Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Intensieve verzorging voor de geïrriteerde huid

Snelle hulp voor een geïrriteerde huid die uit balans is: dat is wat de rijke allround Clinique crème Comfort On Call biedt. Het verzorgt niet alleen de van nature gevoelige huid, maar ontvouwt ook zijn weldadige werking wanneer de huid bijzonder gevoelig is voor invloeden van buitenaf of aanhoudende stress. Weersomstandigheden zoals extreme koude, wind of intens zonlicht en omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling kunnen zeer schadelijk zijn voor de huid. Bovendien zijn er temperatuurschommelingen tussen ijskoude en droge verwarmingslucht, die de natuurlijke beschermingsmechanismen afvoeren. De huid reageert met roodheid, droogte en ruwe, schilferige plekken. Een onaangenaam gevoel van spanning verspreidt zich. Men wenst vaak een beschermende vacht die de huid kan beschermen tegen invloeden van buitenaf in dergelijke situaties.

De verzorging van een bijzonder gevoelige huid is de specialiteit van het cosmeticabedrijfClinique . Samen met wetenschappers en dermatologen ontwikkelt zij milde, hoogwaardige verzorgingsproducten die ook goed verdragen worden door een geïrriteerde huid en die het uiterlijk van de huid kunnen verbeteren. Met de verzorgingscrème Comfort on Call is een verzachtende, intensief hydraterende crème Clinique ontwikkeld voor de zeer droge en droge huid. De pantentierten Enviro Kalmeert de complexe, exclusieve werkstof, beschermt Clinique Comfort on Call de huid tegen irriterende stoffen uit de omgeving door de effecten van de stresserende invloeden te verzachten. Dit maakt de huid weerbaarder en evenwichtiger. Roodheid en ruwe plekken verdwijnen. Het gevoel van spanning neemt af en de huid is zacht en elastisch.

De rijke crème is zeer geschikt voor de rijpere huid, die intensieve hydraterende verzorging en stabiliserende voedingsstoffen nodig heeft. Omdat het de geïrriteerde en allergische huid kalmeert en een dermatologisch bewezen beschermende werking heeft, is het Clinique Comfort on Call ook een effectieve, verfrissende verzorgingscrème voor de veeleisende jonge huid. Hoewel de crème zeer rijk is aan actieve ingrediënten en er aanvankelijk dik en stevig uitziet in zijn consistentie, is de crème gemakkelijk over de huid aan te brengen en wordt ze snel opgenomen. Door het hoge gehalte aan vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur en ceramiden voelt het na het aanbrengen licht en fris aan.

In gewoon wit

De crème zit in het typische effen crème Clinique doosje met zilveren deksel en het Clinique opschrift op de voorkant. De kleur van de verpakking maakt het eenvoudig om de Clinique crèmes toe te wijzen aan de afzonderlijke series. Clinique Comfort on Call De witte plastic smeltkroes maakt de crèmes bijzonder. De kleur heeft een klinisch en neutraal effect, wat al aangeeft dat er veel vraag is naar de effectiviteit van de crème op een geïrriteerde, beschadigde huid. Tegelijkertijd zorgt het voor helderheid en neutraliteit, omdat de crème geen kunstmatige kleur- of geurstoffen bevat. Dat het goed wordt verdragen, zelfs door mensen met een allergie, werd bevestigd in dermatologische tests. De kleur en het design van de verpakking maken dat de verzorgingscrème er als een medisch product uitziet en onderstrepen de hoge eisen die aan de effectiviteit van het product worden gesteld. Fans van cosmetische producten Clinique kunnen de crème gemakkelijk herkennen aan de verpakking met de typische kenmerken en het tegelijkertijd toewijzen aan een segment van speciale zorg voor speciale behoeften.

Als intensieve verzorging 's nachts of als basis voor make-up

Omdat Clinique Comfort On Call de huid kalmeert, hydrateert en beschermt, kan het op verschillende manieren worden gebruikt. Als beschermende verzorgingscrème bij weer en wind versterkt Clinique Comfort On Call de beschermende barrière van de huid en heeft het een milde ontstekingsremmende werking. De huid wordt voorzien van intensief en langdurig vocht. Waardevolle natuurlijke oliën en essentiële vetzuren versterken hun natuurlijke beschermende functie. De crème heeft een aangenaam verfrissende werking en verlicht het gevoel van spanning, zodat de huid zacht en soepel wordt. Hoewel de crème zeer rijk is, wordt het goed verdragen, zelfs als de huid gevoelig is voor onzuiverheden. Het wordt licht op de huid en absorbeert onmiddellijk. Dit maakt Comfort On Call tot een goede make-up basis.

Comfort On Call wordt toegepast als nachtcrème en kalmeert Clinique de huid en heeft een regenererende werking. De vochtbalans wordt aangevuld zodat de huid er 's morgens ontspannen en voller uitziet. Olijfolie en karitéboter voeden en helpen de huid om vocht vast te houden. Roodheid en ruwe plekken verdwijnen. Ook als de huid niet geïrriteerd of gevoelig is, is Clinique Comfort On Call zeer geschikt voor de regelmatige verzorging van de rijpere huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf en rimpels veroorzaakt door droogte.

Voor elk huidtype kan Clinique Comfort On Call tussendoor worden gebruikt om de gestresste huid te helpen herstellen. Naast de dagelijkse verzorging kan het de weerstand van de huid tegen kou, droogte of hoge niveaus van schadelijke stoffen verhogen door de natuurlijke barrière te versterken. Stress en een ongezonde levensstijl kunnen ook de huid belasten. Clinique Comfort On Call compenseert de stressgerelateerde droogte en helpt de huid beter om te gaan met de gevolgen van een onevenwichtige voeding. Wanneer de huid extra verzorging en vocht nodig heeft, werkt Clinique Comfort On Call op natuurlijke wijze, mild en zonder de huid te belasten. De natuurlijke balans wordt hersteld, de huid ziet er fris en stralend uit en krijgt nieuwe elasticiteit.