Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een speciaal soort oogschaduw, kijk dan eens naar de producten uit de Clinique All About Shadow serie. Het is een hoogwaardige oogschaduw die vier verschillende edele kleuren op één palet combineert.
Clinique All About Shadow kenmerkt zich door een zachte en zijdezachte textuur die niet wazig wordt bij het aanbrengen. Het zorgt voor een langdurige oogmake-up en garandeert een stralend uiterlijk. Het resultaat is een glanzende metallic afwerking.
De oogschaduw verzorgt ook de oogzone met plantaardige stoffen. De huid krijgt veel vocht en is goed beschermd tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Een enkele toepassing is voldoende om de beschermende werking te creëren en de kleur een rijk en intensief effect te geven. All About Shadow by Clinique is dermatologisch en oogheelkundig getest. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor gevoelige ogen.
Clinique All About Shadow is verkrijgbaar in zeven spannende en gevarieerde kleurvarianten: Ochtend Java, Op Safari, Roze Chocolade, Ticklish, Rook en Spiegels, Gaing Steady en Melkweg. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het creëren van tinten, lichteffecten en complexe oogmake-ups in een mum van tijd.
De kleuren van Clinique All About Shadow kunnen alleen of in combinatie worden gebruikt. Lichtere tinten kunnen worden aangebracht vanaf de rand van de wimpers tot aan de oogplooi met een van de meegeleverde oogschaduwborstels. Begin bij donkere tinten in de plooi van het ooglid en breng het borsteltje naar de wimperlijn. Dit geeft de ogen meer diepte en benadrukt ze. Door de helderste tinten in de binnenhoeken van de ogen te plaatsen, worden de ogen bijzonder helder.
Als u verfijnde oogmake-ups professioneel wilt implementeren, moet u nu kiezen voor de producten uit de Clinique All About Shadow serie.

Het design

Clinique All About Shadow is een moderne oogschaduw die verkrijgbaar is in zeven verschillende paletten van elk vier kleuren. Door de zachte textuur verzorgt en beschermt de oogschaduw de ogen. Het maakt ook indruk met intense kleuren en glanseffecten. Maar ook het verpakkingsontwerp is overtuigend.
All About Shadow by Clinique is verkrijgbaar in een zilverkleurig palet met vier kleurvakken. De pallet vergemakkelijkt het mengen en verwijderen van de kleuren en kan na gebruik veilig en schoon worden afgesloten met een deksel. Het deksel past ook in metallic zilver. Voor de toepassing worden twee oogschaduwborstels meegeleverd, die in de pallet kunnen worden gestoken.
De gehele palletbox is compact ontworpen zodat Clinique All About Shadow zich ook op de weg en op reis bewijst. De toepassing is altijd eenvoudig, flexibel en handig. De producten uit de Clinique All About Shadow serie zijn te herkennen aan de zilverkleurige pallets en het Clinique logo.

Het assortiment

Clinique All About Shadow is een nieuw type oogschaduw voor een perfect gevormde en professionele oogmake-up. All About Shadow is verkrijgbaar in een palet van vier verschillende kleuren, die individueel of in combinatie te gebruiken zijn. Hierdoor ontstaan flexibele, creatieve en fantasierijke make-upvariaties.
All About Shadow by Clinique heeft een aangename textuur die de huid voedt en beschermt. De huid krijgt veel vocht en wordt duurzaam beschermd tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf.
Bovendien overtuigt deze oogschaduw met zijn intense kleuren. Ze hebben een sterk dekkend vermogen en zorgen voor een stralende afwerking met een metalen glans. Eén toepassing zorgt voor een volledig beschermend en make-up effect. Alle producten in deze serie zijn getest door oogartsen en dermatologen en kunnen geclassificeerd worden als huidvriendelijk. Ze zijn ook geschikt voor gevoelige ogen.
All About Shadow by Clinique is verkrijgbaar in zeven verschillende kleurencombinaties die variatie bieden: Morning Java, On Safari, Roze Chocolade, Ticklish, Rook en Spiegels, Going Steady en Melkweg. De moderne en intense kleuren zorgen voor geweldige lichteffecten, tinten en nuances. Ze vervagen niet en blijven lang behouden.
Clinique All About Shadow is de juiste keuze voor een professionele en complexe oogmake-up. De toepassing is eenvoudig, snel en ongecompliceerd dankzij de twee meegeleverde oogschaduwborstels. De lichtere tinten kunnen het beste vanaf de wimperlijn in de richting van de oogplooi worden aangebracht. Donkere tinten worden vanaf de ooglidplooi tot aan de wimperlijn aangebracht. Dit benadrukt de ogen en geeft de oogzone meer momentum. De kleuren hebben een hoge opaciteit en laten veel verschillende effecten en nuances toe.
Ook u kunt vertrouwen op de oogschaduw van Clinique All About Shadow voor een verfijnde en veelzijdige oogmake-up. Ze zijn verkrijgbaar in zeven gevarieerde en spannende kleurvarianten: Ochtend Java, Op Safari, Roze Chocolade, Ticklish, Rook en Spiegels, Gaing Steady en Melkweg. Met Clinique All About Shadow kunt u ook uw eigen ogen maken.