Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Clinique Continuous Coverage Foundation is een speciaal product voor iedereen die op zoek is naar een zeer hoog dekvermogen. Het is een intensieve, zeer goed bedekkende make-up die kan worden gebruikt als concealer of voor het hele gezicht. Het helpt zelfs bij het verbergen van oneffen kleuren zoals roodheid, zonnevlekken en meer. Zelfs littekens kunnen betrouwbaar worden afgedekt, zodat de teint er perfect uitziet. Het is een vloeibare textuur die opgebracht kan worden met een make-up borstel of desgewenst met een spons of vingers. Op deze manier kunnen de overgangen perfect worden gemengd en lijkt het resultaat ondanks de ondoorschijnendheid natuurlijker. Vanuit het midden van het gezicht kan de make-up met lichte, korte bewegingen naar buiten worden aangebracht.

De overgangen naar de hals of de oren moeten ook goed geblindeerd zijn. Een andere mogelijkheid is dat de Clinique Continuous Cover alleen op probleemgebieden kan worden geabberd om deze te compenseren. Op deze manier kan ook de dekkracht op bepaalde punten worden versterkt. Dit kan een voordeel zijn bij huidproblemen zoals couperose, acnelittekens of iets dergelijks. In het algemeen is de Clinique huidtype profielformule bedoeld voor huidtype 1 en 2. Deze omvatten een zeer droge tot droge en een droge tot gemengde huid.

Het kleurenschema is ook zeer breed en past bij andere make-upproducten van Clinique. Dit maakt de Nuance bijzonder gemakkelijk aan te passen en te combineren met andere foundations, poeders en meer waar nodig. Wanneer de Clinique Continuous Coverage alleen gedragen wordt, biedt deze ook lichte bescherming tegen de zon met SPF 15. De praktische tube is ook ideaal voor onderweg gebruik als u uw teint wilt verfrissen. Zoals alle Clinique producten is deze foundation 100% parfumvrij. Het is ook getest op allergieën en wordt goed verdragen. Dit is een groot voordeel, vooral voor de gevoelige huid die al gevoelig is voor problemen zoals roodheid of onzuiverheden.

Het design

De Clinique Continuous Coverage is volledig in de Clinique stijl. Dit geldt zowel voor de delicate mintgroene kleur als voor de accenten in glanzend zilver. De vloeibare fundering is verpakt in een buis en kan gemakkelijk worden opgeslagen op het zilverkleurige deksel. Het Clinique logo, omkaderd door twee lijnen, is over de buis te lezen. De volledige productnaam wordt eronder afgedrukt. Aangezien Clinique Continuous Coverage ook kan worden gebruikt als camouflagestift voor kleinere huidgebieden, is de smalle opening ideaal. De kartonnen buitenverpakking toont het bekende Clinique patroon in delicate pasteltinten. Hier vindt u ook het exacte kleurnummer met de naam van de nuance.

Het assortiment

Betrouwbare, zeer hoge dekking is beschikbaar met de Clinique Continuous Coverage Foundation. Dit speciale product is ook ideaal voor het verbergen van roodheid, littekens of andere onregelmatigheden. De vloeibare textuur is gemakkelijk te mengen. Daarom kan het ook gebruikt worden als make-up voor het hele gezicht. Als alternatief kunnen alleen de probleemgebieden worden bestreken. Het heeft ook een lichte SPF 15 lichtbescherming, die pigmentvlekken, littekens e.d. bovendien helpt beschermen tegen UV-straling en dus tegen verduistering. Er zijn verschillende tinten om uit te kiezen, die overeenkomen met het algemene kleurenconcept van Clinique Kosmetik. Dit maakt het gemakkelijk om andere make-up en maskeerproducten in dezelfde kleur te combineren.

De lichtste tint is Clinique Continuous Coverage Make-up SPF 15 07 Ivoorlicht. Het is een zeer licht, lichtroze beige voor een bleke teint. Continue dekking Make-up SPF 15 08 Creamy Glow is iets geler. Continuous Coverage Makeup SPF 15 01 Porcelain Glow is voor lichte tot medium huidtinten en heeft ook roze ondertonen. Ondanks het kleurnummer is Continuous Coverage Makeup SPF 15 02 Natural Honey Glow beduidend donkerder en geschikt voor medium tot gebruinde huidtinten. Zoals de naam al zegt, is het een tamelijk warme, iets goudkleurige honingtint. De kleur kan een beetje worden losgemaakt, vooral als bekledingscrème. Als een nuance niet 100 procent past, kan een foundation of poeder het nog beter maken. De praktische buisvorm vergemakkelijkt het doseren, zowel voor grotere oppervlakken als voor het verbergen van vlekken op geselecteerde punten.

Het robuuste plastic kan ook zonder aarzelen worden meegenomen om uw make-up op te frissen op de weg of op reis. Continuous Coverage make-up is geschikt voor de zeer droge, droge, normale en gemengde huid. Het is vrij van geteste parfum en allergie. Daarom wordt het goed verdragen, zelfs door gevoelige huidtypes. Voor de perfecte toepassing een make-up borstel of direct de vingers, die ideaal zijn om natuurlijke overgangen te creëren en fineer de fundering.