Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Clinique, een cosmetisch bedrijf dat in 1968 werd opgericht door een dermatoloog in de Verenigde Staten, staat bekend om zijn innovatieve en unieke huidverzorgingsproducten. Clinique's brede repertoire van huidverzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en parfums heeft mannen en vrouwen over de hele wereld overtuigd en heeft Clinique tot een van 's werelds toonaangevende cosmetische merken gemaakt. Het Selfzon assortiment biedt ook een innovatieve oplossing op het gebied van zacht looien voor iedereen die bruin wil zijn zonder te worden blootgesteld aan gevaarlijk zonlicht. Gelukkig hoeft vandaag de dag niemand zich bloot te stellen aan de gevaren van lange zonnebaden om een vlekkeloze bruining te krijgen. Met de producten uit het Clinique Self Sun assortiment krijgt iedereen in een mum van tijd een zacht gebruinde teint en lichaam. Een paar bewegingen en een paar minuten geduld zijn genoeg om eruit te zien als een korte reis naar het Caribisch gebied. De verschillende producten zijn geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypen en kunnen door hun hoge tolerantie ook gebruikt worden voor de gevoelige huid.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Self Sun
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Alsof je net van vakantie terugkomt
Fijne self-tanner. De lotion is gemakkelijk te verdelen en als je het voorzichtig doet, krijg je geen randjes. Super natuurlijk.

Het design

De afzonderlijke producten van het Clinique Self Sun gamma worden verpakt in praktische buizen en spuitbussen. De bronskleurige verpakking met het grote Clinique logo past perfect bij de inhoud in kleur en brengt meteen herinneringen terug aan uw laatste strandvakantie.

Het assortiment

Clinique biedt alles wat je nodig hebt voor een goed verzorgde bruine tint in het Self Sun assortiment. Op deze manier kunt u gemakkelijk een zachte bruine tint krijgen zoals na een strandvakantie zonder uw huid bloot te stellen aan de stress van zonnebaden. Of het nu voor het gezicht of het lichaam is, of het nu een donkere of een lichte huid is, Clinique heeft altijd het juiste bruiningsproduct voor u. Clinique Self Sun Face Tinted Lotion is een getinte zelfbruinende lotion die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van de gezichtshuid en die de huid slechts twee tot drie uur na het aanbrengen zacht gebruind geeft.
De Clinique Self Sun Face Browning Gel Tint is een lichte crème gel die je huid een direct gebruinde teint geeft en is daarom ideaal voor het intensiveren van een bestaande bruine teint. Clinique Self Sun Body Tinted Lotion Light-Medium is bijzonder geschikt voor lichte tot middelzware huidtypen en is bijzonder praktisch in het gebruik dankzij de lichte bronstint. De Clinique Self Sun Body getinte Lotion Medium-Deep is bijzonder geschikt voor middelzware tot donkere huidtypen. Het is ook bijzonder gemakkelijk aan te brengen dankzij de kleuring en laat al na twee tot drie uur een resultaat zien. Nog sneller is alleen mogelijk met de Clinique Self Sun Body Airbrush Spray, die zorgt voor een bruine tint die net zo fris is als wanneer u binnen een uur op vakantie zou zijn.