Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Clinique biedt verfijnde, allergie geteste en 100 procent parfumvrije cosmetica voor huidverzorging, inclusief All about Lips Lip Care. Deze lichte, crèmige lippenbalsem voor alle huidtypen verzorgt en beschermt zelfs extreem beschadigde lipstructuren, maakt ze zacht en soepel en beschermt ze met vocht. Ruwe lippen zien er al na een korte toepassing zijdezacht uit en zien eruit als nieuw gedefinieerde, fijne lijntjes en rimpels die zichtbaar worden verminderd. De lippenstift kan preciezer en gemakkelijker worden aangebracht om de lippenhuid aan te spannen en te verzorgen. Met Alles over de lippen heeft Clinique een tegenhanger ontwikkeld in haar verfijnde oogverzorgingsreeks All about Oyes. Lange tijd was lipverzorging een cosmetisch stiefkind, pas in het begin van de 20e eeuw deden dermatologen onderzoek naar de gevoelige en dunne lipstructuur en ontwikkelden moderne recepten met behulp van traditionele verzorgingsmiddelen zoals honing, die al werd gebruikt door Cleopatra. De lippen zweten niet omdat ze geen talgklieren hebben en hebben dus meer vocht nodig. Bovendien hebben ze meer zenuwuiteinden dan de gezichtshuid en zijn daardoor gevoeliger voor pijn. Aangezien de lippenhuid volledig vrij is van haarfollikels, wordt hij in het bijzonder blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom zijn lipverzorgingsproducten een onmisbaar onderdeel geworden van de dermatologie en cosmetica.
Clinique Alles aan de lippen geeft om tarweproteïnen en olijfextracten. Groene thee en kola extract bevorderen de bloedsomloop van de lippen en stimuleren de regeneratie van de huid. Arganine en hyaluronzuur hebben een verstevigende en vochtbindende werking. Erika-extracten kalmeren de geïrriteerde huid van de lippen en beschermen deze tegen verdere ontstekingen. Het succes van allergievrije klinische laboratoriumcosmetica gaat terug tot de Verenigde Staten in de jaren zeventig. De trend naar het behoud van jeugdige schoonheid stelde nieuwe uitdagingen voor dermatologisch onderzoek op dat moment. Hebben Hollywood-sterren hun huid gerevolutioneerd met hightech tincturen zonder haar te beschadigen? Dr. Norman Orentreich, dermatoloog in een speciale kliniek aan de Boven-Oostkant van New York, bevestigde dit. Samen met de erfgenaam van Estée-Lauder, Leonard Lauder, richtte hij Clinique op, het eerste bedrijf voor high-end zorg en cosmetica op een constant parfumvrije en allergie geteste basis. Zijn opvolger bij Clinique Laboratoires LLC, algemeen directeur Ronald S. Lauder, heeft de driefasige systeemzorg van Clinique ontwikkeld volgens de formule: Reiniging, peeling en verzorging zijn uitgebreid tot een uitgebreid assortiment voor lippen, ogen en nagels, waaronder ook lippenverzorging.

Het design

De discrete mintgroene pompfles Clinique All about Lips lip care heeft een opgeschroefd wit doseerkopje dat de delicate lipverzorgingslotion precies in porties doseert. Een matglaskleurige dop vervolledigt de klassieke, eenvoudige verpakking, die er elegant uitziet met Clinique's zilveren C-logo en zilveren naamborden. Het Clinique label wordt ook in de mintgroene buitenverpakking gegaufreerd.

Het assortiment

Clinique All about Lips is de veelzijdige, anti-allergische en 100 procent parfumvrije lipverzorging van het high-end cosmetische label Clinique voor geïrriteerde en gestresste lippen. De gevoelige lederhuid van de lippen heeft vooral na de uitdroging door het weer een pluspunt vocht en opbeurende verzorging nodig. Clinique All About Lips Lotion voedt en verzacht lippen van alle huidtypen, zelfs gevoelige en gebarsten lipstructuren, met een egalisatieformule van tarweproteïne en olijfextract. Extracten van kola en groene thee stimuleren de regeneratie van beschadigde huid in de lippen, hyaluronzuur en arginine binden vocht en kussen het delicate bindweefsel. Fijne lijntjes en rimpels op de lippen worden verminderd en de contouren van de lippen worden strakker en gedefinieerd. Erika extracten kalmeren irritaties en hebben ontstekingsremmende effecten. Het resultaat is een super verzorgde, strelende, zachte lippen. Omdat de lippenverzorging Alles over de lippen niet vett maar mat maakt, is het de ideale basis voor een goed verzorgde Clinique make-up. Voor de behandeling en verzorging van de gevoelige huid rondom de ogen heeft Clinique de All about Eyes verzorgingslijn ontworpen, die ook geurvrij is en 100 procent is getest op allergieën. Net als de All about Lips Lotion zijn de crèmes en het serum van de All about Eyes serie elk getest op 7200 mensen, zodat zelfs op de meest gevoelige huid de bijwerkingen vrijwel zijn geëlimineerd.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.