Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Heldere, intense kleuren en een speciale formule zijn gecombineerd in de Clinique Pop Lak-collectie. Pop, Clinique Make-up staat voor kleur, plezier en lange levensduur. Er zijn verschillende texturen van glanzend, mat tot intensief glanzend. Lak is de lippenvernis van het assortiment. Het is een combinatie van intense gepigmenteerde kleur en schitterende glans. Het is een spiegelende afwerking die tot zes uur lang een perfecte kleur belooft. Om de lippen een heerlijk verzorgd gevoel te geven, is de textuur verrijkt met verzorgende actieve ingrediënten. Het laat de lippen zacht en hydraterend aanvoelen. In die zin fungeert de poplak ook als primer. Alleen op zachte lippen zonder droge plekken of rimpels door droogte kan de kleur gelijkmatig en gemakkelijk worden aangebracht. Het blijft ook langer als nieuw en zet zich niet vast in de rimpels. Voor een nog intensiever en duurzamer resultaat kunnen de liplakken worden gecombineerd met de bijpassende contourlakjes zoals de Clinique Quickliner for Lips. Dit maakt het nog gemakkelijker om de contouren te definiëren.

De Clinique Pop lak kan ook gebruikt worden als een normale lipgloss. Om de lippen er nog volumineuzer uit te laten zien, breng je de kleur in het midden aan en verdeel je de kleur zachtjes over de mondhoeken. De grote glans geeft de indruk van vollere lippen. Het kleurenspectrum bevat zowel meer bewolkte naaktonen als verblindende nuances. Van roze en magenta tot donkere bessen tonen, er is een assortiment voor verschillende seizoenen, gelegenheden en soorten. De gebruiksvriendelijke formule is ideaal voor vrouwen van alle leeftijden. Zoals alle Clinique formules, zijn de lipproducten vrij van parfum en uitvoerig allergie getest. Hierdoor zijn ze bijzonder goed te verdragen en ideaal voor de gevoelige lippen. Vooral het extra pluspunt in verzorging en vocht maakt de verf prettig om te dragen, zelfs bij koelere temperaturen of droge lucht door airconditioning systemen of kachels.

Het design

Het design van de Clinique Pop Lak is vergelijkbaar met andere lipgloss series en tinten. Ze hebben een vloeibare textuur en worden verpakt in een transparante verpakking. Hierdoor blijft de kleur en ook de vullingshoeveelheid altijd goed zichtbaar. Een kleine spons actuator is bevestigd aan het deksel voor een snelle toepassing. De licht schuine vorm nestelt zich goed tegen de contouren van de lippen. Het deksel is gemaakt van glanzend metallic zilver en past daarmee bij het totale Clinique concept. De merknaam is erop gegaufreerd. De basisvorm is vierkant, waardoor de Pop Lak eenvoudig te openen is. Bovendien kunnen verschillende nuances zeer compact en ruimtebesparend worden opgeborgen.

Het assortiment

De Clinique Pop Lak combineert intensieve kleur, briljante glans en verzorgende eigenschappen. De lippenvernis werkt als een primer. Het hydrateert en versoepelt de lippen. Hierdoor wordt de kleur gelijkmatiger en beter geaccentueerd. Tegelijkertijd kan het beter tegen de perfect verzorgde huid. De formule belooft een houdbaarheid van maximaal zes uur. Met behulp van de praktische applicator kan de lippenkleur naar wens op de hele lippen of als accent in het midden worden aangebracht. De spiegelafwerking ondersteunt een volume-effect voor de perfecte kusmond. Ze kunnen ook worden gecombineerd met de bijpassende contourben voor een nog intensiever resultaat.

Clinique Pop Lak Lip Colour + Primer 01 Cacao Pop is een donkerdere palissander schaduw, een prachtig naakt voor elke dag. Een lichtere variant is Clinique Pop Lak Lip Colour + Primer 05 Wink Pop. In het rode kleurenspectrum zit Pop Lak Lip Colour + Primer 02 Lava Pop, een iets donkerder roosrood. De Clinique Pop Lak Lip Colour + Primer 03 Happy Pop daarentegen is veel luider en heeft meer oranje ondertonen. Een luide magenta is Pop Lak Lip Colour + Primer 07 Go-Go Pop. Roze met licht paarse invloeden is Pop Lak Lip Kleur + Primer 04 Sweetie Pop. Een donkerdere bessentoon is Pop Lacquer Lip Colour + Primer 06 Love Pop. Terwijl Love Pop roodbruin is, heeft Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer 08 Peace Pop ook een zuiverder braam tintje.

De nieuwe Popcollectie van Clinique nodigt u uit om te experimenteren met kleuren. Ook nieuwe texturen zoals de lippenlakken voldoen aan de kwaliteitseisen van het merk en zijn verrijkt met een verzorgende plus. Hierdoor zijn ze ideaal voor drogere en gestresste lippen. Zo voelen de lippen de hele dag of avond heerlijk verzorgd aan. De make-up producten van Clinique worden goed verdragen en uitgebreid getest op allergieën.