Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Als dochteronderneming van de wereldwijd succesvolle Estée Lauder Corporation is de cosmeticafabrikant Clinique een van de bekendste bedrijven ter wereld. Clinique werd "pas" opgericht in 1968. Het merk zorgde echter al tijdens de eerste stappen op de markt voor sensatie. Dit was ook te danken aan het basisconcept volgens hetwelk Clinique altijd alleen producten van zeer hoge kwaliteit heeft aangeboden, die even natuurlijk als vrij van parfum en andere chemische stoffen zouden moeten zijn. Onder dit motto biedt het merk vandaag de dag niet alleen huidverzorgingsproducten aan, maar ook parfums en make-up - hoewel de leverancier zich ondanks het uitgebreide productassortiment duidelijk richt op huidverzorgingsproducten. Alleen al op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten biedt Clinique een breed assortiment crèmes, gezichts- en lichaamswaslotion, douchegels, deodorants en zonverzorgingsproducten aan. Clinique biedt dit niet alleen voor veeleisende klanten, maar ook voor veeleisende klanten. De Estée Lauder-dochter zorgt niet alleen voor een uitgebreide vrouwenzorg, maar ook voor mannen: aftershave, balsem, lotions en deodorant maken net zo goed deel uit van Clinique als anti-verouderingsproducten voor mannen. Alle producten worden altijd aangepast aan de verschillende behoeften die de verschillende huidtypes aan de dagelijkse verzorging kunnen stellen. De achtergrond is dat Clinique echt wil dat elke klant het juiste product vindt - of hij of zij nu een normale huid heeft, een gevoelige huid, een gemengde huid, een volwassen huid, een jonge huid of een droge huid.

Clinique richt zich op mensen met een gevoelige huid en klanten die hoge eisen stellen aan hun huidverzorging en cosmetica. Ondanks de grote keuze is het bereik niet verwarrend. Toch valt op dat alle producten altijd en daadwerkelijk zonder uitzondering uit natuurlijke ingrediënten bestaan en gericht zijn op de verzorging en bescherming van de huid. De turnaround-lijn van de klinieken richt zich tot mannen en vrouwen met een volwassen, normale en droge huid. Want naast het pure en rijke verzorgingsaspect dat de serie biedt, heeft het ook een innovatief anti-verouderingscomplex. Dit herstelt de jeugdige frisheid en glans van de huid. De zijdezachte textuur verzorgt de huid zacht en geeft haar een helderder, fijner en gelijkmatiger uiterlijk. De formule voorziet de huid ook urenlang van vocht zonder een onaantrekkelijke en onaangename oliefilm op de huid te creëren. Hierdoor zijn de producten uit de serie ook uitstekend geschikt als basis voor make-up.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Turnaround
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Echt een heerlijk product
De huid voelt meteen gladder en soepeler aan. De lotion trekt snel in zonder daarbij een onaangename vetfilm achter te laten op de huid.
Commentaar van
Turnaround overnight
Mijn cosmetica-adviseur heeft mij deze geadviseerd en ik ben echt enthousiast. Echt een superproduct. Het huidbeeld wordt veel helderder. Kan ik 100% aanbevelen.

Het design

Skin Renewer is de sonore en veelbelovende bijnaam van de Clinique Turnaround lijn. Deze belofte is innovatief en modern - en de serie presenteert zich ook in zijn aantrekkelijke en minimale futuristische uitstraling. Het ontwerp van de serie wordt gedomineerd door ronde en heldere vormen en koele kleuren die een nieuw begin beloven. Koele tinten blauw, vermengd met even koude zilveren nuances, creëren een verlangen naar zorg, frisheid en jeugdigheid, die lijken te zijn verborgen in de potten, buizen en blikjes van de serie.

Het assortiment

Turnaround staat voor omkeren en terugdraaien met de gelijknamige serie bij Clinique staat vooral voor de tekens van de tijd. De lijn wil de huid een nieuwe frisheid en jeugdigheid geven met effectieve producten zoals het Concentraat Radiance Vernieuwer Serum, het Concentraat Radiance Vernieuwer Serum, het Instant Facial 5 Minute Masker en de Overnight Radiance Vochtcrème. Daarnaast zorgt de nobele compositie er echter voor dat het licht beter gereflecteerd wordt. Het resultaat is een natuurlijke en gezonde gloed van de huid.