Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Vers geperste, hoge dosis vitamine C voor de huid? Nee, geen visie! Het cosmeticabedrijf Clinique is erin geslaagd een huidverzorgingsreeks te ontwikkelen waarin pure vitamine C direct op de huid inwerkt en daar de collageenproductie stimuleert. Bij regelmatig gebruik ziet de gestresste huid er al snel stralend fris uit en zelfs weer verhoogt de elasticiteit en de weerstand. In de vette en gemengde huid is bewezen dat de antioxidant vitamine C helpt tegen puistjes en mee-eters. Voor de droge, gevoelige huid zorgt vitamine C ervoor dat lijntjes en rimpels worden gladgestreken en de huid weer steviger en steviger wordt. Vitamine C zorg is gewoon ideaal voor vrouwen (en mannen) van alle leeftijden. Zeker als het verrijkt is met andere waardevolle werkzame stoffen, zoals in Clinique Fresh Pressed: Melasse, bijvoorbeeld, maakt donkere pigmentvlekken geleidelijk lichter en zelfs sproeten samen met vitamine C.

Extracten van moerbei, helmkruid en pompelmoes ondersteunen de antioxiderende werking van vitamine C, d.w.z. ze maken vrije radicalen onschadelijk en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Salicylzuur werkt als een zachte peeling, verwijdert dode huidschilfers en stimuleert de vernieuwing van huidcellen. Algenextract en het aminozuur betaïne balanceren de vochtbalans en beschermen tegen roodheid, de teint wordt stevig en zelfs weer. En het koffie-ingrediënt cafeïne maakt zichzelf ook nuttig in de producten - het bevordert de bloedsomloop van bleke, bleke huid. En nog een tip: als u zeer effectieve verzorgingsproducten gebruikt, zoals de Vitamine C-serie Clinique Fresh Pressed, moet u altijd een dagcrème of make-up met zonbeschermingsfactor gebruiken, niet alleen in de zomer maar ook in de winter, om het effect niet te verminderen.

Het design

De verpakking van Clinique Fresh Pressed producten is koel en verfrissend in oranje en wit. Het oranje staat voor vers geperst O-sap, en het wit symboliseert de zuiverheid van de emulsie. De fles van de Daily Booster met Pure Vitamine C 10 st in de onderste half transparante sinaasappel. De gebruiker kan zelf zien hoe de pure vitamine C zich combineert met de crème. Het witte gebied wordt gedomineerd door het handelsmerk Clinique, de grote C in het zwart. Maar ook daar komt de kleur oranje weer terug - in de naam van het product. De sachets van de Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser zijn ook verdeeld in twee kleuren: een deel is oranje als vers sinaasappelsap, het andere deel is wit als pure crème.

Het assortiment

De serie Clinique Fresh Pressed care bestaat uit twee producten die perfect op elkaar zijn afgestemd: De Clinique Fresh Pressed Daily Booster met Pure Vitamine C 10 st is de verfrisser voor elke dag. De hoge dosis vitamine C bereikt diep in de huid, precies waar het nodig is, zonder enig verlies van effectiviteit. Dit wordt gewaarborgd door een gepatenteerd kamersysteem dat de gevoelige vitamine betrouwbaar beschermt tegen licht en zuurstof: Met één druk op de knop wordt de vitamine losgelaten en gemengd door in een emulsie te schudden. Het resultaat is een lichte crème die de pure vitamine C direct naar de huidcellen transporteert.

De Clinique Fresh Pressed Renewed Renewed Powder Cleanser met Pure Vitamine C is een reinigingsproduct dat, net als de Daily Booster, verse vitamine C bevat. Het stimuleert de celvernieuwing in de huid en bereidt haar voor op verzorging. Om ervoor te zorgen dat vitamine C beschermd is tegen zuurstof en licht en stabiel blijft, werd het in porties verpakt in zakjes. Vitamine C wordt in de Clinique Fresh Pressed Renewed Powder Cleanser ondersteund door porseleinen aarde en salicylzuur, die de huid ontdoen van overtollig talg en hoornschilfers verwijderen. De huid wordt dan diep zuiver, zeer zacht en soepel - en optimaal voorbereid voor een portie verse geperste dagelijkse Booster.

Om klanten te overtuigen van het Vitaminpower-concept werd het Clinique Fresh Pressed 7-Day System met Pure Vitamine C op de markt gebracht: een 7-daagse kuur, verpakt in een speciale set. Zo'n kuur is bijvoorbeeld ideaal als er een groot feest wordt gehouden of een bruiloft waar de bruid stralend mooi wil uitzien. De set bestaat uit 7 sachets van Renewing Powder Cleanser en een kleine dispenser Fresh Pressed Daily Booster voor 7 dagen. Na een week behandeling ziet uw huid eruit alsof u daadwerkelijk in een luxueuze spa bent geweest: Huidonzuiverheden zijn verdwenen, de teint is helder en vertoont geen rimpels meer veroorzaakt door droogte.

De commerciële

Vitamine C voor een mooie huid: Clinique Fresh Pressed.