Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Goed verzorgde lippen in rood, roze of bordeaux maken gewoon deel uit van een perfecte make-up. In het dagelijks leven slagen ze echter niet altijd voor de stresstest. Lippenstift voelt vaak plakkerig of plakkerig aan de lippen. De verf loopt, smeert of verdwijnt en ziet er soms te dik uit. Met de nieuwe Pop Lip Shadow heeft Clinique een oude vorm van decoratieve make-up gebruikt om een innovatieve lipkleur te ontwikkelen in de vorm van een hoog gepigmenteerd poeder dat zo licht en duurzaam is dat het ook de dagelijkse test doorstaat.

Ook make-upverven in hun vroegste vorm waren poedervormig, net als de verven die in verf en kunst werden gebruikt, omdat de kleurpigmenten gewoonlijk werden verkregen door het schuren of drogen van stenen en plantaardige of dierlijke producten. Om het aanbrengen te vergemakkelijken werden ze gemengd met romige stoffen, waardoor de houdbaarheid vaak korter werd. De intensieve duurzaamheid die zo kenmerkend is voor poederachtige kleuren, wordt ook gebruikt door make-upkunstenaars wanneer ze de lippenmake-up van hun modellen poederen om deze te fixeren. Dankzij de nieuwe textuur heeft de Clinique Pop Lip Shadow de intensieve kleur van een poeder en tegelijkertijd een lichte consistentie die zijdezacht op de lippen ligt en aangenaam is om te dragen. Het resultaat zijn matte, zijdezachte, glanzende lippen in rijke kleuren. Met de antibacteriële schuimapplicator kan de Lip Shadow gelijkmatig en precies worden aangebracht. Een lippenfolie is niet nodig, omdat de lipschaduw niet over de lipcontouren loopt en zich niet in de rimpels nestelt. Zelfs na enkele uren en tijdens het eten en drinken slijt het slechts geleidelijk en zeer gelijkmatig af, zodat er toch een aantrekkelijk kleureffect overblijft. De Clinique Pop Lip Shadow droogt de delicate liphuid niet uit, maar combineert met de huid tot een lichte, fluweelzachte matte textuur die een natuurlijk, poederachtig oppervlak vormt.

Het design

De Clinique Pop Lip Shadow wordt aangebracht met een puntige, antibacteriële schuimapplicator die zich op een lange, vernauwende punt in een elegante zilverkleur bevindt. Net als bij een penseel of vulpen kan de kleur van de lippen gelijkmatig verdeeld worden. Het kleurpoeder zit in een klein buisje in de respectievelijke Lip Shadow kleur, dat voor het eerste gebruik wordt afgesloten met een deksel. De buis draagt ook de typische zilveren Clinique letters. Voor de toepassing wordt het deksel verwijderd en wordt de buis op de applicator geschroefd. De applicator kan nu de kleur oppakken. De dop kan door middel van een draaimechanisme stevig op de applicator worden geschroefd, zodat de Lip Shadow gemakkelijk in de handtas of make-up tas kan worden vervoerd.

Het deksel op de buis en een plastic kap boven de applicator zorgen voor een hygiënische verpakking voor de eerste toepassing. Alle onderdelen zijn ook in een Clinique kartonnen verpakking.

Het assortiment

The Clinique Pop Lip Shadow maakt deel uit van de Clinique Pop collectie, een serie make-up producten waarmee Clinique een vrolijk kleuroffensief lanceert. Lippenstiften, oogschaduw en blush worden gekenmerkt door heldere kleuren en een lange levensduur. Het brede kleurengamma omvat zowel subtiele natuurlijke tinten voor dagmake-up als sterke kleuren die ook tot verschillende intensiteiten kunnen worden opgebouwd.

Een klassieke felrode tint is de Clinique Pop Lip Shadow in Nuance 04 Bright Pop, terwijl de Cushion Matte Lip Powder 03 Crimson Pop een licht blauwe tint heeft. Op het Roze palet is 06 Fuchsia Pop de sterkste toon, die in 05 Blossom Pop wordt verzacht tot een discrete roos toon, en met de 07 Fiesta Pop variant verandert het in een lichte Bordeaux toon. Een donkerbruin roze is 02 Bruin Suiker Pop. De Nuance 01 Dune Pop is een pasta toon die licht paars speelt, en 08 Fun Pop schittert in een elegante, donkere bordeau toon.

De heldere kleuren zijn gevarieerd in verschillende richtingen op het kleurenpalet en kunnen daardoor gecombineerd worden tot effectieve styling variaties. Een verfijnde ombré look wordt bereikt door het combineren van twee kleuren, de donkerdere aan de rand en de lichtere in het midden van de lippen. Voor de zogenaamde Kiss-Off-Look wordt slechts één kleur gebruikt, die aan de liprand iets sterker wordt aangebracht dan in het midden. Omdat de applicator meer kleur absorbeert in het midden dan aan de rand, is deze look zeer gemakkelijk te bereiken met de Clinique Pop Lip Shadow.

Als u de elegante kleuren wilt combineren met iets meer glans, kunt u een lipverzorging of een glans over of onder het lippoeder aanbrengen en de kleur nog meer laten glanzen. Het matte effect van Lip Shadows op goed verzorgde lippen is het meest effectief, omdat een gelijkmatige lippenhuid de beste basis is voor een gelijkmatige, fluweelzachte kleurlaag. De Lip Shadow kan eenvoudig verwijderd worden met een make-up remover.