Meer informatie:

Het concept

Voor een gladde en onberispelijke huid heeft u een effectieve en zachte concealer nodig. De producten van de Clinique Line Smoothing Concealer serie combineren rijke bedekkende crèmes die de huid voeden met hun vloeibare textuur en langdurige bescherming bieden. Rimpels, lijntjes en oneffenheden worden onmiddellijk merkbaar verminderd met een uitstekend anti-verouderings effect. Probleemgebieden zoals de oogzone zijn ook fris en vlekkeloos vormgegeven. Het resultaat is een gladde, stralende, gelijkmatige en natuurlijke afwerking. Bovendien gebruikt de Clinique Line Smoothing Concealer lichtreflecterende deeltjes om het gezicht en de ogen te herontwerpen en te laten glanzen.

De huid wordt geregenereerd met plantaardige actieve ingrediënten en krijgt een jeugdige teint. Antioxidanten worden gebruikt om huidverouderingsprocessen tegen te gaan en de natuurlijke regeneratie van de huid te bevorderen. Onzuiverheden, huidirritaties en donkere kringen worden snel geëlimineerd dankzij een sterk dekkend vermogen. De Clinique concealer is eenvoudig en flexibel in gebruik. Het druipt niet uit en kan zeer nauwkeurig worden aangebracht met de meegeleverde applicator. Alle huidgebieden kunnen variabel worden ontworpen. Alle producten uit de Clinique Line Smoothing Concealer serie zijn dermatologisch getest en hebben bewezen uiterst zacht te zijn voor de huid.

Ze doen zonder parfum, olie, sulfaat en parabenen. Bovendien zijn de concealers uit deze serie geschikt voor allergiepatiënten. Deze zachte crème kan worden gebruikt op alle huidtypen en bereikt de beste resultaten op een normale huid, een gemengde huid en een gevoelige huid. De Concealer van Clinique is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke kleuren 02 Light en 03 Redelijk Fair. Ook u kunt vertrouwen op de producten uit de Clinique Line Smoothing Concealer serie voor huidverzorging en make-up voorbereiding.

Het design

De Clinique Line Smoothing Concealer serie behaalt uitstekende resultaten in huidverzorging en make-up voorbereiding. Oneffenheden, huidirritaties, lijntjes en rimpels worden merkbaar verminderd. Het resultaat is een egale, stralende en gladde teint. Kruiden actieve ingrediënten en antioxidanten bereiken een uitstekende anti-aging effect. Daarnaast heeft de serie een succesvol verpakkingsontwerp te bieden. De concealer is verkrijgbaar in de vorm van een langwerpig bruin potlood.

De geïntegreerde borstel voor het aanbrengen kan eruit getrokken worden. Het maakt nauwkeurig doseren en aanbrengen mogelijk. Na gebruik wordt de pen met de zilverkleurige dop stevig en schoon afgesloten. De Concealer van Clinique is bijzonder compact, zodat hij in elke zak past en zich ook op de weg en onderweg bewijst. De producten van de Clinique Line Smoothing Concealer serie zijn te herkennen aan de slanke bruine pen en het Clinique logo.

Het assortiment

Om de make-up optimaal voor te bereiden, moet je zorgen voor een gladde, egale en soepele huid. Dit werkt het beste met de covercrèmes uit de Clinique Line Smoothing Concealer-serie. Het is een liquid concealer die noch druppelt, noch uitstrijkt. Met de speciale applicator kan deze eenvoudig en flexibel worden aangebracht. De zachte textuur beschermt de huid tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Kruiden actieve ingrediënten en antioxidanten initiëren de regeneratie van de huid en zorgen voor een gladde, egale en frisse teint. Het resultaat is een natuurlijke afwerking.

Oneffenheden, huidirritaties, rimpels en lijntjes worden na een korte verwerkingstijd aanzienlijk verminderd. Het sterke dekkend vermogen elimineert ook alle ongelijkheden in vorm en kleur. Ook de gevoelige oogcontour is hervormd en optimaal voorbereid voor de make-up. De concealer van Clinique bestrijdt zo specifiek huidverouderingsprocessen en behoudt een jeugdige en soepele huiduitstraling. Een bijzonder aspect van Clinique Line Smoothing Concealer is het gebruik van lichtreflecterende deeltjes die zorgen voor een natuurlijke en frisse gloed. De serie is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Nuance 02 Licht is ontworpen voor een lichte huid.

Het biedt een sterk dekkend vermogen en past zich optimaal aan uw eigen huidtype aan. 03 Redelijk Eerlijk is geschikt voor een medium of donker huidtype. Het voedt, verfrist en verfrist de huid. Alle producten uit de serie concealers van Clinique zijn dermatologisch getest. Ze zijn niet alleen huidvriendelijk, maar ook geschikt voor allergiepatiënten. De concealer van Clinique is voor elk huidtype de juiste keuze. Het behaalt de beste resultaten op een normale huid, een gevoelige huid en een gecombineerde huid. Ook u kunt vertrouwen op de innovatieve concealer uit de Clinique Line Smoothing Concealer serie voor huidverzorging en make-up voorbereiding.