Meer informatie:

Het concept

Clinique, opgericht in 1968, is een merk voor cosmetische producten van hoge kwaliteit en behoort tot de Estée Lauder Corporation. De fabrikant biedt huidverzorgings-, make-up- en parfumproducten aan en hecht er, zoals bekend, groot belang aan dat alle producten parfumvrij en op allergieën getest worden. Clinique wil productoplossingen bieden voor iedereen en dus ook voor lastiger huidcases.

Daarom omvat het Clinique gamma verschillende producten en lijnen die aangepast zijn aan de verschillende huidtypes en hun specifieke behoeften. Het doel is ervoor te zorgen dat elke potentiële klant het juiste product of de juiste serie voor zijn individuele toepassing vindt. Daarom biedt Clinique verschillende producten aan voor een gecombineerde huid, voor een droge huid, voor een normale huid en natuurlijk voor een gevoelige huid. Clinique is ook gespecialiseerd in de jonge en volwassen huid en in de mannelijke en vrouwelijke huid.

Naast pure gezichtsverzorging biedt Clinique ook een verscheidenheid aan lichaamsverzorgingsproducten. Ook douchegels en bodylotion zijn vertegenwoordigd, evenals crèmes en tincturen voor het gezicht, zeep en verzorgingsproducten voor de zon. Clinique heeft altijd gestaan voor een uitgebreid gamma dat elk toepassingsgebied in termen van huidverzorging en schoonheid dekt.

Natuurlijk is ook het mannelijk cliënteel meer dan verzorgd. Clinique heeft talloze series voor hem, waaronder After Shave, Deodorant en ook Anti-Age Care. En aangezien er vaak grote verschillen zijn in de behoeften van de verzorgingslijn, zijn er tal van productlijnen die geschikt zijn voor een normale, gevoelige, rijpe, jonge, onzuivere of vette huid.

Het merk Clinique heeft er altijd veel belang aan gehecht om ervoor te zorgen dat elke man en vrouw altijd de juiste producten in het assortiment kan vinden om hun eigen huid te verzorgen. En dat er een klein maar ernstig verschil is tussen mannen- en vrouwenhuid, realiseerde Clinique zich dat ook al snel.

Clinique Skin Supplies for Men is speciaal ontworpen voor veeleisende mannen en ook voor veeleisende mannenhuiden. De 3-fasige systeemverzorging, die zich richt op reiniging, kalmering en verzorging, verfrist niet alleen de huid, maar houdt haar ook lang aan de gang. En natuurlijk speelt ook de juiste verzorging voor, tijdens en na het scheren een belangrijke rol.

Het design

Mannen onderscheiden zich van vrouwelijke klanten niet alleen in hun speciale huidbehoeften, maar ook in hun smaak. Daarom, als het gaat om het ontwerpen van verpakkingen, kan het sportief en modern voor hem. Dit wordt ook weerspiegeld in de lijn Huidverzorging voor mannen bij elk afzonderlijk product.

Alle producten uit de Clinique Skin Supplies for Men serie zijn verkrijgbaar in het zwart of in grijstinten. Bovendien worden de kroezen zelden gebruikt, maar overwegend sportieve en handige flessen en buizen. Het witte lettertype daarentegen zorgt voor een sterk contrast en is goed leesbaar op de producten.

Het assortiment

De Clinique Skin Supplies for Men lijn is speciaal ontworpen voor de behoeften en kenmerken van mannenhuid: En het onderhoud begint hier met de reiniging en eindigt met all-round bescherming gedurende de dag.

Maar ook de juiste verzorging voor, tijdens en na het scheren speelt een belangrijke rol. Daarom bevat de lijn Clinique Skin Supplies for Men een verzorgende 3,5 Scruffende Lotion, een extra sterke gezichtszeep die diep reinigt, een rijke M Gel Lotion en een geurige antiperspirerende Deodorant Roll-On.