Meer informatie:

Het concept

Om je ogen er het beste uit te laten zien, heb je een hoogwaardige en betrouwbare mascara nodig. De producten van de Clinique High Impact Curling Mascara serie worden gekenmerkt door een zachte en langdurige textuur. Het omhult de wimpers volledig en beschermt ze tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De mascara geeft de wimpers ook meer krulling, elasticiteit en volume. Bovendien wordt een 24-uurs stop bereikt, die ook bij slecht weer intact blijft. De uitstekende opaciteit zorgt voor een ongeëvenaarde glans en kleurintensiteit.
Clinique High Impact Curling Mascara zorgt voor een zijdezachte, dichte en lange afwerking. Voor een perfecte look zorgt de mascara van Clinique voor een swing-fixing effect, waardoor de wimpers perfect kunnen worden gescheiden en gevormd. Dankzij het meegeleverde borsteltje kunnen de wimpers nauwkeurig worden gedefinieerd en gevormd. Bij de kleurvarianten 01 Zwart en 02 Zwart/Bruin kan de mascara van Clinique optimaal worden aangepast aan de haarkleur en huidskleur. De fijne textuur versterkt en verzorgt de wimpers met plantaardige actieve ingrediënten en stimuleert hun groei. Zo kunt u zich verheugen op lange, goed verzorgde, gezonde en soepele wimpers.
Alle producten van de Clinique High Impact Curling Mascara serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn ook geschikt voor de gevoelige huid en allergiepatiënten. De toepassing is flexibel en eenvoudig. De mascara wordt van de wortels tot aan de punten in lichte golvingen aangebracht. Voor het fixeren van de krul hoeft u alleen maar de bovenste wimpers omhoog te drukken. Voor het verwijderen van de make-up is een in warm water gedrenkt wattenstaafje voldoende. Als u de wimpers tijdens de oogmake-up iets bijzonders wilt geven, moet u nu de producten uit de Clinique High Impact Curling Mascara care serie gebruiken.

Het design

De producten van de Clinique High Impact Curling Mascara serie leveren een ideale bijdrage aan moderne oogmake-up in perfectie. Deze Clinique mascara heeft een aangename textuur die met steun en dekking scoort. De mascara geeft de wimpers glans, volheid, volume en soepelheid. Voor fascinerende effecten worden swing en elasticiteit toegevoegd. Ook het verpakkingsontwerp van de mascara van Clinique is zeer succesvol geweest. De mascara is verkrijgbaar in een slanke zilveren kast met zwart opschrift. Met de in de dop geïntegreerde borstel kan de inkt nauwkeurig worden gedoseerd en kunnen de wimpers naar wens worden gedefinieerd en gescheiden. Na gebruik is het deksel met de dop goed en schoon gesloten. Het compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat de Clinique mascara comfortabel in elke handtas past en de juiste keuze is wanneer u onderweg bent. De producten van de Clinique High Impact Curling Mascara serie zijn te herkennen aan de zilverkleurige hoes en het Clinique logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar iets speciaals voor oogmake-up, is er geen weg rond de producten uit de Clinique High Impact Curling Mascara serie. Deze Clinique mascara heeft een zachte en aangename textuur. Het bedekt de wimpers zonder ze te laten druppelen, afbrokkelen of kleven. De wimpers worden lange tijd beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. De mascara bereikt ook een fascinerend dek- en houdvermogen, zodat ook bij slecht weer glans en kleurintensiteit niet verloren gaan. De wimpers blijven de hele dag in perfecte conditie. Dankzij de in de dop geïntegreerde borstel kunnen de wimpers naar wens worden gescheiden en gedefinieerd. De plantaardige ingrediënten van Clinique High Impact Curling Mascara verbeteren ook de vorm en de structuur van de wimpers.
Na een korte aanbrengperiode worden ze aanzienlijk sterker, resistenter en langer. Volume, volheid en aandrijving zijn aanzienlijk geoptimaliseerd. Ook de kleurvormgeving is indrukwekkend. De intensieve kleuren staan voor glans, frisheid en natuurlijkheid. Met de kleurvarianten 01 Zwart en 02 Zwart/Bruin kunt u de wimpers perfect afstemmen op uw eigen haarkleur. Over het geheel genomen zorgt de High Impact Curling Mascara van Clinique voor een gladde, kleurrijke en levendige afwerking. De dermatologisch en oogheelkundig geteste mascara is huidvriendelijk en geschikt voor allergiepatiënten.
Ook de eenvoudige en flexibele toepassing is overtuigend. Voor een perfecte dosering en voor de gewenste definitie van de wimpers is een fijn penseel meegeleverd. Het zorgt ervoor dat de mascara van de wortels tot aan de puntjes zuiver en precies kan worden aangebracht. Bovendien kunnen de wimpers precies worden gescheiden en gedefinieerd. Ontdek de producten uit het Clinique High Impact Curling Mascara-gamma voor meer volume, volheid en rijplezier. Met hen slaagt een fascinerende oogmake-up.