Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Lippen als uit een snoepdoosje

Clinique kan nu schitteren met een nieuwe reeks lipsticks die uw lippen een delicate glans en elegant volume geven. Met de Clinique Pop Glaze lippenstift wordt een zachte verzorging van de lippen gecombineerd met langdurige, heldere kleuren. Zo Clinique is hij erin geslaagd om het beste van beide werelden te combineren in één lippenstift! Door de rijke verzorgingsformule kunnen de Clinique Pop Glaze creaties ook overtuigen met broze lippen! De Clinique Pop Glaze lipsticks zijn geïnspireerd op de kleurrijke wereld van snoepjes, die je lippen laten stralen in frisse, zoet glanzende kleuren. De lichte textuur belooft het hoogste draagcomfort bij volledige kleurontwikkeling. U kunt beslissen of u de lippenstift discreter wilt aanbrengen om een zacht, licht glinsterend resultaat te bereiken, of dat u wilt scoren met sterke kleuren! Het assortiment vestigt vakkundig de aandacht op felle zoete kleuren en varieert van helder rood tot een zachtere, suikerachtige lila. Het kleurenpalet is Clinique volledig gebaseerd op sterke kleuren met een subtiele glans. Om ervoor te zorgen dat u de hele dag lang kunt glanzen, is er Clinique een primer geïntegreerd die de zoete kleuren urenlang op uw lippen laat schijnen na het aanbrengen.

De lichte glans maakt de lippen voller en sensueler en geeft je gezicht een frisse uitstraling. De verwennende textuur is gemakkelijk aan te brengen op de lippen en voorkomt uitdroging van de lippen! De ingrediënten helpen de Clinique Pop Glaze lippenstift zich te wikkelen rond het gevoelige gebied van de mond om je lippen glad en zacht te houden. Shea Butter Clinique is geformuleerd met de hydraterende ingrediënten van Shea Butter om je lippen lang gehydrateerd te houden. Dit voorkomt gebarsten en broze lippen en houdt de huid aangenaam zacht! Uw lippen zullen u er dankbaar voor zijn!

Een edele pen met een heldere inhoud

De Clinique Pop Glaze lippenstiften blijven trouw aan de klassieke elegante lipstick vorm. Door de lichte afronding van de hoeken ligt de lippenstift comfortabel in de hand en maakt de applicatie kinderspel! Het gladde oppervlak van het potloodlichaam reflecteert de karakteristieke glans van de lippenstift en is exact afgestemd op de betreffende lippenstift, zodat men direct weet welke kleur zich onder de kap verbergt. De pet wordt in edele zilveren optiek gehouden en is Clinique voorzien van de merknaam. Dus de Clinique Pop Glaze lipsticks geven elke make-up collectie een luxe touch! En dankzij hun compacte, klassieke vorm passen ze perfect in elke make-up tas!

Het assortiment

De heldere, fruitige kleuren staan met deze Clinique Pop Glaze rij in de schijnwerpers. De kleurnuances doen denken aan zoetige, glanzende snoepjes en beginnen met de kleur 02 Melon Drop Pop met een frisse fruittoon, die in een warme rood-oranje kleur wordt bewaard. De sterke kleur trekt de aandacht als bij toverslag en vormt een groot contrast met zowel een gebruinde als bleke huid! Als je het leuk vindt, ben je erg blij met deze lippenstift! 03 Fireball Pop is een goede keuze als je het krachtiger vindt, want het scoort met een vurig rode à la Marilyn Monroe op de lippen. Het klassieke chique rood kan elke eenvoudige outfit verrijken met zijn delicate glans! De heldere kleurpigmenten laten 03 Fireball Pop schitteren in een bijzonder intens rood! Met deze kleur heb je een aantrekkelijke metgezel, die je lippen in het midden beweegt!

Natuurlijk is er ook iets voor de mensen die het liever wat donkerder hebben! De kleur 08 Sprinkle Pop betovert met een sterke paarse kleur, die in warme nuances op de lippen te zien is. De lichte glans zorgt ervoor dat de lippen er sensueel en vol uitzien en onderstreept de heldere paarse tint op de lippen! 09 Licorice Pop is een koelere kleurvariant, die geen van zijn zoete charme verliest. Deze lippenstift uit de Clinique Pop Glaze rij glinstert in een bes donkerpaars en maakt een gedurfde uitspraak op de lippen! Door de lichtblauwe gietvorm verschijnen de tanden een paar tinten witter!

De kleuren fascineren met een fruitige zoete noot en overtuigen met duurzaamheid en glans. De Clinique Pop Glaze lipsticks combineren alles wat je van een lipproduct zou willen hebben! Of het nu gaat om een elegant evenement of een alledaagse look - u bepaalt zelf hoe u uw Pop Glaze lippenstift wilt combineren! Het kleurenpalet biedt voor elke gelegenheid en elke voorkeur een passende tint, die u naar wens kunt intensiveren in kleur!