Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als u op zoek bent naar een effectieve remedie tegen roodheid, moet u kiezen voor de crèmes en lotions uit de Clinique Redness Solutions assortiment. Ze worden gekenmerkt door een aangename en romige textuur die snel wordt geabsorbeerd en onmiddellijk zijn volledige effectiviteit ontwikkelt. De lotions en crèmes hydrateren en verzachten de huid. Clinique Redness Oplossingen versterkt de huidbarrière met thee-extracten en tarwekiemen. Dit betekent dat er overdag minder vocht verloren gaat en de huid langer soepel en fris blijft. Het maakt het ook beter bestand tegen roodheid.

Clinique Redness Oplossingen verminderen de zichtbaarheid van capillaire bloedvaten en roodachtige plekken. De 24-uurs vochtinbrengende crème is geschikt voor dagelijks gebruik en behaalt uitstekende resultaten na een korte toepassingstijd. Gestresste en ontstoken huidgebieden worden effectief ontspannen en geregenereerd. Clinique Redness Solutions kalmeert onmiddellijk de huid en zorgt voor een egale, gladde en frisse teint. De crèmes en lotions uit deze serie overtuigen door hun bewezen effect op de lange termijn, dat de gezichtshuid effectief beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Clinique Redness Solutions als foundation bedekt op betrouwbare wijze de rode gebieden, maar gaat ook huidirritaties met een kruiden actief ingrediënt complex tegen en voorkomt effectief hun nieuwe vorming.

De producten uit de zorgserie Clinique Redness Solutions zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen: normale huid, gemengde huid, droge huid en gevoelige huid. Clinique Redness Solutions wordt eenvoudig en snel als dagverblijf toegepast. Met Clinique Redness Solutions kalmerende reiniger kunnen crèmes en lotions gericht en goed gedoseerd op de gereinigde huid worden aangebracht. Met name gebieden met roodheid kunnen intensiever worden behandeld. Voor de dagopvang is de basis SPF 15 met zonbeschermingsfactor beschikbaar. Ook u kunt kiezen voor Clinique Redness Solutions als betrouwbaar antwoord op roodheid van de huid.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Redness Solutions
4 of 5 sterren

4,25 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder
Ik gebruik vele producten van Clinique en een ding hebben ze allemaal geen: de kwaliteit is top. Rechtvaardigt de hogere prijs zeer zeker.
Commentaar van
Zeer fijne verzorging
Deze creme gel laat zich gemakkelijk verdelen en reinigt de huid goed en zachtjes. Zeer geschikt voor mijn gevoelige huid.
Commentaar van
product review
Na korte tijd kan ik nog niet zeggen wat het effect op de lange termijn zal zijn, maar ik kan nu al zeggen dat mijn huid flink is verbeterd!

Het design

De crèmes uit de Clinique Redness Solutions serie overtuigen niet alleen door hun uitstekende en bewezen effectiviteit tegen huidroodheid, maar bieden ook een aantrekkelijk verpakkingsdesign. Ze zijn verkrijgbaar in elegante groene glazen potten. Met een zilverkleurige sluiting kunnen de crèmes na gebruik veilig en schoon worden afgesloten. Het gebruik van Clinique Redness Oplossingen wordt aanbevolen voor het aanbrengen en de exacte dosering. Het elegante en compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat de crèmes en lotions van Clinique Redness Solutions ook geschikt zijn voor reizen en reizen. De producten uit de serie Clinique Redness Solutions zijn te herkennen aan de groene glazen pot en het Clinique logo.

Het assortiment

Als roodheid de onberispelijke teint verstoort, moeten de crèmes en lotions uit het Clinique Redness Solutions huidverzorgingsassortiment worden gebruikt. De zachte textuur verwent de huid, absorbeert snel en ontwikkelt onmiddellijk haar langdurige werking. Clinique Redness Solutions voorziet de huid van blijvende hydratatie, beschermt haar tegen uitdroging en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals kou, wind en sterk zonlicht. Bovendien crèmeert en verzacht Clinique Redness Solutions snel en effectief roodheid en andere huidirritaties. Clinique Redness Solutions bedekt niet alleen de aangetaste gebieden als foundation, maar zorgt er ook voor dat de huidirritaties met kruiden-actieve ingrediënten verdwijnen. Al na een korte opbrengtijd wordt weer een gelijkmatige, stevige en soepele huid bereikt. Clinique Redness Solutions zorgt ook voor een stralende teint.

Clinique Redness Solutions crèmes en lotions gebruiken een olievrije formule om de huid af te koelen en te verzachten. Kruiden actieve ingrediënten, zoals een speciaal thee-extract, ontspannen en regenereren de huid. Daarnaast gebruiken de crèmes en lotions tarwekiemen om de vochtbarrière van de huid te versterken. Dit betekent dat er overdag minder vocht verloren gaat en de huid langer soepel en fris blijft. Clinique Redness Oplossingen maken de huid beter bestand tegen roodheid en andere huidirritaties. Alle crèmes en lotions uit deze serie zijn dermatologisch getest en geschikt voor de normale huid, gecombineerde huid, droge huid en gevoelige huid. Het wordt aangeraden om Clinique Redness Solutions 's ochtends en 's avonds op het gezicht aan te brengen, waarbij u de oogzone vermijdt. Voor gebruik 's ochtends wordt Clinique Redness Solutions Base SPF 15 met zonbeschermingsfactor aanbevolen. Ook u kunt vertrouwen op de bewezen crèmes en lotions uit het innovatieve Clinique Redness Solutions huidverzorgingsprogramma voor roodheid van de huid en andere irriterende huidirritaties. Na een korte inwerktijd behoren roodheid, zwelling en andere huidirritaties tot het verleden.