Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Ook een goede keuze voor de gevoelige huid

Voor mensen met een gevoelige huid en allergieën is Clinique een belangrijk label op het gebied van verzorgings- en decoratieve cosmetica. Omdat alle producten op allergieën getest zijn en vrij van geuren. Heel vaak reageert de huid op sterke parfums, die ook afkomstig kunnen zijn van etherische oliën. De huid onthoudt zich er dus volledig Clinique van, zodat de huid niet onnodig geïrriteerd raakt. Bovendien vertrouwt het etiket op verschillende formuleringen om elk huidtype echt tot zijn recht te laten komen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Clinique intensief onderzoek, waarbij een grote verscheidenheid aan deskundigen samenwerkt. Met name de expertise van de geraadpleegde dermatologen is Clinique zeer belangrijk, omdat de compatibiliteit van hun producten van het grootste belang is. Naast lichaamsverzorging produceert het merk haarverzorging, geuren, decoratieve cosmetica, antiverouderingsproducten en zonnebescherming. Mannen vinden ook hun eigen lijn, dus je kunt zeggen dat Clinique één label voor iedereen is.

Clinique is het prestigemerk van het bekende Estée Lauder label en werd in 1967 ontwikkeld in samenwerking met de beroemde dermatoloog Norman Orentreich. Kenmerkend voor het merk was dat de verkoopsters allemaal een witte laboratoriumjas droegen om het spreekwoordelijke schone imago van het merk te versterken. In Duitsland moest de naam na de marktintroductie in 1972 tijdelijk worden veranderd in Linique, omdat de mededingingsorganisatie zich zorgen maakte. De naam suggereert de klant dat het om geneesmiddelen gaat. Het succes breidde zich al snel uit van New York naar Europa en Azië. Ondertussen grijpen steeds meer mensen naar de producten, Clinique omdat de lijst met twijfelachtige ingrediënten steeds langer wordt.

Daarom is het niet alleen voor mensen met een allergie een goede keuzeClinique High Impact Lash Elevating Mascara . Dragers van contactlenzen en vrouwen met gevoelige ogen waarderen in het bijzonder de milde formuleringen van mascara. Speciale polymeren vormen de wimpers en geven ze een grote swing. Daarnaast zijn Clinique High Impact Lash Elevating Mascara er nog tal van andere mascara's, die verantwoordelijk zijn voor een ander uiterlijk.

Zilveren kronen de mascara

Het Clinique High Impact Lash Elevating Mascara presenteert zich in het typische ontwerp van Clinique . De zwarte buis is zeer slank en eenvoudig. De look wordt versterkt door een zilverkleurige sluiting en zilverdruk. De kartonnen doos is daarentegen wit en bedrukt met delicate pasteltinten in roze, mint en geel. Het delicate bloempatroon ondersteunt de gewenste natuurlijkheid van de producten. Op de kartonnen doos Clinique High Impact Lash Elevating Mascara vindt u informatie over ingrediënten, vulhoeveelheid en kleuraanduiding. De koker is zeer smal en past in elke handtas. De relatief korte, compacte borstel met een licht conische vorm is nu een klassieker. Bijna elke gebruiker kan met dit formulier omgaan.

Volume en krul voor uw wimpers

Het is een ideale Clinique High Impact Lash Elevating Mascara aanvulling op de mascara-familie van het label. Het product is bedoeld voor alle vrouwen die meer wimpers willen voor hun wimpers. Het roept Clinique High Impact Lash Elevating Mascara een natuurlijke uitstraling op die intens en verleidelijk is. De wimpers krijgen meer volume, worden verlengd en individueel perfect verpakt. De formulering belooft dat elke wimper individueel wordt gevangen en dat er niets aan elkaar blijft plakken. De speciale polymeren tillen de wimpers op en tillen ze naar boven. Zo krijgen de wimpers een mooie schommeling volledig zonder wimper tang. Dankzij de ultralichte formulering zijn de wimpers niet verzwaard en zien ze er dus niet kunstmatig uit.

De gebruikers prijzen vooral het praktische borsteltje, dat het mogelijk maakt om de make-up precies op de wimpers in de binnenste ooghoek aan te brengen. Omdat het borsteltje vrij slank is, kunnen de onderste wimpers ook heel goed mascara zijn. Zelfs beginners kunnen er goed mee overweg. Met slechts één laag is het liftend effect zichtbaar en kan de gebruiker zelf bepalen of een tweede laag nodig is om het zicht te intensiveren. Zelfs met een tweede laag blijven de wimpers mooi soepel en verharden ze niet door de polymeren. Ook hier is klonteren en lijmen geen optie.

Ook de duurzaamheid maakt een enorme indruk. Hoewel het Clinique High Impact Lash Elevating Mascara niet waterdicht is, brokkelt het niet af en laat het geen onaantrekkelijke sporen achter op het ooglid. Het gevreesde panda-effect komt bij deze mascara niet voor. Bovendien is de inkt zeer veegvast en vergeet zelfs onbedoelde grepen in het ooggebied. De lange houdbaarheid die door dit product wordt Clinique beloofd kan echt worden aangetoond. Als het 's morgens wordt aangebracht, zijn er zelfs in de late avond nauwelijks tekenen van slijtage te zien. Het momentum is niet verminderd en de wimpers zijn zeer glad na het verwijderen van de make-up met de olie die ze bevatten. Mamey Sapote, een Mexicaanse bes, wordt gebruikt voor de formulering. De vitaminen geven de wimpers een zijdeachtige elasticiteit en weerstand.