Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De rijke all-round crème Clinique Comfort On Call biedt snelle hulp voor de geïrriteerde huid die uit balans is. Het verzorgt niet alleen de van nature gevoelige huid, maar ontwikkelt ook zijn heilzame werking wanneer de huid in het bijzonder wordt beïnvloed door invloeden van buitenaf of langdurige stress. Weersomstandigheden zoals extreme kou, wind of fel zonlicht en omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling kunnen aanzienlijke schade aan de huid veroorzaken. Bovendien zijn er temperatuurschommelingen tussen ijskoude en droge verwarmingslucht, die de natuurlijke beschermingsmechanismen afvoeren. De huid reageert met roodheid, droogte en ruwe, schubachtige gebieden. Er verspreidt zich een onaangenaam gevoel van spanning. Men wil vaak een beschermende vacht die de huid kan beschermen tegen milieu-invloeden in dergelijke situaties. De verzorging van de bijzonder gevoelige huid is de specialiteit van het cosmeticabedrijf Clinique. Samen met wetenschappers en dermatologen ontwikkelt het milde, hoogwaardige verzorgingsproducten die ook goed verdragen worden door de geïrriteerde huid en die het uiterlijk van de huid kunnen verbeteren. Met Comfort on Call heeft Clinique een verzachtende, intens hydraterende crème ontwikkeld voor de zeer droge en droge huid. Met het Enviro-Soothe-Complex, een exclusieve werkzame stof waarvoor octrooi is aangevraagd, beschermt Clinique Comfort on Call de huid tegen irriterende stoffen uit het milieu door de effecten van de schadelijke invloeden te verzachten. Dit maakt de huid resistenter en gebalanceerd. Roodheid en ruwe plekken verdwijnen. Het gevoel van spanning neemt af en de huid is zacht en elastisch. Deze rijke crème is zeer geschikt voor de rijpere huid die behoefte heeft aan stabiliserende voedingsstoffen en intensieve hydraterende verzorging. Omdat het de geïrriteerde en allergische huid kalmeert en een dermatologisch bewezen beschermend effect heeft, is Clinique Comfort on Call ook een effectieve, verfrissende verzorgingscrème voor de veeleisende jonge huid. Hoewel de crème zeer rijk is aan actieve ingrediënten en aanvankelijk dik en stevig van consistentie lijkt, kan hij gemakkelijk op de huid worden aangebracht en wordt hij snel geabsorbeerd. Het hoge gehalte aan vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur en ceramiden zorgt ervoor dat het na het aanbrengen licht en fris aanvoelt.

Het design

De crème is in het typische eenvoudige Clinique crème tin met een zilverkleurig deksel en het Clinique logo op de voorkant. De kleur van de verpakking maakt het gemakkelijk om Clinique crèmes toe te wijzen aan individuele series. Clinique Comfort on Call neemt hier een bijzondere positie in dankzij de witte plastic filterkroes. De kleur heeft een klinisch en neutraal effect, wat al aangeeft dat er hoge eisen worden gesteld aan de effectiviteit van de crème bij geïrriteerde, beschadigde huid. Tegelijkertijd zorgt het voor helderheid en neutraliteit, omdat de crème geen kunstmatige kleuren en geuren bevat. Dat het zelfs door allergiepatiënten goed wordt verdragen werd bevestigd in dermatologische tests. Door de kleur en het design van de verpakking ziet de verzorgingscrème eruit als een medisch product en onderstreept daarmee de hoge eisen die aan de effectiviteit worden gesteld. Ventilatoren van cosmetische producten van Clinique kunnen de crème gemakkelijk herkennen aan de verpakking met zijn typische kenmerken en de crème tegelijkertijd toewijzen aan een speciaal verzorgingssegment voor speciale behoeften.

Het assortiment

Omdat Clinique Comfort On Call de huid kalmeert, hydrateert en beschermt, kan het op vele manieren worden gebruikt. Als beschermende verzorgingscrème bij wind en weer versterkt Clinique Comfort On Call de beschermende barrière van de huid en heeft een licht ontstekingsremmend effect. De huid wordt geleverd met intensief en langdurig vocht. Waardevolle natuurlijke oliën en essentiële vetzuren versterken hen in hun natuurlijke beschermende functie. De crème heeft een aangenaam verfrissend effect en verlicht het gevoel van spanning, zodat de huid zacht en soepel wordt. Hoewel de crème zeer rijk is, wordt hij goed verdragen, zelfs als de huid gevoelig is voor onzuiverheden. Het wordt licht op de huid en wordt onmiddellijk geabsorbeerd. Hierdoor is Comfort On Call een goede make-up basis. Aanbrengen als nachtcrème, Clinique Comfort On Call kalmeert de huid en heeft een regenererend effect. De vochtopslag is gevuld zodat de huid er 's morgens ontspannen en stevig uitziet. Olijfolie en sheaboter zorgen voor extra verzorging en helpen de huid vocht vast te houden. Roodheid en ruwe plekken verdwijnen. Zelfs als de huid niet geïrriteerd of gevoelig is, is Clinique Comfort On Call geschikt voor regelmatige verzorging van de rijpere huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf en rimpels veroorzaakt door droogte. Voor alle huidtypen kan Clinique Comfort On Call tussendoor worden gebruikt om de gestresste huid waar nodig te regenereren. Naast dagelijkse verzorging kan het de weerstand van de huid tegen koude, droogte of hoge niveaus van schadelijke stoffen verhogen door het versterken van de natuurlijke barrière. Stress en een ongezonde levensstijl kunnen de huid ook stress bezorgen. Clinique Comfort On Call compenseert stressgerelateerde droogheid en helpt de huid beter om te gaan met de gevolgen van een onevenwichtige voeding. Wanneer de huid extra verzorging en vocht nodig heeft, ziet Clinique Comfort On Call er natuurlijk, mild en zonder de huid te belasten uit. Het natuurlijke evenwicht wordt hersteld, de huid ziet er fris, stralend en krijgt een nieuwe elasticiteit.