Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De serie Clinique Sculptwear Care bevat verschillende producten die helpen om de gelaatstrekken aan te scherpen en de contouren te definiëren. Zij vormen daarmee een bepaalde categorie van antiverouderingszorg. Vrouwen van wie de huid haar elasticiteit verliest en in toenemende mate rimpels en lijntjes vormt, kunnen met Clinique Sculptwear specifiek hun probleemgebieden aanpakken.

Clinique Sculptwear Lift and Contour Serum voor gezicht en hals is een intensief verzorgingsproduct dat niet alleen op het gezicht, maar ook op de hals kan worden gebruikt. Dit wordt vaak verwaarloosd in de dagelijkse verzorging en vertoont vaak tekenen van huidveroudering zeer vroeg. Het Clinique Sculptwear Serum heeft een onmiddellijk zichtbaar liftend effect en helpt ook de structuur van de huid op lange termijn te verbeteren. Het versterkt het van nature aanwezige collageen, wat bijdraagt aan de stevigheid en het vaste uiterlijk van de huid. Op deze manier kunnen lijntjes en rimpels worden gestoffeerd en lijken ze minder uitgesproken.

Het serum kan gecombineerd worden met bestaande huidverzorgingsproducten en 's morgens en/of 's avonds voor de gezichtscrème gebruikt worden. Een luxe crèmemasker is het Clinique Sculptwear Contouring Massage Cream Mask. Het ontvouwt zijn effect het best in combinatie met een zachte gezichtsmassage. Het Clinique Sonic System heeft een massageapparaat dat werkt met geluidstechnologie. Het crèmeproduct vermindert droge plekken en rimpels. De teint ziet er over het geheel genomen gladder en frisser uit. De massage ondersteunt tegelijkertijd de bloedsomloop en een vitaal uiterlijk.

Zoals alle Clinique-producten is ook Clinique Sculptwear parfumvrij. De allergie geteste formules zijn ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid. In tegenstelling tot de 3-fasige zorgsystemen is de antiverouderingszorg van Clinique geschikt voor alle huidtypen. Zo kan hij 's ochtends en 's avonds optimaal worden gecombineerd met de bestaande verzorgingsroutine en naar behoefte worden gebruikt. De dosering is verrassend zuinig, waardoor de zorg zeer productief is. De huidtextuur kan worden aangescherpt en voorgevormd zodat de teint er jonger, gladder en natuurlijk lichter uitziet.

Het design

De verzorgingsproducten van Clinique Sculptwear worden in een cleane, zilveren look bewaard. Zo corresponderen ze qua ontwerp met diverse andere antiverouderingsproducten van Clinique die gericht zijn op specifieke huidproblemen. Tegelijkertijd zijn ze te onderscheiden als speciale verzorgingsproducten van de kleurgecodeerde reiniging- en verzorgingsproducten voor verschillende huidtypen. Het crèmemasker is verpakt in een pot en kan naar wens worden verwijderd. Het serum wordt in een pomp gedoseerd en kan daarom spaarzaam gedoseerd worden.

In alle verpakkingen zijn transparante en glanzende metalen elementen gecombineerd. Hierdoor ontstaat een uniek design dat doet denken aan farmaceutische of laboratoriumproducten van hoge kwaliteit. Het weerspiegelt ook de filosofie van Clinique om parfumadditieven en allergene stoffen af te schaffen.

Het assortiment

De Clinique Sculptwear cosmetica serie is de op maat gemaakte oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar verstevigende anti-aging producten. Met de leeftijd kan de huid haar elasticiteit en veerkracht verliezen. Het resultaat zijn meer rimpels en lijntjes. Maar ook de contouren van het gezicht kunnen veranderen en doorbuigen. Clinique Sculptwear bereikt een onmiddellijk zichtbaar liftend effect en helpt de huid van binnenuit te versterken. Zo wordt onder andere het natuurlijke collageengehalte versterkt zodat rimpels gedempt en dus gladgestreken lijken. Vochtinbrengende ingrediënten verminderen droge plekken en de resulterende lijntjes.

Het Clinique Sculptwear Lift and Contour Serum kan 's ochtends en 's avonds gebruikt worden als intensieve verzorging. Het wordt aangebracht op het gereinigde gezicht en kan ook worden gebruikt voor de hals. Dit wordt vaak veronachtzaamd en vereist daarom ook uitgebreide zorg. De gebruikelijke crème kan dan worden aangebracht. De lichte maar effectieve textuur is ook ideaal voor gebruik onder make-up.

Een andere variant is het Clinique Sculptwear Massage Cream Mask. Het heeft een rijkere textuur en verwent de huid merkbaar. In de ware zin van het woord is het niet alleen bedoeld als masker, maar kan het ook als crème worden gebruikt. Het is geoptimaliseerd voor de Clinique Sonic massage borstel. Het metalen opzetstuk maakt deel uit van het Sonic systeem, een elektronische gelaatsborstel met sonische technologie. De massage versie is aangenaam verkoelend en helpt om het crèmemasker optimaal in de huid te masseren. Tegelijkertijd wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de teint rooskleuriger en frisser. Als alternatief kan een zachte gezichtsmassage ook met de hand worden uitgevoerd. Hoe dan ook, er ontstaat ook thuis aan de muren een extravagant spa-gevoel. De huid voelt onmiddellijk gladder en steviger aan.

Alle Clinique Sculptwear producten zijn vrij van allergene stoffen en parfum. Dit minimaliseert het risico op irritatie en zelfs gevoelige huidtypes kunnen zonder aarzelen de serie kiezen. Clinique Sculptwear is geschikt voor alle huidtypen.