Evens and Better Makeup SPF 15 Evens and Corrects 07 Vanille, Makeup SPF 15 Evens and Corrects 08 Beige, Klinique nog betere make-up SPF 15 Evens en correcties 09 Zand, make-up SPF 15 Evens en correcties 10 Gouden, make-up SPF 15 Evens en correcties 13 Amber, make-up SPF 15 Evens en correcties 20 Sienna en Clinique nog betere make-up SPF 15 Evens en correcties 24 linnen - en het is bedoeld voor de droge, gevoelige en normale huid en de gemengde huid.
Clinique Nog Betere primers daarentegen delen een zijdezachte, vloeibare textuur die ze gemakkelijk aan te brengen maakt. De dekkracht is licht tot medium, waardoor het zowel betrouwbaar als zeer natuurlijk is. Onzuiverheden, irritaties en meer komen hier niet alleen aan bod, maar worden ook verzacht door waardevolle ingrediënten zoals mineralen en vitamine C. Ook worden ophopingen van melanine specifiek voorkomen of opgelost als ze al bestaan. Clinique Nog Betere primers zijn allemaal vrij van olie, parfum en parabenen. Hierdoor zijn ze zeer zacht voor de huid en ook geschikt voor de gevoelige en veeleisende huid.