Meer informatie:

Optimale huidverdraagzaamheid en stralende resultaten

Met de cosmeticaseries Clinique High Impact Custom Black Kajal kiezen ze voor een hoogwaardige, exclusieve cosmeticaserie met een speciale nadruk op optimale huidverdraagzaamheid. Het cosmetische Clinique assortiment High Impact Custom Black Kajal is 100% geurvrij en allergie getest. Zo komt ze tegemoet aan de behoeften van elke vrouw. Aan de ene kant is het vooral geschikt voor vrouwen die allergisch zijn voor cosmetische ingrediënten, maar aan de andere kant is het ook ideaal om iets goeds voor uw huid te doen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en elk product wordt meerdere malen getest. Als zelfs één van de proefpersonen allergisch is, worden de ingrediënten gewijzigd tot er een compatibele combinatie wordt gevonden en elke vrouw ze kan gebruiken. Door deze procedure slaagt de cosmetische serie Clinique erin om High Impact Custom Black Kajal elke vrouw met haar specifieke behoeften en eigenaardigheden aan te spreken en optimaal in te spelen op haar specifieke behoeften en eigenaardigheden.

Daarnaast is de cosmetica range Clinique High Impact Custom Black Kajal 100 procent geurloos. Dit is vooral nodig omdat wetenschappelijk is aangetoond dat geuren vaker allergische reacties veroorzaken dan andere cosmetische ingrediënten. De allergische reacties leiden dan tot permanente irritatie van de huid en veroorzaken rimpels, lijntjes of huidonregelmatigheden. Met de parfumvrije cosmetische producten doet elke vrouw iets goeds voor zichzelf en stelt haar gezondheid centraal.

De show Clinique High Impact Custom Black Kajal is dus een show voor de gezondheidsbewuste vrouw. De nauwe samenwerking met het onderzoek, de vele tests die een product moet ondergaan Clinique om verkocht te worden en de kritische selectie van ingrediënten, in het bijzonder de selectie van geurvrije producten, zorgen ervoor dat uw huid iets goeds kan doen. Het is bijzonder geschikt voor vrouwen met allergieën, maar zijn goede verdraagzaamheid maakt het ook ideaal voor elke andere vrouw en past zich individueel aan de omstandigheden van de huid aan. De cosmetische Clinique serie is ook High Impact Custom Black Kajal geschikt voor contactlensdragers en zorgt voor een permanent gezondere huid.

Het ontwerp is modern en functioneel

De Clinique cosmetica-serie High Impact Custom Black Kajal biedt producten in een aantrekkelijk, modern design. De kwaliteit van de cosmetische serie spreekt voor zich en doet dit zonder enige vorm van bellen en fluitjes en zelfportretten. De Kajal wordt geleverd in een aantrekkelijke, milieuvriendelijke, recyclebare doos met de productnaam, ingrediënten en het eenvoudige logo van Clique.

De pen zelf bestaat uit een penhouder in de bestelde kleur, zodat de kleur van de kajal in één oogopslag te zien is. De houder wordt bekroond door een zilveren punt met daarin een draaibare kajalmijn. Door de dunne, taps toelopende vorm voldoet het ontwerp optimaal aan de behoeften van de kohl en de vrouw en is het bijzonder gemakkelijk aan te brengen.

Het assortiment biedt voor iedereen de juiste kleur

De cosmeticalijn Clinique High Impact Custom Black Kajal bestaat uit vier verschillende producten: De Clinique High Impact Custom Black Kajal 01 Blackened Blackened Black, de Clinique High Impact Custom Black Kajal 02 Blackened Brown, de Clinique High Impact Custom Black Kajal 03 Blackened Green en de Clinique High Impact Custom Black Kajal 04 Blackened Blue. Alle producten zijn vervaardigd met de beste ingrediënten, 100% geurvrij en wetenschappelijk getest. Hierdoor kunnen ze zich optimaal aanpassen aan de behoeften van de betreffende vrouw. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen met een allergie, maar bieden ook een gezond cosmetisch alternatief voor elke vrouw dankzij de strenge selectie van ingrediënten en een uitstekende huidverdraagzaamheid. De Kajal potloden zijn ook geschikt voor contactlensdragers.

De pigmentrijke Kajal kan met zijn unieke textuur optimaal worden aangebracht. Het lood kan losgeschroefd worden om het permanent vers en romig te houden. Door de taps toelopende punt combineert de Kajal verschillende toepassingsmogelijkheden in één keer. Het kan gebruikt worden als kajal, eyeliner of oogschaduw. Wanneer gebruikt als kajal, kan het precies en dun worden toegepast. Als eyeliner kan het met een dikkere lijn worden aangebracht, als oogschaduw kan het over een groot gebied en als fineer worden gebruikt.

De unieke samenstelling van de Kajal maakt het mogelijk om het nauwkeurig en kleur-intensief aan te brengen of om het te mengen en een verleidelijk smokey eye effect te creëren. De kleuren Blackened Blackened Blackened Black, Blackened Blue, Blackened Brown of Blackened Green zijn Clinique speciaal High Impact Custom Black Kajal ontworpen door Blackened Brown voor de Clinique cosmeticaserie en voldoen met hun bijzonder donkere kleuren allemaal aan de veelzijdige toepassingen van het product. Ze zorgen voor een bijzonder pigmentrijke, intensieve kleur die de ogen optimaal benadrukt. De speciaal voor de cosmeticaserie Clinique High Impact Custom Black Kajal ontwikkelde formule is ondanks alle tegenslagen, zoals vuil, vocht en weer, waterdicht en zelfs waterdicht. Met zijn samenstelling belooft de cosmetische serie een langdurige frisheid, de Kajal houdt zich tot 12 uur lang op de huid vast.