Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als u uw huid efficiënt wilt reinigen en intensief wilt verzorgen, kunt u Blackhead Solutions de producten uit de serie Clinique niet omzeilen. De gels en serums overtuigen met een zachte textuur die de huid verfrist en verwent. De producten verwijderen mee-eters snel en pijnloos van de huid met behulp van plantaardige actieve ingrediënten. De unieke textuur in combinatie met water genereert warmte die de poriën opent om afzettingen, olie, talg en vuil te verwijderen. Kunstmatige glans wordt geëlimineerd en de teint wordt gematteerd.

De huid is lange tijd beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De vorming van mee-eters wordt voorkomen. Hiermee Clinique Blackhead Solutions worden mee-eters in de eerste week met 69 procent en in de zesde week met 93 procent gereduceerd. De gels en serums van de huid Clinique egaliseren de teint en verfijnen de poriën. Met de meegeleverde applicator kunnen vuil en mee-eters als het ware van de huid worden verwijderd.

Een actieve ingrediëntencombinatie van glucosamine en salicylzuur verwijdert dode huidschilfers en voorkomt mee-eters. Bamboepoeder, puimsteen en diatomeeënaarde exfoliëren de huid zachtjes. Stearyl glycyrrhetinaat kalmeert de huid, kalmeert irritaties en zorgt voor een gladde teint.

Alle producten in het assortiment Clinique Blackhead Solutions zijn dermatologisch getest. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor gevoelige huid en allergiepatiënten. Ze bereiken de beste resultaten op een vette huid. De gels en serums zijn ook allergie getest en volledig geurvrij. Ze zijn niet comedogeen en knuffelen. Nu kunt u zich Blackhead Solutions ook beveiligen tegen mee-eters, olie en talg in de vorm van gels en serums uit de huidverzorgingslijnClinique .

Het design

De producten uit de serie Clinique Blackhead Solutions maken de huid schoon, helder en beschermen deze met plantaardige actieve ingrediënten en zorgen voor een vlekkeloze, frisse, matte en gladde huid.

Maar ze springen ook in het oog met hun elegante verpakkingsontwerp. De gels en serums zijn verkrijgbaar in witte buizen of roll-ons. Ze zijn te herkennen aan het zwarte opschrift en het Clinique logo. De toepassing is bijzonder praktisch met de roll-ons. Hiermee kunt u de inhoud op een gerichte manier doseren en toepassen op moeilijk bereikbare delen van het lichaam. Er wordt een applicator meegeleverd om de mee-eters te verwijderen. Na gebruik worden de buizen en roll-ons schoon en veilig afgesloten met turquoise doppen. Vorm en kleur maken de verpakking van dit product Clinique Blackhead Solutions een echte blikvanger in de badkamer. Door hun compactheid zijn ze ook geschikt voor op reis en onderweg.

Het assortiment

Wie de strijd tegen mee-eters wil aangaan, moet Blackhead Solutions nu eens kijken naar de producten uit de serieClinique . De innovatieve serums en gels reinigen de huid met een zachte textuur die warmte genereert door toevoeging van water. Dit opent de poriën om olie, talg, afzettingen en vuil te verwijderen. Zwarte koppen kunnen grondig verwijderd worden met een aangehechte applicator. De poriën worden dan verduidelijkt en verfijnd. De huid is vrij van onnatuurlijke glans en mat. Het resultaat is een gladde, frisse en egale teint.

7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub verwijdert bijna 100 procent van de mee-eters binnen een week. De dermatologisch geteste gel maakt gebruik van een unieke kruidencombinatie van actieve ingrediënten om de huidstructuur te optimaliseren en de vorming van nieuwe mee-eters te voorkomen. De huid blijft de hele dag beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Salicylzuur en glycosamine doen dode huidschilfers verdwijnen en maken het huidoppervlak glad. Diatomeeënaarde, puimsteen en bamboepoeder zorgen voor een zachte peeling en exfoliëren de huid. Stearyl glycerrhetinaat vermindert irritatie en kalmeert de huid.

De zelf-heating Blackhead Extractor gebruikt een unieke textuur die warmte ontvouwt met toevoeging van water. Dit opent de poriën om ze schoon te maken en schoon te maken. Zwartkoppen, olie, talg, vuil en afzettingen worden consequent verwijderd. De poriën worden dan verkleind en verfijnd. De teint is gematteerd en soepel gemaakt met plantaardige actieve ingrediënten.

De gels en serums in dit product Clinique zijn niet alleen efficiënt in hun werking, maar ook zacht voor de huid. Ze zijn ook geschikt voor mensen met een allergie en mensen met een gevoelige huid. Ontdek ook zelf voor jezelf voor een pure, matte en gladde 7 daagse diepe poriënreiniging en -schrob en zelfverhitting Blackhead Extractor uit de populaire Deep Pore serie.

De commerciële

De oplossing tegen Clinique Blackhead Solutions .....