Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Een nieuw tijdperk begint met Clinique Clinique iD

Clinique Clinique iD's verzorgingsproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria, die altijd Clinique de standaard zijn geweest. Al onze Clinique producten zijn 100% geurvrij, allergie getest en bevatten geen kunstmatige ingrediënten zoals parabenen of ftalaten. Het bijzondere van Clinique Clinique iD is dat het een revolutionaire verdere ontwikkeling van de producten voor de behoeften van de gedehydrateerde huid is. Clinique Clinique iD heeft er zonder compromissen voor gezorgd dat de producten geschikt zijn voor alle huidtypen en voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van een gedehydrateerde huid.

De achtvragencatalogus, volgens welke elk huidtype op betrouwbare wijze kan worden vastgesteld, is Clinique legendarisch. Dit was decennia geleden en is nog steeds het geval, omdat het een nauwkeurige methode is. Het maakt niet uit welke productlijn het isClinique , de vragenlijst werkt overal. Het merk Clinique is afkomstig van Estée Lauder. Het cosmeticabedrijf heeft sinds de oprichting zijn hoofdkantoor in New York. In 1968 werd de New Yorkse dermatoloog Dr. Norman Orentreich gevraagd om te helpen bij de ontwikkeling van hypoallergene gezichtsverzorging. Het resultaat was een team van dermatologen, biomedische specialisten en ander wetenschappelijk personeel dat leidde tot baanbrekende successen in de cosmetica-industrie en Clinique het een van de toonaangevende merken maakte. De doelgroep van de Clinique Clinique iD-serie is overtuigd Clinique en verspreid over de hele wereld. Inmiddels zijn er producten uit Clinique 150 landen beschikbaar en de distributie neemt nog steeds toe. Er zijn klanten die al Clinique tientallen jaren zorgproducten gebruiken en die nog steeds enthousiast zijn, zoals in het eerste uur. Dit heeft te maken met de producten en productlijnen, die allemaal goed op elkaar zijn afgestemd en ook nog eens perfect met elkaar functioneren. Of het nu gaat om gelaatsverzorging of cosmetische behandelingen, het aanbod is groot en dekt vrijwel alle behoeften van de klant. De klanten zijn mannen en vrouwen, jong en oud. Wat telt voor alle klanten is de ongecompliceerde toepassing en het efficiënte effect.

De Clinique Clinique iD wordt als revolutionair beschouwd omdat de complexe actieve formule voldoet aan de eisen van een hypoallergene en gedehydrateerde huid. De vochtregulerende factoren zijn ontworpen voor alle huidtypen en alle eisen en functioneren op dezelfde manier.

Een belangrijke technologie in Clinique producten is Custom-Blend Chemistry Technology, die de actieve ingrediënten in de booster van de basis scheidt. In de volgende stap worden ze weer gemengd. Dit is een proces dat voor gebruik plaatsvindt in de flessen en verpakkingen en betekent voor de toepassing dat het concentraat en het basismengsel voor elke toepassing opnieuw wordt gemengd. Dit zorgt voor een constant optimaal resultaat.

Clinique Clinique iD richt zich op versheid en kleur

De Clinique Clinique iD-serie verschijnt in een volledig nieuw ontwerp. Het traditionele productontwerp is Clinique lange tijd behouden gebleven. Heldere vormen, discrete presentatie en de merknaam Signe. Dit geldt ook voor de brede, slanke C die ver de lucht in wordt getrokken. Van een afstand wordt de indruk gewekt dat de C een geometrisch ovaal is met een fijne opening aan de rechterkant. De containers waren meestal gemaakt van transparant plastic en hadden een zilveren deksel. De kleur van de inhoud bepaalt de kleur van de verpakking. Het ontwerp van Clinique Clinique iD is modern, fris en kleurrijk. De belofte om een revolutionair product op de markt te hebben gebracht wordt weerspiegeld in het ontwerp. Het lijkt alsof er een verfkolom in het water staat en de spuitkop of het deksel de verse verf absorbeert. De kleuren zijn krachtig en helder. De signe en de belettering zijn gebleven. De kleuren geven vooruitgang en moed aan. De tijd van terughoudendheid is voorbij. En toch leidt zelfs met Clinique Clinique iD niets af van een eenvoudige markering die tot het wezenlijke wordt herleid. De meeste producten worden aangeboden in een kartonnen doos.

Clinique Clinique iD revolutioneert de gelaatsverzorging

Clinique Clinique iD is het nieuwe vlaggenschip van Clinique . Vanaf het begin hebben de eenvoud en de efficiëntie van de gezichtsverzorging een nieuwe standaard Clinique gezet in de gelaatsverzorging. Dit betreft de toepassing en het lage gebruik van slechts enkele verzorgingsproducten. Het bekendste voorbeeld is de 3-fasige systeemverzorging van Clinique . Het grote voordeel van de productserie uit Clinique de serie is de veelvoudige combinatiemogelijkheden. Huidtypes zijn en worden nog steeds Clinique bepaald aan de hand van een catalogus van acht vragen die in een vroeg stadium is ontwikkeld. De methode is niet alleen eenvoudig, maar ook zeer betrouwbaar. Op basis van de antwoorden op acht vragen kunnen klanten specifieke producten worden aangeboden. Klanten zijn verbaasd over hoe weinig, variabel combineerbare producten kunnen worden gebruikt om precies te behandelen en te voldoen aan hoeveel huidvereisten. Het succes van de producten van Clinique Clinique iD is vooral te danken aan hun betrouwbaarheid en daar is een reden voor. Elk product dat Clinique in de handel wordt gebracht, is vooraf getest door 600 testpersonen. Niet één keer, maar 12 keer - in totaal 7.200 tests voor elk product. Als een allergische reactie slechts bij één van de proefpersonen in de testserie optreedt, wordt verder onderzoek verricht totdat alles klopt. Clinique Er zijn producten die deel uitmaken van de basisverzorging van een goed verzorgde huid en andere die de huid versterken en met hun werkingsmechanisme een maximum aan efficiëntie en effectiviteit bereiken. De volgende verzorgingsproducten van Clinique Clinique iD worden aanbevolen.

De Clinique Clinique iD Dramatisch Verschillende Vochtinbrengende Lotion + met verbeterde formule wordt gebruikt als een vochtinbrengende crème binnen het 3-fasen systeem zorg 's morgens en 's avonds.

De Clinique Clinique iD Dramatisch Verschillende Olie Controle Gel matteert, verzorgt en beschermt de huid dagelijks.

Clinique Clinique iD Dramatisch Verschillende Hydraterende Jelly is een lichte olievrije vochtinbrenger. Met de Clinique Clinique iD Active Cartridge Concentrate Uneven Skin Texture wordt elk huidtype elke dag goed verzorgd.

De Clinique Clinique iD Active Cartridge Concentrate Fatigate Fatigue is een directe energiebooster.

Clinique Clinique iD Active Cartridge Concentrate Uneven Tone is voor een zichtbare verbetering van de huidskleur.

Clinique Clinique iD Active Cartridge Concentrate Lines and rimpels versterkt de huid.

Clinique Clinique iD Actieve Patroonconcentraat Irritatie ontspant en kalmeert de huid