Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Dag na dag wordt de huid blootgesteld aan vele ladingen, waarvan sommige onzichtbaar, die de Clinique City Block Purifying reinigingsserie op het punt staat te bestrijden. Schadelijke milieueffecten zijn vaak een probleem, niet alleen voor de natuur, maar ook voor het eigen lichaam. Natuurlijk hoort daarbij ook het welzijn van de huid. Deze kunnen gevoelig reageren op hoge niveaus van fijn stof, vuil, toxines of andere milieustoffen. Verstopte poriën, irritaties, droogtegevoelens, roodheid, onzuiverheden en nog veel meer kunnen dan de huid negatief beïnvloeden. De huid voelt slapper aan, verliest elasticiteit en de teint kan snel bleek en gespannen aanvoelen. Daarom is het des te belangrijker om de natuurlijke herstel- en beschermingsmechanismen van de huid te ondersteunen en haar altijd van alle afzettingen te bevrijden.

De Klinique City Block zuiverende Houtskoolreinigingsgel bevat bamboe actieve kool van natuurlijke oorsprong. Het fungeert als een echte vuilmagneet en helpt om al het vuil en nog fijnere deeltjes te binden en dus grondig af te wassen. De poriën worden grondig gereinigd en de teint kan opklaren. Het is een soort ontgiftingseffect voor de huid dat haar bevrijdt van de stress van de dagelijkse stress. Het is een 2-in-1 product dat gebruikt kan worden als masker of direct als peeling, indien nodig.

Ook hier is de zwarte diamant, de bamboe actieve kool, het hart van de actieve formule. Het wordt aangevuld met wit porselein klei, genaamd kaolien. Het heeft gladmakende en raffinage-eigenschappen. Een extract van Laminaria Saccharina, de bruine alg, helpt de productie van olie te reguleren. Op deze manier kunnen verstopte poriën en mee-eters worden verminderd. Een regelmatige peeling verwijdert dood roos en brengt een frisser uitziende teint naar boven. Beide producten zijn goed te combineren met regelmatige verzorging en dus volledig aan te passen aan uw eigen huidtype. Natuurlijk zijn alle Clinique producten volledig allergie getest en geurvrij.

Het design

De Clinique City Block reinigingslijn heeft een tamelijk donker ontwerp dat past bij de actieve kool. Een ijsblauw doet dienst als kleurcontrast en wijst tegelijkertijd op het verfrissende karakter van de producten. Voor de ideale toepassing worden zowel de wasgel als de peeling in tubes verpakt. Ze kunnen op het deksel worden bewaard en het product is altijd gemakkelijk te verwijderen. De plastic buizen zijn robuust en, indien nodig, gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen direct onder de douche of gemakkelijk aan de rand van de wastafel worden gebruikt. Ze kunnen zelfs zonder aarzelen vervoerd worden tijdens het reizen of naar de sportschool en dergelijke.

Het assortiment

De dagelijkse milieu-invloeden stellen de huid ook voor een grote uitdaging, waarbij het de Clinique City Block reinigingsserie ondersteunt. Luchtverontreiniging, vrije radicalen, vuil en andere schadelijke toxines en deeltjes kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van de huid. Enerzijds kunnen ze zich ophopen op het oppervlak, poriën verstoppen en onzuiverheden bevorderen. Maar ze kunnen ook de natuurlijke beschermingsfuncties en reparatiemechanismen op lange termijn verstoren. Dit kan leiden tot verlies van elasticiteit en veerkracht. Over het algemeen kan de huid er ook lichter en moe uitzien. De Clinique City Block Reinigingsgel voor houtskool is ontwikkeld om het een nieuwe glans te geven. Het is geschikt voor dagelijkse reiniging, want het is net zo effectief, maar ook mild en goed te verdragen.

Bamboe actieve kool is een natuurlijk actief ingrediënt dat vuil en onzuiverheden aantrekt, zoals een magneet. Verstopte poriën kunnen weer ademen en de huid wordt bevrijd van afzettingen. Na het verwijderen van de make-up wordt een kleine hoeveelheid gebruikt als een normale wasgel. Het is een detoxkuur voor de huid, die dan de nieuwe dag weer versterkt kan beginnen. De bamboe actieve kool wordt gecombineerd met kaolien, de witte porseleinen aarde. Beide helpen de huid ontgiften en reguleren de olieproductie. Extracten van bruine algen hebben ook een regulerende werking.

Het product kan worden gebruikt als gezichtsmasker met een contacttijd van ongeveer vijf minuten. De iets ruwere textuur is ook ideaal voor een zachte peeling. Dit verwijdert dode huidschilfers en andere afzettingen. Afhankelijk van het huidtype moet het één tot twee keer per week worden gebruikt. De Clinique City Block Purifying Charcoal Claymask Scrub is ideaal voor mensen die in de stad wonen of merken dat de huid negatief reageert op het milieu. De effecten die omgevingsfactoren kunnen hebben, worden vaak onderschat. Klinische producten zijn ook geschikt voor meer gevoelige huidtypen, omdat ze dermatologisch en op allergieën getest zijn. Ze zijn ook vrij van parfum voor een betere tolerantie.

De commerciële

Het juiste gebruik van Clinique City Block Purifying .

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.