Meer informatie:

Trendy Matt Lip Color - De Clinique Pop Mat Lip Colour & Primer Collection - De Pop Mat Lip Colour & Primer collectie

Dit Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer is een voorbereidende primer en goed gepigmenteerde lippenstift in één. De formule is ontworpen om ondoorschijnendheid, lange houdbaarheid en een comfortabel gevoel te combineren. De klassieke formule wordt nu gepresenteerd in een trendbewuste matte afwerking. De lippen kunnen sneller uitdrogen, vooral bij matte nuances. Droge gebieden en fijne lijnen kunnen onaantrekkelijk zijn om te benadrukken, zodat het resultaat er ongelijkmatig Clinique uit ziet. Het zorgt voor een meer gelijkmatige basis en de romige textuur kan gelijkmatig verdeeld worden bij elke toepassing.

Clinique Pop heeft als lippenstift al meerdere Beauty Awards gewonnen en inspireert met zijn brede waaier aan kleuren. De matte afwerking heeft een fluweelachtig karakter. De kleur blijft kleurecht, ook bij langdurig dragen en heeft een goede dekkracht. Shea- en Murumuruboter en een mengsel van verschillende polymeren zorgen voor het verzorgende effect. De lippen zijn gladgestreken, gevoed en voelen gewoon goed aan. Murumuru wordt gewonnen uit de zaden van de gelijknamige boom. De palmsoort is inheems in Brazilië en de boter is vergelijkbaar met shea, kokos en cacao, ook wel bekend als een vochtinbrengende crème voor de huid.

De lippenstift kan zachtjes worden gedept en gefineerd. Op deze manier wordt een delicater, natuurlijker resultaat gecreëerd dat goed is voor dagelijks gebruik of eenvoudige make-ups. Volledig toegepast komen de nuances volledig tot hun recht. Het kleurenspectrum varieert van naakt- en bessentinten tot intenser roze en rood.

Hij zorgde Clinique ervoor dat de kleuren er vleiend uitzien op veel verschillende huidskleuren, van licht tot donker. Zoals alle producten van het merk, of het nu gaat om verzorging of make-up, zijn de lippenstiften vrij van parabenen, ptalaten en geuren. Ze zijn op allergieën getest en ook geschikt voor de meer gevoelige huid. Deze dermatologisch geteste kwaliteit is ideaal, vooral voor lippenverf die gemakkelijk in de mond kan komen.

Speels ontwerp met zilveren accenten - De verpakking van de Clinique Pop Mat Lip Colour & Primer

De Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer lippenstift heeft een vergelijkbaar ontwerp als de rest van de Clinique Pop collectie. Dit betekent dat de betreffende kleur ook optisch terug te vinden is in de cover. Het onderste deel vertegenwoordigt de kleur van de lippenstift. Daarnaast is er een reflecterende, zilverkleurige pet. De belettering is hierop Clinique gestempeld. Het draaimechanisme, d.w.z. het binnenste deel van de mouw, is ook van zilver. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand totaalbeeld dat toch zijn pop, licht kleurige karakter behoudt. Het ontwerp lijkt op de klassieke Pop collectie, terwijl andere variaties zoals Pop Glaze verschillen in hun basisvorm of formaat. De Pop Liquid kleuren zijn verpakt als lipgloss. Al met al is het een harmonieus totaalbeeld van de verschillende texturen, waarbij differentiatie en selectie mogelijk is zonder de respectievelijke producten te openen. Natuurlijk past Pop Matte ook goed in uw handtas om de kleur onderweg op te frissen. De details van het kleurnummer en de naam van het product vindt u onderaan de hoes.

Matte lippenstiften met een hoog draagcomfort - De Clinique Pop Matte Lip Colour & Primer Series

Ze Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer bieden matte kleuren met een hoog draagcomfort. De populaire Pop-formule is nu beschikbaar in een nieuwe afwerking. Het is een fluweelzachte textuur die toch zijn romigheid behoudt. De matte kleuren drogen de lippen niet uit, maar bevatten een voedend pluspunt van verzorging. Een mix van polymeren ondersteunt een aangenaam gevoel op de lippen. Shea- en Murumuru-extracten hydrateren en helpen de lippen glad te strijken. De matte nuances worden zo optimaal geaccentueerd. Ze bereiken een goede ondoorzichtigheid, maar kunnen net zo goed worden aangedept. Dit creëert een natuurlijk resultaat voor elke gelegenheid. De nuances zijn vleiend voor verschillende teint en variëren van noedeltinten tot diepbessentonen. Clinique Pop is een primer en lippenstift in slechts één product en met slechts één toepassing. Dit elimineert de noodzaak voor extra cosmetica en is ideaal voor onderweg. Dit zijn ongecompliceerde, matte kleuren waarvoor geen compromissen moeten worden gesloten. De formules zijn vrij van parfum, ftalaten, parabenen en geteste allergieën.

De kleur Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 01 Blushing Pop is een medium naakt met heldere delen van rosé en beige. De variant Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 02 Icon Pop is een iets donkerder palissander tintje met delen van oranje en rood. Bij de Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 03 Ruby Pop is er een klassieke kersenrode kleur, die toch niet te luidruchtig is. De kleur Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 04 Mod Pop is een roze met een licht violette tint. Een pure, medium roze is Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 05 Graffiti Pop. Een donkerder roze dat doet denken aan rozenblaadjes is Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 06 Rozenpop. In het paarse kleurenspectrum is er de iets donkerdere Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer pruimentint 07 Pow Pop. Een van de donkerste nuances van de serie is de Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 08 Bold Pop. Het is een zeer donkere bessentoon met invloeden van bruin en violet.