Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Vrij eenvoudig

Voor het perfectioneren van de oogmake-up zijn er nu de producten uit de serieClinique Pretty Easy . Deze vloeibare eyeliner druipt of smeert niet. Het wordt geleverd in de vorm van een pen en is daarom bijzonder gemakkelijk te hanteren en aan te brengen. De fijne textuur verzorgt de haren met kruidenactieve ingrediënten en beschermt ze effectief tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Met de smalle borstelpunt, een schone lijn en een snelle boog worden in een oogwenk een schone lijn en een snelle boog bereikt.

De eyeliner Clinique heeft een sterke dekkracht en geeft de wimpers en wenkbrauwen een langdurige kleurintensiteit. Het diepe en elegante zwart begrijpt om indruk te maken. De pen garandeert een perfecte definitie van de wimpers tot 12 uur lang. De consistentie van de eyeliner zorgt ervoor dat de eyeliner niet vlekt of last heeft van wind en regen. Met natuurlijke ingrediënten zorgt het eyeliner potlood voor volle, goed verzorgde en sterke wimpers na Clinique slechts een korte aanbrengtijd. De groei van de wimpers wordt gestimuleerd en versneld. De wimpers worden steviger en elastischer. Dit resulteert in vegende, soepele en perfect gedefinieerde wimpers. Tegelijkertijd worden huid en haar de hele dag door verzorgd en beschermd.

Ook contouren en lijnen kunnen met deze eyeliner moeiteloos worden geaccentueerd. De elegante zwarte kleur accentueert de wimpers en ooglidstreken voor een betoverende blik rond de ogen. De pen biedt een eenvoudige en flexibele toepassing. Het enige wat u hoeft te doen is met de precisiepunt van de pen in de gewenste sterkte langs de oogcontour te rijden. De puntvorm zorgt ervoor dat dikke en dunne streken even succesvol zijn. Zelfs fijne nuances en correcties zijn niet langer een probleem.

Alle producten in de serieClinique Pretty Easy , zoals de Liquid Eyelining Pen 01 Black versie, zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk. Het eyeliner potlood van Eyeliner is Clinique geschikt voor elk huidtype. Ze optimaliseren ook de oogmake-up met de eyeliner potloden uit de care serieClinique Pretty Easy .

In elegant zwart

De producten uit de serie Clinique Pretty Easy leveren een onmisbare bijdrage aan de oogmake-up. Deze wimpers dompelen de wimpers en wenkbrauwen onder in een elegante en langdurige kleur. Ze kunnen ook gebruikt worden om precieze strepen te tekenen om te benadrukken en te definiëren. Bovendien biedt de eyeliner een uitstekende bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De groei van de wimpers wordt gestimuleerd en versneld. Ook het verpakkingsontwerp van deze zorgserie is overtuigend. De eyeliner van Clinique Eyeliner is verkrijgbaar als een slanke zwarte pen met witte inscriptie. De pen ligt comfortabel in de hand en kan op elk moment veilig worden geleid. De fijne punt zorgt voor een schone en nauwkeurige toepassing. Hiermee kunt u de sterkte van de steken variëren. Na gebruik kan de pen schoon en veilig worden afgesloten met een dop. De pennen in de serie Clinique Pretty Easy zijn klein en compact, zodat ze gemakkelijk in uw bagage passen. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op reis of onderweg. De eyeliner potloden uit de care serie Clinique Pretty Easy zijn te herkennen aan hun slanke zwarte vorm en Clinique logo.

Voor de perfecte ooglidstreek

Iedereen die veel belang hecht aan precieze oogmake-up moet nu eens kijken naar de producten uit het verzorgingsassortimentClinique Pretty Easy . Het is een vloeibare eyeliner die niet druppelt of uitsteekt. De aangename textuur is vriendelijk voor de huid en zorgt voor een uitstekend verzorgend effect met plantaardige actieve bestanddelen. Bovendien wordt een fascinerende bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden bereikt. De textuur zorgt voor de aanvoer van vocht en heeft een verfrissende werking. Het wikkelt wenkbrauwen en wimpers in een fijne film die bescherming en een lange houdbaarheid biedt. Indrukwekkend zijn de sterke ondoorschijnendheid en de glanzende kleurintensiteit van de eyeliner potloden van Clinique Pretty Easy .

De Liquid Eyelining Pen 01 Black variant bereikt een intens zwart dat de wimpers en wenkbrauwen stijlvol benadrukt en definieert. Met veel eyeliners is een nauwkeurige en schone toepassing moeilijk. Het is makkelijker met het eyeliner potlood van Clinique . Dankzij de fijne precisietip kunnen de kleurintensiteit en de dikte van de streken naar wens worden gevarieerd. De pen ligt altijd comfortabel in de hand en maakt een veilig lijnmanagement mogelijk. Zo slagen de ooglidstreken zonder problemen. Het traceren van lijnen en contouren is kinderspel. Wimpers en wenkbrauwen kunnen nauwkeurig worden gedefinieerd en gevormd met de pen. De haren zijn ontward en gestructureerd zoals gewenst. Een veilige grip is gegarandeerd gedurende de hele dag. Het verzorgende effect is gebaseerd op plantaardige actieve bestanddelen en zorgt voor gladde, elastische en glanzende wimpers. De wimpers worden versterkt en krijgen meer swing, elasticiteit, volheid en volume. Slappe en broze wimpers behoren tot het verleden. Kleur en ondoorschijnendheid blijven tot 12 uur behouden. De eyeliner is Clinique waterdicht en weerbestendig. Zelfs wind en regen maken hem niet van streek.

Alle potloden uit de serie Clinique Pretty Easy zijn dermatologisch getest en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. Ontdek de innovatieve eyeliner pennen uit de serie Clinique Pretty Easy voor wimpers en wenkbrauwen in topvorm.