Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het concept van Clinique Cleansing is een systematische huidverzorging die meerdere cosmetische gebruiksvoorwerpen uit één serie omvat. Dermatologen die op de hoogte zijn van alle huidprocessen en hun structuur hebben deelgenomen aan de ontwikkeling van deze modulaire huidverzorgingslijn, die in drie stappen allround huidverzorging mogelijk maakt. Bovendien zijn dermatologen zich terdege bewust van de reinigings- en verzorgingsbehoeften van de huid in verschillende levensjaren. De Clinique reinigingslijn van cosmetische producten voor vrouwen is gebaseerd op een combinatie van reinigingsproducten op basis van een zachte mix van water en plantaardige oliën en op lotions die ook zorgen voor een zachte huidschil.

Door het aanbrengen van de eerste stof worden oppervlakkige onzuiverheden en make-upresten van de huid verwijderd. Daarna volgt de zogenaamde scrub, het verwijderen van dode huidcellen, die als huidschilfers er bovenop worden afgezet. Dit proces bereidt de huid voor op de volgende toepassing, waarbij hydraterende ingrediënten worden toegepast. 3-complex van deze huidverzorgingslijn bereikt een maximaal effect van alle stoffen die het bevat. De voedings-, vocht- en energierijke stoffen dringen door een goede voorbereiding van de huid direct door in de huid en worden direct door de huidcellen opgenomen. Alle cosmetische substraten die in de juiste verzorgingsproducten worden gebruikt, kunnen worden gebruikt door vrouwen met een droge en gemengde huid en door vrouwen met een vette huid. De crème die in de laatste stap wordt gebruikt, vormt een extra barrière om de huid te helpen vocht vast te houden en vast te houden. Permanente uitdroging en voortijdige vorming van rimpels wordt zo zinvol voorkomen.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique Reiniging
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Heerlijk huidgevoel
Niet iedere peeling is hetzelfde. Bij Clinique merk je meteen hoe schoon je huid wordt gemaakt. Mijn huid ziet na het gebruik altijd glad en goed uit.
Commentaar van
Heerlijk huidgevoel
Mijn huid voelt zich als herboren aan. Super zacht en soepel. Door de peeling merk je wat zich zoal op je huid verzameld.
Commentaar van
Snelle reiniging
Dit is echt een geweldige en supersnelle reiniging. Er komt een hoop vuil van mijn huid als ik dit product gebruik. En de huid wordt ook nog super verzorgd!

Het design

De verpakkingsontwerpen van de verzorgingsproducten van Clinique Cleaning hebben een ander kleurenschema dat afwisselt tussen lila, ijsblauw en olijfgroen. Afhankelijk van de verpakte stoffen zijn handige slangen, transparante glazen potten of flessen met verstuiver of doseerpomp kenmerkend voor de productlijn. De afzonderlijke kleursegmenten zijn gerangschikt volgens de respectievelijke verzorgingsstappen en voorzien van zilveren afsluitsegmenten. Op de voorkant van de producten staat het logo van de fabrikant en een productnaam met zwarte letters. Al met al is het ontwerp nogal puristisch en modern. De flacons en potten passen goed in de hand en zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn ook praktisch en niet te groot om te reizen. De kleuren van de afzonderlijke productlijnen zijn optimaal gekozen en maken het gemakkelijker ze van elkaar te onderscheiden.

Het assortiment

De Women's Cosmetics Clinique reiniging omvat een Clinique reiniging 7 Day Scrub Cream, die een crème-gebaseerde peeling biedt en is wateroplosbaar. De Clinique Cleansing Comforting Cream Cleanser is een crème die de droge en gevoelige huid tot in de diepe poriën van de huid reinigt. Het product is eenvoudig af te wassen met water. Voor de tweede stap van huidreiniging wordt de Clinique Cleansing Exfoliant Scrub aanbevolen, die kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan huidtypen zachtjes te behandelen. Clinique Cleansing Make-up Remover is een cosmetisch product dat make-up snel van de ogen verwijdert zonder resten achter te laten en tegelijkertijd de verzorging van de tere huid rond de ogen ondersteunt. De consistentie van dit artikel is romig.

Het Clinique Cleaning Spoelmiddel voor de Oog make-up helpt om make-up voorzichtig en zo gemakkelijk mogelijk van de ogen te verwijderen. Dit product is ontworpen voor dagelijks gebruik en is daarom zeer vriendelijk voor de huid. Clinique Cleaning Spoelmiddel Schuimreiniger bevat extracten verkregen uit speciale planten en rechtstreeks in de huid gebracht met verschillende additieven. Met de reinigingscrème kunnen onzuiverheden van de huid op een betrouwbare manier worden verwijderd. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, wordt de Clinique Cleaning Take The Day Off reinigingsbalsem een olieachtige substantie die met water kan worden afgespoeld of door een papieren handdoek kan worden geabsorbeerd. De Clinique Cleansing Take The Day Off reinigingsmelk is een cosmetisch product dat in water oplosbaar is en speciaal is ontwikkeld voor de eisen van een droge huid. De Clinique reiniging te nemen de dag uit make-up verwijderen voor vocht, wimpers