Meer informatie:

Het concept

Het Clinique Superpowder Double Face Powder is verkrijgbaar voor een onberispelijke en matte teint. Het is een poederdek dat het gebruiksgemak van een compact poeder combineert met een betrouwbare dekking. Het is ontworpen voor huidtype 2.

Het Clinique-concept voor zorg is gebaseerd op de indeling in verschillende huidtypen. Op deze manier kan elke serie exact op de behoeften van de gebruikers worden afgestemd. Ook de selectie van nieuwe cosmetica voor reiniging en verzorging, evenals decoratieve make-up is veel gemakkelijker.

Huidtype 2 beschrijft een droge tot gemengde huid. Meestal is de T-zone van gemengde huid nogal vettig, zodat op voorhoofd, neus en kin meestal sneller onaantrekkelijke glans ontstaat of onzuiverheden ontstaan. De andere delen van het gezicht zijn normaal te drogen. Veel vrouwen met vrij droge delen niet graag poeder te gebruiken, omdat het kan de gebieden nog meer benadrukken. Ook kunnen sommige producten niet gelijkmatig verdeeld worden waardoor een maskeereffect ontstaat.

Clinique Superpowder Double Face Powder overtuigt met zijn goede verblindingsbescherming. Met een poederkwast kunt u optimale resultaten bereiken. Zeer korte en snelle bewegingen mengen het fijne poeder optimaal. De geïntegreerde spons kan gebruikt worden voor een sterker dekkend vermogen. Het is ook geschikt voor het verfrissen en matteren van de teint onderweg.

Het resultaat zal bijzonder natuurlijk zijn als de Poederstichting alleen wordt toegepast op de gebieden die moeten worden gecorrigeerd. Het helpt om een gelijkmatige kleurtoon te creëren en tegelijkertijd de poriën er fijner uit te laten zien. Hierdoor ziet de huid er helderder en gelijkmatiger uit. Alle Clinique producten zijn allergie getest en parfumvrij. Ze zijn ook geschikt voor de gevoelige huid en helpen verdere irritaties te minimaliseren.

Het Clinique Superpowder Double Face Powder is een compacte oplossing voor een geweldig uitziende teint. Goede dekking, een aangename formule die niet uitdroogt en hoge compatibiliteit maken het de ideale oplossing voor vrouwen met een droge tot gemengde huid.

Het design

Het Clinique Superpowder Double Face Powder is een poeder foundation in compact formaat. Zelfs als het poeder in een ronde pan wordt geperst, heeft de bus een vierkante vorm. Binnenin past ook een bijpassend kwastje van flexibel materiaal. De spiegel in het deksel helpt ook bij het poederen onderweg.

De poedervormige pot wordt gehouden in het bijna jadekleurige groen dat in veel Clinique productontwerpen te vinden is. Het gemarmerde patroon geeft het een edele uitstraling. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de groene kleur ook de porieraffinagefunctie en correleert deze in kleur met andere corrigerende producten.

De kunststofbehuizing is bijzonder robuust en kan gemakkelijk worden bevrijd van stof- of productresten. Tegelijkertijd is hij niet gevoelig voor vingerafdrukken en kan daarom ook als praktische zakspiegel worden gebruikt.

Het assortiment

Het Clinique Superpowder Double Face Powder zorgt voor een gelijkmatige huidtextuur. Het is zo compact als een geperst poeder en toch even betrouwbaar als een fundering in dekkracht. Het helpt ongewenste glans te verminderen en versterkt de huid op betrouwbare wijze zonder haar uit te drogen. Dit is vooral belangrijk bij poedervormige producten, omdat ze anders droge huidgebieden nog meer kunnen accentueren.

Het Clinique Superpowder Double Face Powder is gemakkelijk te verspreiden. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan dit met een borstel of het geïntegreerde kwastje. De poeder is ook ideaal voor het matteren van de huid overdag of 's avonds. Het chique blik in jadegroen met marmeren look past in elke handtas. Het werd geoptimaliseerd voor huidtype 2, droge aan combinatiehuid, volgens het kliniekprincipe. Het is vrij van parfum en allergene additieven. De goede verdraagzaamheid maakt Clinique zo populair bij veel vrouwen. Bij de decoratieve make-up is datgene waarmee bij de verzorging al rekening is gehouden, ook toegepast.

Er zijn verschillende kleurnuances beschikbaar. Het Clinique Superpowder Double Face Powder 02 Matte Beige is een lichtere, lichtgele tint. In het middenkleurengamma bevindt zich het warmere Clinique Superpowder Double Face Powder 04 Matte Honey. Clinique Superpowder Double Face Powder 07 Mat Neutral is een neutrale bruine tint voor vrouwen met een gelooide of donkere teint.

Voor een bijzonder natuurlijk uitziend resultaat kan het poeder alleen worden gebruikt in de meest problematische T-zone, vooral voor de gemengde huid. Het verbergt betrouwbaar onzuiverheden, roodheid of vergrote poriën en heeft een aangenaam draagcomfort. Voor een nog hogere opaciteit kan hij uiteraard naar wens met camouflagestoppen of afdekproducten worden gecombineerd.

De compacte poeder is ook ideaal voor snelle make-up na het sporten, op reis en dergelijke. De platte jerrycan is zeer ruimtebesparend en heeft nog ruimte voor de geschikte applicator. De meegeleverde spiegel is niet alleen geschikt voor de fundering, maar ook voor het verbeteren van de lippenstift en dergelijke.