Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Clinique All about Oyes belooft een allergeenvrije, 100 procent parfumvrije verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen. Met Clinique kunnen vrouwen er zeker van zijn dat ze de geïrriteerde zone voor de ogen hydrateren, wat irritatie verlicht en zwelling vermindert. Zichtbare schaduwen rond de ogen worden verlicht door Clinique All about Eyes, rimpels rond het oog worden opgevuld. De oogcontour ziet er gestoffeerd en glad uit.

Het begin van het succesverhaal van de Kliniek gaat terug tot de jaren zestig. In 1968 stelde het Amerikaanse tijdschrift Vogue de vraag: Kan een huidverzorgingsproduct het uiterlijk van de huid veranderen? Vogue hoofdredacteur Carol Phillips interviewde de befaamde New Yorkse dermatoloog Dr. Norman Orentreich. Orentreich, waarvan de speciale kliniek vandaag de dag nog steeds aan de Boven-Oostkant ligt, was ervan overtuigd dat de high-end cosmetica ontwikkeld door artsen en dermatologen op lange termijn een revolutie in de teint van vrouwen en mannen zou kunnen teweegbrengen.

Dit werd voorgelezen door Leonard Lauder, neef van cosmeticamagnaat Estée Lauder, die onmiddellijk contact opnam met de auteurs. Het gezamenlijke project om anti-allergene cosmetica te ontwikkelen die huidproblemen en sporen van natuurlijke huidveroudering op hoog niveau tegengaat, is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Saks Fifth Avenue was de eerste winkel van Clinique Beauty Products. Na meer dan veertig jaar exporteert Clinique haar high-end systeemverzorging en cosmetica naar 148 landen over de hele wereld. Clinique All about Eyes maakt deel uit van de Clinique productfamilie voor schoonheids- en gezondheidsbewuste vrouwen van alle leeftijden die hun huid effectief willen reinigen, verzorgen en regenereren.

Net als alle andere Clinique All About Eyes producten zijn de oogverzorgingsgel, oogverzorgingscrème en oogverzorgingsserum getest op 7.200 klanten en zijn daarom 100% vrij van allergenen. Clinique produceert zonder schadelijke geuren, die vaak de oorzaak zijn van intoleranties bij allergiepatiënten. Omdat verzorgingsproducten die de benaming "hoge kwaliteit" verdienen niet alleen de huid effectief moeten reinigen en verbeteren, ze moeten ook vriendelijk zijn voor de huid en vrij van bijwerkingen. De driefasige zorg van Clinique garandeert dit.

Het oogverzorgingsserum koelt, verfrist en verzacht, terwijl de oogverzorging gel zwelling en schaduwen vermindert. De rijke crème van All about Eyes voorziet de oogzone van extra vocht, kalmeert en beschermt deze.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique All about Eyes
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Fantastisch
Dit is een super product van Clinique. Het laat de ogen stralen, vermindert zwellingen en ringen onder de ogen. Ik gebruik het dagelijks.
Commentaar van
fantastisch
Geweldige oogcreme, gemakkelijk aan te brengen en geeft meteen een heel aangenaam gevoel. Ik zal het graag mijn vriendinnen aanbevelen.
Commentaar van
Mijn oogpartij straalt! x-x
Mijn oogpartij wordt echt goed verzorgd, al na de eerste keren merk je een verbetering. Ik beveel het graag verder aan.

Het design

Clinique Kosmetik is verpakt in moderne gerookte glazen potten en bijpassende buizen die passen bij de high-tech uitstraling. De Clinique All about Oyes serie schittert in moderne, huidkleurige potten en flacons. Zilveren schroefdoppen en de genuanceerde Clinique belettering geven de flacons een elegante touch.

Het ontwerp krijgt een bijzonder vrouwelijke touch door de zacht roze look. De hoogwaardige serie is niet alleen sfeervol verpakt, maar is ook de blikvanger in elke badkamer. Tegelijkertijd werden de hoge eisen aan de inhoud consequent voortgezet met de elegante verpakking. Een zeer speciale serie, waarvan de hoogwaardige ingrediënten de huid voorzien van belangrijke voedingsstoffen en zo zorgen voor een verjongende uitstraling.

Het assortiment

Clinique All about Eyes is de 100% allergeenvrije reactie van Clinique op huidproblemen met de ogen. Stress, vermoeidheid en de leeftijdsgebonden afname van de collageenproductie van de huid zelf vormen een bijzonder probleem voor de gevoelige huid. Zwelling, irritatie en schaduwen rond de ogen zijn typische kenmerken van overmatig gebruik. Een geïrriteerde huid is gedehydrateerd en een gebrek aan vocht remt de eigen collageenproductie van de cel. De teint lijkt slap en neigt naar donkere kringen en rimpels. Hier komt Clinique All about Oyes bij kijken.

Clinique All about Eyes All about Eyes Rich Eye Cream voor de normale en droge huid geeft de oogzone extra vocht en verzorging. Het heeft direct een kalmerende werking en is optimaal beschermd. Zwelling rond de ogen wordt zichtbaar verminderd, schaduwen rond de ogen worden verminderd. De oogzone wordt gladgestreken en straalt weer uit. Clinique All about Eyes All about Eyes is ontworpen voor de normale en gemengde huid. De lichte, verkoelende gel is niet vettig en daarom geschikt voor huidtypen die gevoelig zijn voor mee-eters en vergrote poriën. Het vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en schaduwen rond de ogen. Rimpels verdwijnen, de oogzone ziet er fris en stralend uit.

Clinique's All about Eyes Serum De-Puffing Eye Massage is een oogverzorgingsserum met een mini-scooter voor veeleisende vrouwen. De praktische hantering maakt een snelle toepassing tussendoor mogelijk. Clinique All about Eyes Serum De-Puffing Eye Massage voorziet de oogzone van veel vocht, vermindert schaduwen en zwelling. Na het aanbrengen van Clinique All about Eyes Serum De-Puffing Eye Massage, ziet de huid er stevig en gestoffeerd uit en gloeit de teint weer op.