Meer informatie:

Het concept

Om de contouren en de lippen perfect te definiëren, gebruikt u de Clinique Quickliner for Lips Intense . De Quickliner potloden voor lippen zijn al enige tijd verkrijgbaar in een aantal kleuren. Dit zijn meestal meer naakte tinten of meer gedempte kleuren. Intense combineert nu de bekende duurzaamheid en romige formule met een nog intensere pigmentatie en een ruimere keuze aan kleuren. De navulling blijft zeer smal en dus precies. Op deze manier kunnen de lippen optimaal worden getraceerd of discreet worden overgeschilderd en gecorrigeerd. Het lipcontourenpotlood kan ook als basiskleur worden gebruikt. Het creëert een gelijkmatige primer voor andere gloss of klassieke lipsticks. Dit verbetert de houdbaarheid en zorgt voor een meer kleurintensief resultaat.

Een combinatie van speciale wassen maakt het Clinique Quickliner for Lips Intense zo duurzaam en veegvast. Het is zelfs waterdicht, zodat het vele uren meegaat zonder verkleuring. De textuur blijft soepel en houdt de lippen zacht. Hierdoor kan de kleur ook gelijkmatig worden aangebracht en ontstaat er een aangenaam gevoel op de lippen. Als automatische speld is het niet nodig om het lood te slijpen en de huls blijft identiek van het eerste tot het laatste gebruik. Het biedt dus altijd volledige controle tijdens het werk en ligt comfortabel in de hand.

Het kleurenspectrum varieert van bessentonen en rode variaties tot donkere, bruinachtige tinten. Contourpotloden zijn de perfecte aanvulling voor lippen in zowel zeer donkere als felle kleuren. Ze kunnen helpen voorkomen dat de verf loopt en wegglijdt. Het is ook mogelijk om een beetje vals te spelen door de lipcontouren naar wens te modelleren. � beveelt de punt-punt-slag methode aan voor het aanbrengen. Op de bovenboog van de lippen zijn twee stippen geschilderd. De streek komt in het midden van de onderlip. Lichte, korte penseelstreken creëren een verbinding en de perfecte contouren worden gecreëerd.

Het design

Net als de originele formule Quickliner for Lips Intense zijn ze Clinique ontworpen als een automatische pen. Dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van de klassieke slijpstift. De zeer smalle mouw behoudt altijd zijn normale lengte en ligt dus altijd even goed in de hand, ongeacht hoe lang de voering al in gebruik is. Tegelijkertijd is het ook makkelijker te vinden in de cosmetische zak dan in een geslepen contourenpotlood. Het lood kan naar believen worden losgeschroefd. Het ontwerp onderscheidt de Intense Liner van de originele Quickliner. Dit komt omdat de betreffende kleurnuance voor het gehele bovenste deel van het potlood wordt gebruikt, terwijl zilver alleen als accentkleur wordt gebruikt.

Het assortiment

Dit Clinique Quickliner for Lips Intense zijn langhoudende contourpotloden voor de lippen. Ze helpen de lippen perfect te definiëren en kunnen ook de duurzaamheid van andere lipproducten verbeteren. Hun goede pigmentatie is ideaal om als basiskleur voor de hele lippen te gebruiken. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld de kleuren van de lipgloss worden geïntensiveerd of gevarieerd. Voor een bijzonder aangename applicatie en een comfortabel draaggevoel hebben de voeringen een romige textuur, die de lippen zacht verzorgt. Verschillende wassen zorgen voor een goede duurzaamheid, zodat de kleur veegvast en ook waterdicht is.

De Clinique Quickliner for Lips Intense 04 Intense Cayenne heeft een rood-oranjebruine tint die perfect aansluit bij de kleuren van de herfst. Voor een rode kus is er de Quickliner for Lips Intense 05 Intense Passion 05. Het is eerder een kersenrood met een beetje rozeachtige ondertoon. Iets meer oranje is Quickliner for Lips Intense 06 Intense Cranberry, geïnspireerd op de gelijknamige bes. Een mengsel van paars en roze is de bessentoon Clinique Quickliner for Lips Intense 09 Intense Jam. De Clinique Quickliner for Lips Intense 03 Intense Cola is een van de donkerste nuances in de collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, is het donkerbruin. Met de Clinique Quickliner for Lips Intense 07 Intense Blush is er ook een bruine noedeltint die ideaal is voor dagelijks gebruik.

Over het algemeen wordt het kleurenpalet Clinique zo gekozen dat het in harmonie is met veel verschillende huidskleuren en teint. De lipliners kunnen ook worden gebruikt voor dag- en feestlocomotieven. Bovendien zijn variaties zoals de trendy Ombré Lips zonder problemen mogelijk. Ze hoeven Quickliner for Lips Intense niet geslepen te worden. Het precieze, smalle lood kan eenvoudig worden losgeschroefd als dat nodig is. Alle formules zijn vrij van parfum en worden gekenmerkt door hun zeer goede compatibiliteit.